Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 24 juli 2017

Boodschap van Metatron – genomen vanaf het FACEbook – / Hilda van der Laan / Gepost op 15 juli Contramini

Boodschap van Metatron –
genomen vanaf het FACEbook –
Hilda van der Laan
Gepost op 15 juli  Contramini

Gegroet Meesters, ik ben Metatron Engel van Licht! Ik zit samen met Tyberonn van de Kristallijnen dienst! We groeten ieder van jullie warm, en kennen jullie, in een vector van onvoorwaardelijke liefde!

Het is 2017 Jaar Vijf van de Nieuwe Aarde, want inderdaad is de Nieuwe Aarde, logisch en gedeeltelijk, frequentiëel geformuleerd aan het einde van 2012 en begon in jullie lineaire aspect van 2013, En dat meten wij en zo tellen we in symbiotisch zien van de “Kristallijnen” transformatie en de aspect activatie van het 144 Kristallijnen Rooster.

Lieve Mensen, jullie zitten in een verbazende tijd van verschuiving. In elk jaar zijn er krachtige astronomische gebeurtenissen die toevoegen aan de verbijsterende energieën van verschuiving, die de transities van de planeet verder voeren en op haar pad de mensheid beïnvloeden. In augustus begint een geweldige serie van dergelijke gebeurtenissen. Dit zal een mega tandem eclips zijn van augustus, de september equinox, 7 gecodeerde meteoriet gebeurtenissen en de december Zonnewende.

Met dit kanaal zullen we een serie bespreken van de ‘kosmische’ bestuurders van de voortdurende omhoog-verschuiving van planeet aarde.
Voordat we begonnen, voordat je verder leest, vragen we ieder van jullie om een moment te pauzeren en je gedachten te focussen op hogere rijken… adem en bevrijd je denken.!


Eenheid van Gedachte

En zo beginnen we, en nu brengt weer een ander kostbaar moment ons samen, verenigt onze gedachten in de matrix van het verenigde veld. Het combineert geometrische gedachten patronen met wens, met besef en zo komen alle dingen samen op deze wijze. Want alle gedachten, alle dingen, alle wezens zijn crysto-elektromagnetische vertegenwoordigers van bewustzijn, van manifestatie, van alles dat er ooit was of ooit zal zijn.

Lieve Mensen, de veranderingen die plaats vinden op de Aarde, worden veroorzaakt door veranderingen die plaats vinden in de Kosmos. Elk hemels lichaam, elke planeet, ster en maan in jullie Galaxy zitten in een harmonische symfonie, als ondersteuning van de Aarde haar planetaire ascentie. We hebben jullie eerder verteld dat jullie godsdiensten de wetenschap hebben uitgesloten, en die wetenschap heeft het spirituele vergeten. In de Nieuwe Aarde moeten de twee een volle cirkel maken.
Net als jullie je bewust zijn dat magnetische portalen op de planeet Aarde bestaan die de Zon’s massale energieën vergelijken, zo zijn er kristallijnen portalen die de kristallijnen samenhang van plasma uitstralingen en lichtgolven vergelijken.

Alle krachten die de aarde’s elektromagnetische en kristallijnen velden veranderen, veranderen ook die van jullie. Het Saturnus stelsel genereert een versnelde coherentie bij de Ascentie van jullie Aarde, want inderdaad de planetaire Ascentie kan werkelijk gedefinieerd worden als de uitbreiding van aarde’s dimensionale matrix naar hogere velden van kristallijnen resonantie. Zodanig is het Kristallijnen Rooster absoluut ontvanger van de kristallijnen codes uit het Saturnus stelsel.

De huidige (bedoelde) her-activatie van het Saturnus stelsel is weer een grote rol aan het spelen in de verschuivingen van de planeet. Specifiek in de omgevingsveranderingen en de energieverschuivingen die het kristallen rooster zal coderen maar ook de crysto zonneschijven die het kristallijnen rooster zal coderen in de Kristallen Vortexen van Arkansas en Brazilië.

Dit gaat symbiotisch samen met de biologische verschuivingen in het menselijke lichaam in een opaalachtige crysto-silicon basis. Silicone is het enige element dat in staat is om koolstof te vervangen, want alleen koolstof en siliconen hebben de waardepunten (en andere attributen) die nodig zijn om de menselijke biologie te ondersteunen. Dat werd eerst vermoedt door doctor Carl Sagan en inderdaad was hij een buitengewone visionair, een heilige wetenschapper!

