Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 17 juli 2017

CIA Agent bekent Op Sterfbed: ‘Wij bliezen WTC7 op, op 9/11’ / July 13, 2017

CIA Agent bekent Op Sterfbed: ‘Wij bliezen WTC7 op, op 9/11’
July 13, 2017


De 79-jarige, gepensioneerde CIA-agent, Malcom Howard, heeft een reeks verbazingwekkende claims gemaakt sinds hij vrijdag uit het ziekenhuis in New Jersey is ontslagen en vertelde dat hij nog enkele weken te leven heeft. Mr. Howard beweert dat hij betrokken was bij de "gecontroleerde vernietiging" van World Trade Center 7, het derde gebouw dat op 9/11 werd vernietigd.

De heer Howard, die 36 jaar werkzaam was voor de CIA, beweert dat hij door de senior CIA-agenten was afgeluisterd om te werken aan het project vanwege zijn technische achtergrond en vroege carrière in de demolition business.

Opgeleid als een burger ingenieur, werd de heer Howard een explosievenexpert na een headhunters te zijn geweest bij de CIA in de vroege jaren 1980. De heer Howard zegt dat hij uitgebreide ervaring heeft in het planten van explosieven in voorwerpen die zo klein zijn als sigarettenaanstekers en zo groot als "80 verdiepingen."

De 79-jarige New Jersey inwoner zegt dat hij gewerkt heeft aan de CIA-operatie die zij "New Century" noemde tussen mei 1997 en september 2001, in een tijd, zegt hij, dat de CIA nog steeds orders aannam van de top. "Mr. Howard zegt dat hij onderdeel was van een cel van 4 agenten die belast waren met de zorg dat de vernietiging succesvol zou zijn.

Mr Howard zegt dat de World Trade Center 7 operatie uniek is onder zijn sloopwerken, want het is de enige sloop die "waarbij we moesten doen alsof het niet een sloopwerk was". Hij beweert dat hij op dat moment geen probleem heeft gehad met de bedrog, omdat "als je een patriot bent, stel je de motivatie van de CIA of het Witte Huis niet in vraag. Je veronderstelt dat het grotere doel voor een groter goed is. Ze kiezen goede, loyale mensen zoals ik, en het breekt mijn hart om de shit-talk te horen."


Maar zelfs hij geeft toe dat als hij nu terugkijkt, 'Er iets niet goed was'.

"Er is hier niets goeds uitgekomen. Dit is niet het Amerika dat we voor ogen hebben."


Verklarend hoe het gebouw naar beneden werd gebracht, zegt meneer Howard, "het was een klassieke gecontroleerde sloop met explosieven. We gebruikten superfijne militaire grade nanothermiet composietmaterialen als explosieven. Het harde deel kreeg duizenden pond explosieven, zekeringen en ontstekingsmechanismen in het gebouw zonder te veel gewicht te veroorzaken. Maar bijna elk kantoor in het gebouw 7 was gehuurd door de CIA, de geheime dienst, of het leger, waardoor het makkelijker was."

De heer Howard legt uit dat WTC 7 'was geladen met explosieve stoffen op strategische plaatsen' in de maand die leidde tot de dag die de loop van de Amerikaanse geschiedenis veranderde. Op 11 september, terwijl de Noord- en Zuid-torens brandde, werden zekeringen in het World Trade Center 7 ontstoken, en de explosies van het nanothermiet holde het gebouw uit, vernietigden de stalen structuur, verwijderde de versterkingen en lieten de branden door de rest van het gebouw tieren, die het uitholde als een slakkenhuis.

World Trade Center 7 viel om 17:20, zeven uur na de vernietiging van WTC 1 en 2, in zijn eigen voetafdruk. Het gebouw schokte getuigen door neer te komen met de snelheid van een vrije val, waardoor het geen weerstand tegen kwam op zijn weg naar beneden.

Mr. Howard en zijn collega's hadden hun werk gedaan.

"Toen het gebouw neerkwam, was het zo'n heftigheid. Alles ging precies volgens plan. Het ging zo gladjes. Iedereen werd geëvacueerd. Niemand werd gewond in WTC 7. We vierden het. We bleven voortdurend herhalingen van de sloop bekijken, we hadden de whisky en sigaren uit, en dan plotseling gebeurde het vreemdste ding. We hebben ons allemaal zorgen gemaakt dat het een beetje te gladjes leek. We keken weer eens naar de tape en we begonnen paranoïde te worden. Het leek op een gecontroleerde sloop. We dachten shit, mensen gaan hier vragen over stellen. En toen hoorden we dat mensen uit de straat meldden dat ze die middag de explosies hadden gehoord. Toen kregen we te horen dat de BBC met hun rapport knoeide en aan de wereld bekend maakte dat het gebouw 20 minuten voordat het dat eigenlijk deed instorte. Op dat moment dachten we echt dat de rapen gaar waren."

