Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 27 juli 2017

Dagtekst van Donderdag 27 Juli 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Donderdag 27 Juli 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De Engel van de lucht - een gebed om aan hem te richten

"Je gaat wandelen in de natuur... Of dat nu op het platteland is, in het bos, in de bergen of aan zee, word je bewust van de ruimte om je heen, hou van tijd tot tijd even halt en haal diep adem om in contact te treden met de Engel van de lucht.

De Engel van de lucht is een levend, intelligent wezen, en je kunt je dus tot hem richten door te zeggen: "O geliefde Engel van de lucht, jij die een mooie en krachtige dienaar van God bent, vervul me met je adem, neem de onzuiverheden uit mijn longen weg, uit mijn hart, uit mijn hersenen en breng harmonie in mij, zodat ik een dienaar mag worden zoals jij. " En aangezien de Engel van de lucht overal aanwezig is, alle stromen in het universum bestuurt en zelfs in de kleinste openingen kan, is hij zeer gevoelig en zal hij je zeker horen. Hij beveelt dan de geesten die hem vergezellen om je enkele fracties te brengen van die zeer subtiele vloeistof die men de ether noemt. Je voelt je dan alsof je hele wezen verkwikt wordt en zich verheft in de ruimte."