Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

maandag 10 juli 2017

Frequentie van de week: VERANKERING / 7 juli 2017 / Janosh

Frequentie van de week:
VERANKERING
7 juli 2017 / Janosh


Je maakt een sprong in je persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe inspiratie en ervaringen bewegen je om een volgende stap in bewustzijn te zetten. Maar dan komt het weer: die vervelende, herhalende situaties waarin je niet jezelf bent en waarin het lijkt alsof je wordt tegengewerkt. Het voelt op dat moment alsof je weer terug valt in het oude.

Dit komt omdat we vaak vergeten onze groei te verankeren. Zie het als een bergbeklimmer die om de zoveel meter een anker plaatst. Door dit ankerpunt weet hij dat als er iets misgaat tijdens zijn volgende klim, hij niet helemaal naar beneden kan vallen. Veranker belangrijke momenten in je leven. Ze geven je houvast in moeilijke tijden. Wanneer het nodig is, blijf dan even stil staan. Verwerk wat je hebt meegemaakt en weet dat je daarna niet meer terug kunt vallen in herhalende situaties.

De frequentie van Verankering helpt je om elke stap voorwaarts in jezelf te verankeren, zodat je veilig en zonder angst voor herhalingen de weg kunt voortzetten.