Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 26 juli 2017

Dagtekst van Woensdag 26 Juli 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Woensdag 26 Juli 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De correcte houding vinden tegenover de Schepper -

"Het is van essentieel belang om een juiste houding te vinden tegenover alles wat bestaat en vooral tegenover de Grondoorzaak, de Schepper. Wanneer je een goede houding hebt tegenover de Schepper, zullen, waar je ook gaat, alle schepselen en de gehele schepping, ja, van de engelen tot de vogels, de bomen en de bergen, je een blik en een glimlach schenken. Nieuwe stromen en nieuwe vreugden zullen je bezoeken en je zult voortgaan met de zekerheid dat het leven mooi en zinvol is.

De hemelse entiteiten zullen je nooit bewonderen omwille van je krachten, je rijkdom, je kennis of je prestige. Ze zullen zich alleen voor jou openstellen als ze voelen dat je de goede houding hebt gevonden, want het is alleen je houding die vertelt of je al dan niet de essentie hebt begrepen. Vergeet dus nooit deze waarheid; in al wat je daarna zal overkomen, zul je de gelegenheid hebben om de juistheid ervan na te gaan."