Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

maandag 3 juli 2017

De Wereld van Naakte Leugens / Gedachtenvoer.nl / 2 juli 201

De Wereld van Naakte Leugens
Gedachtenvoer.nl / 2 juli 2017

Liegen: Het lijkt de basis te zijn van de menselijke intelligentie en beschaving. Robert Fisk schrijft: "We leven niet in een 'waarheids' - wereld, noch in het Midden-Oosten of in het Westen, noch in Rusland. We leven in een wereld van leugens. En we hebben altijd in een wereld van leugens gewoond. '


Door: Dr. Mark Sircus | Bron: World of Naked Lies
Director International Medical Veritas Association 
Doctor of Oriental and Pastoral Medicine 

Vertaling: Henk Mutsaers

Iedereen die vandaag de dag leeft en gelooft dat we in een wereld van waarheid, gerechtigheid en liefde leven, moet nodig zijn of haar hoofd laten onderzoeken. We leven in een wereld van leugens en halve waarheden, die beiden hetzelfde lijken omdat ze de menselijke geest verwarren. Leugens veroorzaken onmetelijke hoeveelheden menselijk lijden en leiden mensen tot de vroege dood.

We liegen en we blijven liegen, zelfs tegen onszelf. Regeringen liegen en ze willen dat we in hun leugens geloven. De pers liegt alsof het de waarheid vertegenwoordigt, maar dat is begrijpelijk omdat ze volledig eigendom zijn van elite-meesters die hen vertellen wat te publiceren. Historici liegen maar niet allemaal.