Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 5 juli 2017

‘De mensheid losgekoppeld’, deel 1 Humanity Unplugged radioshow van Thomas Williams, / door Ella Ster / 10 maart 2017


Door Ella Ster op 10 maart 2017

De misvattingen van de kosmos, onze positie binnen ons universum, de Matrix en het beperkende denken van de mens.

Introductie

Deze uitzending heet ‘De mensheid losgekoppeld’ en verderop in de uitzending zal duidelijk worden waarom voor deze naam is gekozen. Deze uitzending zal anders, onbevangen en krachtig zijn. Je zult meer leren over reeds bestaande kennis, maar ook kennis verkrijgen die nog nooit op deze schaal op internet of elders naar buiten is gekomen.

Het zal over het verleden, het heden en de toekomst van de mensheid gaan, over geavanceerde wetenschap inclusief atomen, DNA, evolutionaire cycli, constructies, matrixen, begrip van de ziel, astrale ontwikkelingen, hoe de schepping begon, hoe het werkt en ook hoe het is gedwarsboomd en uiteindelijk is gerepareerd en nog veel meer. Het is een beetje hetzelfde als de Future of Humanity Show en de Factions Shows, die ik voor de Cosmic Voice Show met Drake Bailey presenteerde.

Het is een combinatie van mijn basiskennis en verhalen, verkregen in zowel waak- als slaaptijd. Het wordt ondersteund en verbeterd door het document dat ik tegen kwam, geschreven door Nicolai Levashov. Hij was in 2013 voorbestemd om president van Rusland te worden, maar de duistere krachten hebben er voor gezorgd dat zijn kennis niet naar buiten kwam. Ze hebben hem op 11 juni 2012 op 52-jarige leeftijd vermoord. Het bevat ook verhalen van anderen uit de alternatieve gemeenschap.