Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

woensdag 5 juli 2017

Dagtekst van Woensdag 5 Juli 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Woensdag 5 Juli 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Het Kwaad - door het steeds te benadrukken, versterken we het alleen maar

"Elke dag horen we wel iemand herhalen: "Ach! In wat voor een wereld leven we! Egoïsme en oneerlijkheid is al wat je ziet! Het onrecht wint altijd. Wat we ook doen om de situatie te verbeteren, het zal nooit lukken". Zoveel mensen houden van deze negatieve gedachten, en ze nodigen hen voortdurend uit aan hun tafel: "Kom, kom, hier is eten voor jou”. Welnu, zulke houding is erg gevaarlijk: door steeds het kwaad te benadrukken, door er voortdurend je aandacht op te richten, verzwakken we het niet, integendeel, we stimuleren en versterken het.

Dus vanaf nu is het aangewezen om het goede aan te moedigen door te zeggen: "Kom, engelen en aartsengelen... kom, hemelse geesten... Geef ons uw wijsheid, uw liefde, uw kracht, zodat we elke dag in staat zijn om iets goeds te brengen op deze aarde.""