Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 15 juli 2017

‘De mensheid losgekoppeld’, deel 1.6 Humanity Unplugged radioshow van Thomas Williams, / Door Ella Ster op 16 juni 2017

Door Ella Ster op 16 juni 2017

De misvattingen van de kosmos, onze positie binnen ons universum, de Matrix en het beperkende denken van de mens.

Dit deel uit de serie ‘Humanity Unplugged’ (De mensheid losgekoppeld) gaat over de Matrix, een geavanceerd Artificiëel Intelligentiesysteem dat de mensen al eeuwenlang heeft gedomineerd. Thomas Williams waarschuwt dat technologie nog steeds wordt ingezet om de transhumanisme-agenda uit te rollen. Desondanks zijn er grote onderdelen van de oorspronkelijke Matrix vernietigd.

Het heden en wat er is gedaan om dingen te repareren

Dus waar staan we nu? Op dit moment staan we onder de controle van een ‘mechanische’ beschaving, hetgeen de meest primitieve is van alle creatievormen, die sluiers (magnetische velden) en holografische constructies oplegt, gecreëerd door Artificiële Intelligentie, geholpen door Chimera, Draco, Mantids, Greys, hybrides en een grote meerderheid van menselijke wezens die synthetics worden genoemd. Ze hebben deze planeet op z’n minst 78.000 jaren gedomineerd, maar waarschijnlijk al langer.

Eén van de grote dingen die me vier jaar geleden bezig hield, is waarom een ‘menselijke’ Cabal, chemtrails zou aanmoedigen en uitvoeren, het water zou vergiftigen, voedingsstoffen bestralen en verwijderen, giftige medicijnen uitgeven, de planeet vergiftigen met radioactieve elementen via bommen et cetera, wanneer ze zelf geen voortdurende bescherming hebben tegen deze stoffen? Dus wat was mijn conclusie? Ooit was er een buitenaards ras, niet handelend vanuit hier, die de planeet omvormde om ons uit te roeien en voor hen zelf de juiste condities te creëren om het te kunnen overnemen. Dit was voor mij destijds het enige logische gedachtenproces en het veroorzaakte enige onrust toen ik dit destijds benoemde in Cosmic Voice. Maar toen kwam ik andere kennis tegen van hier en van buiten, namelijk dat we te maken hebben met machines van de AI-variant en andere technische machine-achtige structuren.