Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zaterdag 8 juli 2017

Dagtekst van Zaterdag 8 Juli 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zaterdag 8 Juli 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De Zon - zoals we ons openstellen voor haar, moeten we ons openstellen voor God


"Wat is er zichtbaarder, schitterender dan de zon? Maar als we gebarricadeerd blijven achter gesloten luiken, zullen we niet eens weten dat de zon bestaat. Om haar te zien, moet je minstens één venster openen, want het is niet de zon die zich zal opdringen en door je muren of luiken zal boren. Net zo, om de aanwezigheid van God te ontdekken, moet je op zijn minst in jezelf een zolderraampje openen. Het is aan jou om iets te doen, niet aan God.

God is er, Hij straalt, en dat moet volstaan voor ons: het is aan ons om te doen wat nodig is om zijn aanwezigheid te voelen. Diegene die een hogere graad van bewustzijn heeft bereikt, krijgt voortdurend openbaringen over de zin en de schoonheid van de wereld, dus hoe zou hij niet de aanwezigheid van God voelen? Want dat is God, een aanwezigheid, en je ontdekt Hem naarmate je voelt hoe rijk en zinvol het leven is."