De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 18 juli 2017

Energie OpWaardering – tijd om je te herinneren wie we zijn. / Jenny Schiltz / 16 juli 2017

Energie OpWaardering – tijd om je te herinneren wie we zijn.
Jenny Schiltz  / 16 juli 2017


Dit is een zeer belangrijke tijd als we in de augustus tijdslijn split gaan. We worden uitgedaagd op zo veel manieren om ons meest authentieke zelf te zijn en om al ons “spul” achter ons te laten.

Mij werd dat getoond op de vorige december hoe de frequenties niet langer meer samen waren, dat ze zouden scheiden en ons van binnen laten aparte keuzes te maken. Sedertdien hebben we dit meer en meer gezien Waar we eens gemakkelijk tussen de frequenties konden ‘springen’ merken we nu dat dit niet langer meer het geval is. Als onszelf toestaan om in dingen te worden gedrukt die onze vibraties verlagen, kan het een worsteling zijn om dat hoge vibrerende vredige gevoel weer te bereiken. Denk er over als een radio kiesschijf voor frequenties. Voor de stations bij elkaar stonden gewoon een nummer (frequentie) er voor of erna. We konden moeiteloos gaan van 95.1 naar 96.4 en 97.7 met gewone daden en tools. Nu zijn de frequenties gescheiden en gaan door om de stations te scheiden die niet langer dichtbij zijn. In plaats van radio stations die naast elkaar staan, zijn ze verder apart 95.1 naar 100.8 tot 106.5. We moeten echt werken om te monitoren wat in ons energieveld komt, onze gedachten specifiek degenen die ongemerkt schijnen te gaan, ons geloof en rollen waar we in spelen.


Dit alles duwt ons naar ons meest authentieke zelf, om onszelf eerst te zetten en achter het zelf-opofferende paradigma dat ons in de lagere frequenties regeerde. Het is het begrijpen dat als we onszelf eerst zetten, en de toewijding eren om onze ziel op aarde te belichamen dat we van dienst zijn voor het geheel. Het is begrijpen dat in alles stappen onze missie is en door dat te doen helpen we om het voorbeeld te zijn voor alles om ons heen. Terwijl we dit doen verandert alles die in contact komt met onze energie. Hoe dit een ander verandert varieert en dat hangt af van waar de persoon klaar voor is om te accepteren. Want voor sommigen zal onze belichaamde handelen als een katalysator, een vonk om te helpen ontwaken, voor anderen zal het gewoon een zaad planten zijn die zal groeien als de persoon er klaar voor is. Sommigen zullen in contact komen met onze energie en dat zal intens ongemak veroorzaken in hen en ze kunnen reageren door te slaan, maar dit ook naar planten zaden.

Op elk moment wordt ons gevraagd om ons hoogste aspect en waarheid te belichamen. Dit raakte me echt bij een camping trip waar ik 4 dagen doorbracht in de natuur, me alle afleidingen afplukkend van de wereld en me diep in mezelf te verbinden. Ik vind de noodzaak nog om meer en meer los te laten.

Op een punt tijden mijn camping trip ging een groep van ons lopende de bossen in. Na een tijdje scheidde ik me af van de groep met mijn oudste dochter. Zij worstelt omdat ze het net gehoord had dat haar echtgenoot orders kreeg om voor een jaar naar Turkije te gaan en zij kan niet gaan. Deze camping trip was 2 dagen nadat zij het nieuws had gekregen en haar verdriet was zichtbaar.

Toen we in het bos liepen waren we verbaasd over het magische gevoel dat het had. Het was zo gemakkelijk om de persoonlijkheid te zien achter de bomen, de bloemen en de rotsen. Gezichten waren zo zichtbaar en de kleuren waren levend. Het voelde alsof we een andere dimensie waren ingegaan of het feeën rijk. Het was gewoon verbazend. We begonnen terug te lopen naar het kamp omdat het begon te regenen. Toen we liepen was et alsof er een energetische muur voor me werd gezet, en vroeg me te stoppen, aandacht te geven en om te kijken. Ik stopte op mijn spoor en voelde de energie en ik draaide me om, om naar mijn dochter te kijken en vertelde haar dat er meer aan het gebeuren was dan we ons realiseerden. Ik veranderde mijn kijken en zag 2 stukken ziel die eruit waren gekomen sedert zij het nieuws had gekregen van haar echtgenoot’s baan. (Ik zei veranderde mijn kijken, omdat ik kies om niet constant mensen hun dingen te “zien”. Ik wil niet in hun pijn gaan of in het niet-kunnen omdat dit ruw voelt en indringend. Ik kies wel om te zien als ik met een klant werk of in een zeldzaam geval zoals dit waar het universum het duidelijk maakt dat mijn vaardigheden nodig zijn.)

Ik keek naar haar en zei: Hij komt naar jou terug. Je komt hier doorheen en bent dan okay.”
Haar ogen liepen vol tranen toen ze zei: “Ik wil hier niet doorheen moeten.”
Ik zei haar: “Ik weet dat je het niet begrijpt, maar jullie beiden hebben deze tijd nodig om te groeien, om te worden wie je echt bent.”

Ze zegt: “Ik weet het, maar als ik zoveel verander dat hij me niet meer wil?”
Daar was het, het hart van de vrees. Ik kende die angst goed toen ik zelf mijn eigen reis begon naar het zelf. Ik herinner me die zorg goed en in die tijd dacht ik: Wat als mijn huwelijk de veranderingen niet kan overleven die ik van binnen maak? Wat, als mijn echtgenoot niet langer meer van me houdt?

“Je wikkelde je identiteit om hem heen… je verliet mijn huis en werd een met hem. Je hebt nog niet bedacht wie jij bent,” zei ik en ik zag echt waar het om ging.
Ze knikte met haar hoofd terwijl de tranen nu rijkelijk vloeiden. Het begon harder te regenen maar het was zo vreemd, ik voelde dat niet, noch dat de temperatuur lager ging.

Ik keek haar recht in de ogen en zei: “Die jongen houdt van jou. Hij ging van je ziel houden niet van je onzin (gedoe) (we hebben allemaal gedoe), niet van je verhalen en de dingen die je jezelf vertelt. Dus je neemt deze tijd en vind jou, breng meer naar buiten van je ziel, dat is waardoor hij van je ging houden in ieder geval.” Terwijl ze me vertelde dat ze niet dacht dat ze dat kon, zag ik meer van haar ziel haar verlaten, haar licht ging gedimd verder.

Terzelfder tijd begon ik meer wezens zien binnenkomen. Ik dacht dat het haar ascentie team die als ondersteuning binnenkwam, maar toen realiseerde ik met dat achter haar al die versies van haar stonden. Ieder hield meer licht vast dan de volgende, elke meer vertrouwend, zeker en krachtig. Ik zag haar engel zelf, haar hoger zelf en haar IK BEN aanwezigheid die helderder brandde dan duizend zonnen. Dat is waarop ik het echt snapte.
Ieder van ons heeft een lijn van zielen aspecten die wachten om te worden belichaamd.

Moment voor moment. Ieder vibreerde hoger dan de vorige, ieder leidt ons dichter naar onze waarheid. Ieder heeft grotere en nog grotere potentieel totdat het oneindige mogelijkheden bereikt. Onze taak is het om onze verhalen kwijt te raken, wat we geloven, en onze beperkingen die ons afhouden van het belichamen van onze ziel. Het is een dans tussen het lopen in onze kracht en om uit de weg te gaan. Het is ook je realiseren dat we onze eigen keerzijde(rug) hebben en dat we kunnen rekenen op onze ziel.

De moeder in me wilde haar omhelzen en haar vertellen dat alles in orde zou komen, dat haar vader en ik er voor haar zouden zijn… maar dat was niet wat ze nodig had.

Ik keek indringend naar gaar en zei ”Stop hiermee. Je hebt al twee stukken verloren en je zou al een derde verliezen. Je bent sterker dan dit. HERINNER JE WIE JE BENT. Je bent sterker dan dit. Herinner je de jij die wil wandelen op het Appalachian Spoor, de jij die in Europa wil gaan met een rugzak, de jij die weet dat je hier bent om dingen te veranderen. Hij komt naar jou terug en hij zal nog meer van je echte zelf houden.”

