zondag 2 juli 2017

De Golf van Onzekerheid Kwam BINNEN om de VS te Verheffen in Bevoegdheid. / Diane Canfield / 30 juni 2017

De Golf van Onzekerheid Kwam BINNEN om de VS te Verheffen in Bevoegdheid.
Diane Canfield / 30 juni 2017


Geliefden,

Een golf van energie kwam vandaag van Onzekerheid en Ongerustheid (vrijdag 30 juni). Ik voelde het ongeveer 5 uur EDT tijd. Dat duurde niet lang voor me, ongeveer een uur. Deze golf vroeg ons om onszelf af te vragen over alles dat we al weten dat Waar is en alles dat we weten dat vals is. Deze golf vroeg je opnieuw om je verplichting te her-bevestigen aan het Ascentie proces. En om ons bewustzijn naar een hoger mogelijk niveau te brengen.

Deze golf bracht ook ongerustheid mee die verhoogde angst is. Deze golven waren goed in 2010 toen we net uit onze Ascentie Zee Benen kwamen maar daar zijn we nu voorbij. De meesten van ons die al lange tijd in het verschuivingsproces zijn geweest hebben die zuiverende golven niet meer nodig. Maar ze kunnen nog steeds worden gevoeld.


Als dit soort Golven binnen komen moeten we terug stappen en de observator worden en de GEVOELENS observeren die opkomen ZONDER er emotioneel aan vast te zitten. Ik kan dit niet genoeg Benadrukken. Elke emotionele hechting aan die golven laat ze langer blijven en nodigt ze uit in ons bewustzijn. We moeten ze observeren. Blijf bij jezelf: “Ik resoneer hier niet mee.” En laat ze los.

De laatste overblijfselen van ZUIVERENDE golven die degenen zullen helpen die nog zuivering nodig hebben. Maar velen van ons zijn al lang voorbij gegaan aan deze behoefte. Voor degenen die NIEUW zijn voor het ascentie proces kun je misschien dieper in deze energie gaan om te kijken welke veranderingen je moet maken in jezelf. Voor degenen die nu al tientallen jaren in het Ascentie proces zijn geweest, hoeven we die niet te identificeren of naar deze golven te kijken behalve als observator.

Ieder wezen zal weten hoever ze in het Ascentie proces al zitten dat gebaseerd is op wat ze voelen. Het doel is om elke golf te VOELEN die binnenkomt als die binnenkomt. Dit zegt niet dat iedereen elke golf op dezelfde tijd voelt. Dat zal afhangen van je niveau van frequentie wat er gevoeld wordt en wanneer. Groepen van gelijke frequentie voelen in het algemeen het zelfde ding tezelfdertijd of binnen enkele dagen van elkaar af.

We zullen nooit UIT de gevoelens GROEIEN of uit de energetische invloeden. Het doet er niet toe welk niveau bewustzijn je bereikt hebt. Gevoelens gaan met ons mee en het doet er niet toe in welk rijk we bestaan. Het aangepast zijn aan energie verhoogt deze gevoelens en dan kunnen we meer begrijpen over hoe het Universum en de Schepper werkt door deze energie opwaarderingen heen.

We willen nu ENERGIE voelen van Verrukking en Licht en dus wordt dit onze verwachting. De andere golven kunnen komen en gaan maar we zullen er niet onze energie instoppen als we er voorbij zijn gegaan.

Terwijl we in ONS Authentieke Licht gingen bij de Zonnewende Poort, die ons meeneemt naar De Totale Zonne Eclips op 21 augustus. Dan zullen we meer golven voelen van elke variëteit en soort. Indien we meer authentiek worden zullen we weten welke golf we nodig hebben en welke golf niet langer meer nodig is voor ons.

Onze authenticiteit zal ons zeggen wat we moeten doen bij elke situaties die opkomt. Toen ik in dit ROOSTER ging van opgeheven Authenticiteit, werden de dingen veel gemakkelijker, licht en helderder. Er is geen gewiebel meer van enig soort op enig front. Ascentie verbetert met de tijd meer verrukking en het authentieke zelf maakt de Opwaarderingen veel gemakkelijker en zachter om mee om te gaan.

Deze gehele boodschap is met LICHT gecodeerd om je opluchting te geven als je worstelt met het Ascentie proces. Terwijl je het leest, ontspan je dan en zit achteruit op een rustige manier om je cellen in ZUIVER LICHT Bewustzijn te regenereren.

Ik houd van jullie allemaal!   

In Dienst en liefde

Diane Canfield 

Ascension Teacher-Psychic Medium-Star Races Contactee-Energy & Wave Expert

Copyright © 2017 by Diane Canfield. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material as long the full article and all links are included

Website and sign up for my newsletter : www.dianecanfield.com