Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 13 juli 2017

‘De mensheid losgekoppeld’, deel 1.5 Humanity Unplugged radioshow van Thomas Williams, /Door Ella Ster op 31 mei 2017

Door Ella Ster op 31 mei 2017

De misvattingen van de kosmos, onze positie binnen ons universum, de Matrix en het beperkende denken van de mens.

 

Dit deel uit de serie Humanity Unplugged (De mensheid losgekoppeld) op basis van een speciale radio-uitzending van Thomas Williams, gaat over het astrale gebied en de droomtijd. Hierin wordt ook uitgelegd waarom de Cabal er belang bij heeft om ons in een lage trilling te houden en hoe we daar los van kunnen komen. Om het aspect omtrent de verschillende lagen (astrale, etherische en mentale lagen) te kunnen begrijpen, is het aan te raden minimaal deel 1.2 uit deze serie te lezen die gaat over de kosmos, de schepping en de ontwikkeling van de mens.

Het astrale gebied en droomtijd

Boven het etherische gebied bevind zich het astrale gebied, dat door de imbalans in tweeën is verdeeld. Het lagere astrale gebied bestaat alleen uit G-materie en het hogere astrale gebied bestaat uit F- en G-materie. De soorten die toegang hebben tot hun hogere astrale lichamen zijn superzoogdieren zoals: olifanten, dolfijnen en de Homo sapiens. Maar door onze speciale capaciteiten beschikken wij over de mogelijkheid om de vier lagen boven het astrale gebied te ontwikkelen, die bekend staan als de 4 mentale lagen.

Het lagere astrale gebied is waar de vampieren, de onstoffelijken, de demonische en de ‘loosh cultivatie-fabrieken huizen. Hier wonen de mensen als ze vechten in hun droomtijd, omdat hun ontwikkeling tot het hogere astrale en de 4 mentale lagen nog niet is afgemaakt of wordt geblokkeerd.