Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 8 juli 2017

De Volle Maan Energieën die ‘Highlighten’ Wat Niet Langer meer Werkt. / Jenny Schiltz op 8 juli 2017.

De Volle Maan Energieën die ‘Highlighten’ Wat Niet Langer meer Werkt.
Jenny Schiltz op 8 juli 2017.


De energieën voor de komende volle maan beïnvloeden ons al en het is een ‘schreeuwer’(whooper)! Deze maan highlight onze dualiteit. Hij laat ons precies zien waar we nog geloof hebben dat ons gevangen houdt in de matrix, krijg highlight op wat niet langer meer werkt in ons leven.

Dit is de volmaakte tijd om echt te worden in ons zelf. Word waar over je gevoelens, je vrees, wat je wilt, je dromen en relaties. Deze maan gaat ons veel emotie brengen en dat is niet altijd prettig. Als dit gebeurt hebben we een keuze, dan kunnen we om ons heen kijken en zien wat er buiten je gebeurt en dat de schuld geven, of we kunnen diep graven en de wortel ervan binnenin ons krijgen. Vaak tijden waarop we reageren met diepe emotie die een kant opkijkt maar het hart van de zaak dat is een ander verhaal.


Als ik vrees en ongerustheid over onze financiële situatie voel zou ik dat toekennen aan de financiële verwoesting die we in 2012 beleefden. Maar, wat ik me realiseerde is dat het hart van de vrees geen glimp achteruit was naar wat er was of een zicht op de toekomst van wat kon zijn. Het hart van de zaak voor mij is dat ik worstelde om mezelf te vertrouwen, mijn ziel, het universum en de Schepper. Ik worstelde met vertrouwen dat alles is en altijd voor mijn hoogste goed geweest is.

Dus terwijl emotie en temperament omhoog gaan met deze maan, neem dan een stap achteruit voordat je reageert. Observeer, mediteer, en vraag aan je hartchakra om open te zijn en aan je lichaam om vrij te zijn van alle ego, zorgen, twijfels, angsten en programmeringen voordat je reageert. Niet alles is zoals het lijkt te zijn, als ieder van ons bepaalt welk pad we willen nemen.

Als we werken door de huidige energieën heen die verergeren door de maan haar energieën, vraag dan om hulp aan ons Ascentie team. Vraag om op IEDERE manier te worden geholpen, ondanks hoe dit lijkt te zijn. Ik werd aan dit feit herinnerd bij een vis-tochtje. Ik ging uit op een hoofdboot om Vader’s dag te vieren en de golven waren hoog en ik voelde me al wat misselijk. Ik bad dat ik niet ziek zou worden en deed mijn best om mijn ogen op de horizon te houden. Ik ging verder me slecht te voelen en bad tot de engelen om me te helpen niet te braken. Toen hoorde ik zo duidelijk – ‘Wat als het ziek zijn je zoveel beter laat voelen?”

Dat was een AH HA moment voor me. Hier bad ik om hulp maar tegelijkertijd zei ik tegen degenen die me hielpen hoe ze me moesten helpen. Ik had eigenlijk hun handen gebonden. Op dat moment verloor ik de controle en zei- “Help me, op welke manier mijn hoogste goed is”. In een paar tellen voegde ik mijn ontbijt toe aan de goede maatjes in het water. Daarna voelde ik me geweldig, de zee ziekte was verdwenen en ik genoot de rest van de trip.

Daar dat gewoon een klein voorbeeldje is, weerspiegelde ik hoe vaak ik bad voor iets om de ene kant op te gaan zonder het voordeel te hebben om het groter plaatje te begrijpen. Ik realiseerde me hoe vaak ik vroeg om hulp bij een situatie en als die hulp kwam, oordeelde ik hoe die verscheen. Het oordeel dat uit mijn denken kwam van dit is goed en dat is slecht.

Het is deze polariteit die deze maan naar voren brengt. Terwijl de frequenties doorgaan om te scheiden (Lees hier meer over bij here ) wordt ons gevraagd te kiezen – Vrees of Vertrouwen, Liefde of Oordeel. De intensiteit van de energieën brengt alles op dat niet in het hogere licht kan blijven. Dat bereidt ons voor op de timeline verschuiving die we in augustus zullen beleven.

Dus deze tijd laat ons onderzoeken waar we nog dualistisch geloof vasthebben, inclusief dat we geadopteerd hebben terwijl we op onze spirituele reis waren.
Hier beneden is een video op Examining Spiritual Beliefs en hoe deze ons er vanaf houden-
Video 3 met Wat kan ons afhouden in het Ascentie Proces.

Ik stuur jullie veel liefde. Zorg voor jezelf.

Jenny

To access video 1 on What can hold us back in the Ascension Process click HERE 
To access video 2 on What can hold us back in the Ascension Process click HERE

For information on having a session with Jenny Schiltz please visit Information on booking a session or to book directly go to jschiltz.appointy.com 

Subscribe to this blog at jennyschiltz.com to receive emailed special offers and to stay up to date on workshops and energy calls.

Click here for information on assisting your integration, click hereRecovering from soul loss
Join the Facebook page to keep up to date on the energies and offers Channeling the Masters

Image credit: wattpad.com


http://jennyschiltz.com/