Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 25 juli 2017

Dagtekst van Dinsdag 25 Juli 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Dinsdag 25 Juli 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De taal van de Ingewijden is identiek aan die van de natuur -

"Een ingewijde spreekt niet alleen met woorden. Zijn taal kan worden vergeleken met die van de natuur. Wat doet de natuur? ... Ze houdt niet op ons berichten te sturen. Ze gebruikt geen woorden en toch vertelt ze ons heel wat: de zon, de sterren, de bossen, de meren, de oceanen, de bergen... ze spreken met ons door voortdurend iets van hun leven, hun geheimen mee te delen. Deze mededelingen worden door ons opgenomen, maar we zijn er ons niet van bewust. Toch is het dankzij hen dat geleidelijk aan onze gevoeligheid toeneemt en ons begrip verbetert. We weten niet hoe dat inzicht groeit, maar het gebeurt wel.

De taal van een ingewijde is identiek aan die van de natuur. Met de kracht van zijn geest, zendt hij deeltjes uit, projecteert hij stralen en, bewust of onbewust, voelen degenen die ze ontvangen zich verlicht en verrijkt."