Volgens het officiële verslag van 9/11 van de regering is WTC 7 ingesort door "onbeheerde branden" die veroorzaakt werden door puin dat wat van WTC 1 en 2 vloog, die door passagiervliegtuigen werden getroffen. Als het officiële verhaal waar was, zou WTC 7 het eerste lange gebouw in de wereld zijn om ooit te vallen door ongecontroleerde branden, en de enige stenen wolkenkrabber ter wereld dat in zichzelf is gevallen als gevolg van 'kantoorbranden'.

Meneer Howard en zijn collega's waren bang dat het publiek het officiële verhaal zou doorzien en tegen de regering op zou gaan staan en zouden eisen dat ze de waarheid zouden vertellen.

“Er waren zo veel losse eindjes, zoveel bewijs achtergelaten. We dachten dat het publiek er overheen zou vallen. We dachten dat er een publieke opstand zou komen die de media niet zou kunnen negeren. Zij zouden onderzoeken financieren en eisen dat ze te weten zouden komen waarom ze voorgelogen werden. We dachten dat ze chemische composieten zouden vinden in het gebied waaruit zou blijken dat gebouw 7 opgeblazen was.

"We dachten dat er een revolutie zou komen. Die zou helemaal naar de top gaan, naar president Bush. Hij zou uit het Witte Huis zijn gesleept.

'Maar dat gebeurde niet. Bijna niemand heeft iets gevraagd. De media schoot iedereen neer (Shot down) die vragen durfde te stellen over wat hen werd verteld.'

Follow the money

Mr. Howard beweert dat hij geen directe kennis heeft over de vernietiging van de Noord- en Zuidtoren van het World Trade Center en verklaart dat "CIA-operaties zeer specifiek zijn" en dat het gebruikelijk is om aan een groter project te werken, terwijl je alleen een Klein stukje van de puzzel begrijpt.


Maar hij heeft advies voor onderzoekers die de hele puzzel willen begrijpen en uitzoeken wie achter de meest verwoestende aanval op de Amerikaanse grond in de geschiedenis zit.

"Volg het geld."

"Als je wilt weten wie er achter iets zit, volg je gewoon het geld. Kijk naar de transacties die net voor 9/11 zijn gedaan. Dit zijn de jongens die wisten wat er kwam. De zonen van CIA-agenten, overheidsambtenaren. Verwanten van de machtigste mannen in Amerika. Cheney, Rumsfeld. Ze zijn allemaal rijk. Het waren niet alleen de contracten die hun vrienden kregen in de bouwsector en de oorlogen en de smeergelden."

“Het was handel met voorkennis.”

Veel landen, waaronder Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan en Monaco, hebben handel met voorkennis onderzoeken gelanceerd in het nasleep van de aanvallen van 9/11. Zij geloofden dat als ze zouden kunnen aantonen dat al-Qaeda-operaties op de beurs zouden profiteren, dat ze dan de terroristische organisatie zouden kunnen bewijzen die achter de aanvallen zat.

En alle bewijzen wijzen op zware handel met voorkennis rond 9/11.

De minister van Buitenlandse Zaken van Italië, Antonio Martino, zei: "Ik denk dat er terroristische staten en organisaties zijn achter de speculatie op de internationale markten." De Duitse centrale bank president Ernst Welteke zei dat zijn onderzoekers "bijna onweerlegbaar bewijs van handel met voorkennis hadden gevonden".

Zelfs CNN meldde dat regelgevers "steeds duidelijker tekenen" zien dat iemand "de financiële markten vóór de terreuraanval manipuleerde in de hoop om daaruit te profiteren".

Mr. Howard zegt dat een serieuze studie van wie op 9/11 op de beurs profiteerde zou "het hart uit de oligarchie in zou  Amerika scheuren".

"Er is maar één organisatie die de hele wereld overspant, en laat ik je nu vertellen, het is niet en het was nooit al-Qaeda."

Het is de CIA.

"Er kan nooit een echt onderzoek zijn. De hele schaduwregering, zoals u ze nu noemt, zijn betrokken."

De 79-jarige, die zijn laatste weken thuis doorbracht, zei dat hij niet verwacht te zullen worden aangehouden na zijn bekentenis omdat "ze dan achter ieder ander zouden moeten aangaan. Ze zullen gewoon de media gebruiken om mij aan te vallen. Ze staan allemaal op de loonlijst om alles rond 9/11 te onderdrukken."


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl