Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 24 juli 2017

'Een Galactische Getijdengolf van Goddelijk Licht Daalt Neer op Aarde' / Zondag 23 juli 2017 / door Sacred Romeo

'Een Galactische Getijdengolf van Goddelijk Licht Daalt Neer op Aarde'
Zondag 23 juli 2017 / door Sacred Romeo


(Sacred Romeo) Een galactische getijdegolf van goddelijk licht daalt neer op de Aarde, waardoor de frequentie wordt verhoogd. De oude werkelijkheid loopt ten einde.


We zullen op een wereldwijde schaal een dynamische re-kalibratie van elektromagnetische velden naar de Aarde ervaren. Dat zal een radicale verschuiving in het bewustzijn veroorzaken.

Naarmate we de tweede helft van het jaar bereiken, zullen we meer energetische verschuivingen ervaren, frequentie uitbreiding symptomen; de genezing, balans en het uitlijnen van de geest, lichaam en ziel.De kosmische Christus energie die de planeet binnenkomt, verhoogt nu de frequentie van onze Kundalini-energie. En ons auraveld breidt zich uit en wordt helderder.

De aura houdt meer van de hoogfrequente kosmische energieën vast die het ontvangt van de hogere dimensies in de ruimte. Naarmate de aura zich uitbreidt, breidt de persoon zijn/haar bewustzijn uit.

Onze aura moet door deze uitbreidingen gaan om te kunnen versmelten met de nieuwe Aarde. De frequentieveranderingen filteren elke lagere vibratie frequentie uit ons lichaam.

Als jullie deze Ascentie symptomen voelen; Emotionele veranderingen - gevoel van prikkelbaarheid, overweldigende stemmingswisselingen. Mentale veranderingen - gevoel van gedesoriënteerd zijn, gebrek aan concentratie.


Fysieke reacties - hoge toonhoogte geluid in de oren, intense druk om het hoofd, vermoeidheid, uitputting.

Dit is een duidelijk teken dat je spiraalvormig opwaarts gaat met de Aarde en de hogere frequentiecodes integreert, waardoor een samenhangend en verenigd kristallijn lichaam wordt gecreëerd dat meer kosmische Christus energie zal dragen.

Ons lichaam wordt hervormd, herdefinieert. Als we door dit proces gaan, gaat ons DNA ook door dit proces.

Het DNA wordt de programmering gegeven om voor te bereiden op een gloednieuwe realiteit die erin geboren moet worden, zodat het de nieuwe Aarde kan beginnen te ervaren en visualiseren voorbij de lagere dimensionale grenzen van de 3D Aarde.


De activering van neurale padwegen zal nieuwe percepties, nieuwe informatie, nieuwe impulsen en de herkalibratie van ons DNA veroorzaken, waardoor ons hoogste DNA - potentieel wordt geactiveerd.

Aangezien de Aarde sneller en sneller door de sterre-poort 4D-portaal wordt doorgevoerd, worden we in hoger en hoger bewustzijn opgenomen in het nieuwe Harmonische Universum.

Naarmate de sluiers worden opgeheven, zullen we werelden van onvoorstelbare schoonheid waarnemen. De Multidimensionale realiteit die alle dingen verbindt, zal zo helder zijn als zonlicht.


De oude realiteit wordt weggevaagd door de openbaring van wat we zijn, vrijgemaakt, getransformeerd tot een multidimensionaal wezen, bewust, geheel en vrij.

De Nieuwe Aarde zal ontstaan zonder angst, zonder oorlog, zonder hebzucht, in een veilige voogdijschap van de ontwaakte menselijke soort, manifesterend vrede met liefde, licht en viering.

Open jezelf voor deze hoge dimensionale frequenties, open jullie hart, vertrouw met liefde.

Nu is het de tijd van grote de verschuiving van de Ascentie cyclus!

In Eenheid van Liefde,Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl