De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 10 juli 2017

Frequentie van de week: VERANKERING / 7 juli 2017 / Janosh

Frequentie van de week:
VERANKERING
7 juli 2017 / Janosh


Je maakt een sprong in je persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe inspiratie en ervaringen bewegen je om een volgende stap in bewustzijn te zetten. Maar dan komt het weer: die vervelende, herhalende situaties waarin je niet jezelf bent en waarin het lijkt alsof je wordt tegengewerkt. Het voelt op dat moment alsof je weer terug valt in het oude.

Dit komt omdat we vaak vergeten onze groei te verankeren. Zie het als een bergbeklimmer die om de zoveel meter een anker plaatst. Door dit ankerpunt weet hij dat als er iets misgaat tijdens zijn volgende klim, hij niet helemaal naar beneden kan vallen. Veranker belangrijke momenten in je leven. Ze geven je houvast in moeilijke tijden. Wanneer het nodig is, blijf dan even stil staan. Verwerk wat je hebt meegemaakt en weet dat je daarna niet meer terug kunt vallen in herhalende situaties.

De frequentie van Verankering helpt je om elke stap voorwaarts in jezelf te verankeren, zodat je veilig en zonder angst voor herhalingen de weg kunt voortzetten.