Hierbij zag ik haar rechtop gaan, haar energie veranderde toen ze de stukken terug verwelkomde van haar ziel* en een zelfs meer hoger vibrerend stuk van de lijn die achter haar stond. Ze werd onmiddellijk helderder en glimlachte. Met een omarming zei ik haar dat ik van haar hield en er voor haar zou zijn om haar te laten herinneren wie ze is als ze dat heeft vergeten.

Ik vroeg haar of ze voelde dat de zielen stukken terugkeren en of ze zich bewust was van wat er achter haar stond. Ze zei ja en met een grote lach zei ze: “Ik heb mijn garnering/vlecht terug.”

Als kind zei ze me dat ze tot 107 zou leven, ze had een lange zilveren vlecht en speelde nog kickball. Toen liet het leven haar naar onderen vallen. Ze werd zeer ziek met een autonomische ongesteldheid tot op het punt dat ze thuis naar school ging nog in haar lagere school en het eerste senior jaar van de highschool. Ze had een lang pad naar gezondheid en op een moment weet ik dat ze niet zeker was dat ze op aarde wilde blijven. Horend dat ze in staat was om de sterke vastberadenheid terug te krijgen die ze eens had in haar kindertijd liet mijn hart van vreugde springen.

Op dat moment hoorde ik onze namen roepen door vrienden en de energetisch trek van mijn echtgenoot die achter gebleven was in het kamp. We beantwoorden het roepen en waren verrast te ontdekken dat ze onze namen al een tijdje riepen zonder ons te horen. We hadden echt in een ander rijk gezeten, een van diepe, diepe healing, magie en waarheid. Ik zei hen dat we kwamen en begonnen terug te gaan. Binnen een paar minuten zag ik mijn echtgenoot op het pad naar ons toe komen, hij keek bezorgd en was kletsnat. Toen hij ons bereikte keek hij onderzoekend naar me omdat hij weet dat ik het niet leuk vind om nat geregend te worden, specifiek koude regen. Ik lachte naar hem en zei dat alles goed was, dat onze dochter haar ‘vlecht’ terug had en ik beloofde hem meer te zeggen, later. We gingen terug naar het kamp om droog te worden, gewoon met ontzag voor wat er in de bossen was gebeurd.

Dit voert me terug naar het punt van dit blog. Nu is het de tijd dat we allemaal los moeten komen van onze bullshit/rommel, onze schouders moeten rechttrekken en ONS HERINNEREN WIE WE ZIJN. Verbind je met degene waarvan je weet die je kunt zijn, de ene die vol hoop en vreugde is. Dat betekent niet dat je reis volmaakt en pijn vrij zal zijn, maar het betekent wel dat je de moed zult hebben en de kracht om er doorheen te gaan. Het is tijd om alle labels/etiketten, identiteiten en verhalen achter ons te laten waar we ons mee verbonden hebben en open te zijn voor onze totaliteit. We zijn hier om een reden en het is tijd dat we in de waarheid lopen van alles dat we zijn.

Ik stuur je alle liefde en kracht als we ons zelf reinigen van ons ‘spul’ zodat we met gemak en genade met de tijdslijn splijting kunnen omgaan.

Jenny

* Er zijn keren bij een reiniging en healing sessie met een klant dat ik een zielen stuk zie in het aura en laat het dan naar huis terugkeren. Ik zie dat niet als een ziel-herstel (soul retrieval) omdat ik niet hoef te gaan in de hogere, middel of lagere rijken om het ziel stuk te vinden. Als mijn dochter die stukken niet terug had verwelkomd zouden ze uiteindelijk haar aura hebben verlaten en zou ze een soul retrieval nodig hebben gehad.

For information on having a session with Jenny Schiltz please visit Information on booking a session or to book directly go to jschiltz.appointy.com 

Subscribe to this blog at jennyschiltz.com to receive emailed special offers and to stay up to date on workshops and energy calls.

Click here for information on assisting your integration, click here: Recovering from soul loss
Join the Facebook page to keep up to date on the energies and offers Channeling the Masters

http://jennyschiltz.com/