Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zondag 9 juli 2017

‘De mensheid losgekoppeld’, deel 1.3 Humanity Unplugged radioshow van Thomas Williams, / Door Ella Ster op 15 april 2017

Door Ella Ster op 15 april 2017

De misvattingen van de kosmos, onze positie binnen ons universum, de Matrix en het beperkende denken van de mens.

Deze serie Humanity Unplugged (De mensheid losgekoppeld) op basis van een speciale radio-uitzending van Thomas Williams, gaat over de geboorte, de dood en wat er gebeurt als de reïncarnatie is geblokkeerd. In deel 1.1, de inleiding van deze serie, kun je lezen over de misvattingen van de kosmos, onze positie binnen ons universum, de Matrix en het beperkende denken van de mensDeel 1.2  gaat over de kosmos, de schepping en de ontwikkeling van de mens.

Geboorte


Velen zullen verrast zijn over de verschillende stadia die er komen kijken bij een geboorte. Dacht je dat er uit (de versmelting van) het ei direct een mens ontstaat? Het volgende vindt er plaats tijdens de zwangerschap. Wanneer een moeder op het punt van conceptie staat, vindt er een energetische uitbarsting plaats die past bij de energieverbinding van het organisme. Er opent zich een kanaal door een aantal barrières van de planetaire lagen heen. Het kanaal trekt dan een ziel naar binnen, die genetisch overeen stemt met die soort. Er vindt een zeer snelle deling van cellen plaats, totdat een etherisch lichaam van een vis die zich, zodra het is geharmoniseerd, begint te ontwikkelen tot menselijke biomassa. Dit is de eerste maand.