Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

vrijdag 7 juli 2017

‘De mensheid losgekoppeld’, deel 1.2 Humanity Unplugged radioshow van Thomas Williams, / Door Ella Ster op 25 maart 2017

Door Ella Ster op 25 maart 2017

De misvattingen van de kosmos, onze positie binnen ons universum, de Matrix en het beperkende denken van de mens.

Deze serie Humanity Unplugged (De mensheid losgekoppeld) op basis van een speciale radio-uitzending van Thomas Williams, gaat over het verleden, het heden en de toekomst van de mensheid. In deel 1, de inleiding van deze serie, kun je lezen over de misvattingen van de kosmos, onze positie binnen ons universum, de Matrix en het beperkende denken van de mens. Deel 1.2 gaat over de kosmos, de schepping en de ontwikkeling van de mens.

Begrijpen wat de kosmos inhoudt

Wat wij van het universum kunnen waarnemen als allesomvattend, is in omvang niet meer dan een korreltje zand als we het vergelijken met de Grote Kosmos. Zie het als een boom met meerdere stammen, aan deze stammen zitten takken, aan de takken zitten twijgjes en daaraan vinden we de blaadjes. Dit is hoe de Grote Kosmos is vormgegeven. Soms worden er twijgjes, blaadjes of takjes ziek. Kosmische takken worden dan verwijderd om de rest van de boom te redden. > Lees meer over deze kosmische Levensboom in het artikel van Tanaath

Zoals ik het begrijp, zou dit universum worden verwijderd naar aanleiding van het fractale virus dat zich volledig in het systeem had geworteld en de inbalans van duisternis waarmee het doordrongen was. Vanuit de informatie die ik via verschillende mensen heb verkregen vonden sommige Kosmische Raden dat we al voorbij een onomkeerbaar punt waren, maar een aantal ‘afvalligen’ dachten daar anders over en zochten naar een manier het probleem op te lossen.