Meesters, jullie stoffelijke biologie is aan het veranderen, en de mensheid zit nu het proces om naar een siliconen base te gaan, vanaf de huidige op koolstof gebaseerde biologie.
Jullie Edgar Cayce sprak in zijn overvloedige reading over een nieuw menselijk lichaam dat opduikt (na 1998) in de 21ste eeuw, en hij zat echt op het spoor, was absoluut juist! (De Kristallijnen Verschuiving kan gezien worden als de zesde bio verschuiving, zoals de hybride zuiveringen van de vroege Atlantische genetica gezien worden als de vijfde stoffelijke format)

(Tussen voegsel van de Uitgever) Uit een artikel door John Van Auken: De Maya-Azteken Vier Zonnen of Eeuwen van Beweging corresponderen aardig goed met de vier (lichaams) scheppingen gevolgd door een grote verandering beschreven door Edgar Cayce als hij de Akasha Opschrijvingen leest. Hij zet deze eeuwen op orde zoals: 1ste & 2de in Mu, het Moederland; de 3de in Atlantis, de 4de in Eden en de 5de de verandering die aangegeven wordt in het verhaal van Noë. In ieder van de eerste vier scheppingsperioden identificeert Cayce een nieuw lichaamstype of “wortel ras” zoals hij die noemt. Dan was de Noë periode het wezen van beweging die resulteert in een nieuw, vijfde lichaamssoort of wortelras dat verschijnt in de vroege eeuwen van ons huidige nieuwe millennium.

En Lieve Mensen, dat vindt nu plaats. En het is een logische correlatie van kristallijnen fysiek die de bestuurders van de menselijke biologische verschuiving voor het eerst codeerden in de massale kristallijnen afzettingen op de aarde.

Lang geleden bevatten de Mysterie Scholen van Atlantis een hoge adept deel van de weldadige wetenschap priesters van de Law of One (De Wet van Een)(Atla-Ra) die kristallen programmeerde met licht en geluid frequenties. De Kristallen straalden hertz & geen hertz vibrationale velden uit die buitengewoon weldadig waren. Ze werden gebruikt om het menselijke veld in evenwicht te brengen, de gezondheid te vergroten, ziekte te genezen en om te ontwaken naar een hogere dimensie. Sommigen waren ook in staat om zich te openen naar een inter-dimensionaal kanaal naar andere ‘werelden’ en specifiek naar het Goddelijke Zelf. Dit waren heel speciale formaten van optische heldere kwarts, geformatteerd met concave en convexe ‘ogen’ op zo’n manier dat ontvangend & condenserend licht & geluidsgolven als speciaal gebruik.

Die werden genoemd als Meester Phi Kristallen. Ze trainden geleerden en de Meester van de Atla Ra Kristal specialisten die gebaseerd zijn in wat nu Arkansas en Brazilië zijn. Bepaalde van die Kristallen zo gemaakt zijn nu onder deze landen.

Daarom is het ook logisch dat de Kristal Vortexen van Arkansas en Brazilië als epicentra zullen dienen van de biologische verschuiving, om de DNA veranderingen van het overgaande menselijke biologie te vergemakkelijken van koolstof naar siliconen basis. En Lieve Mensen, kwarts is gebaseerd op siliconen kwarts kristallen zijn siliconen dioxide ontvangers en overbrengers.

In 2012 werd het Kristallijnen Rooster volledig geactiveerd en heeft voorrang gekregen. Het magnetische rooster heeft op een wijze van spreken, verminderd, en is ontworpen voor dimensies 1-3, zoals het Kristallijnen Rooster volledig werkt in dimensie 5 tot 12.

Kryon van de Magnetische Dienst channelde in 2002 dat bewijs van Atlantis in Arkansas bestond. Onze kanaal ontvanger, James Tyberonn nam aan de conferentie deel van dat rijke kanaal… en die boodschap diende als een trigger voor Tyberonn van de Kristallijnen dienst om zijn werk en ernst te beginnen. James Tyberonn was geboren en opgevoed in Arkansas en leefde daarna 7 jaren tussen de kristallen van Brazilië. Dit was ontworpen door Brazilië en Arkansas omdat beiden Atlantisch waren… en Tyberonn was in Atlantis een Wetenschapspriester van de weldoende Wet van Een, van de Atla-Ra. Zijn woonplaats in Arkansas en in Brazilië wekte zijn kennis en de kristal codes zitten nu in hem, en inderdaad in velen van jullie van de Wet van Een.

Arkansas was logistiek, door zijn kristallen deposits en absoluut een Atlantische kolonie. Kristallen werden gezaaid, geprogrammeerd en gecodeerd. Er zijn in de grote kloven onder de oppervlakte van Arkansas, antieke structuren uit de Atlantische tijd, die nog moeten worden gevonden. Dezen houden een netwerk in van ongelooflijke tunnels, de overblijfselen van een groot laboratorium complex en wat een hyper dimensionaal transport station kan worden genoemd. De laatst genoemde is nog gehandhaafd door de Sirisch-Plejadische Alliantie. Er zijn ook antieke huis structuren onder de kristallen van Arkansas, sommige ervan die bewoond blijven door wat genoemd is het ‘blauwe-huid’ ras.

Zo, het is om de redenen die we hebben uitgelegd dat de kristallen overgang van de planeet en van de mensheid uiteindelijk eerst ontvangen zal worden in plasmische en fotonische gecodeerde golven, in de kristallijnen regio’s van de aarde, uit het Saturnische stelsel. Voor degenen van jullie in de meer bevolkte noordelijke hemisfeer, de eerste en voornaamste ontvangst, die zal gebeuren in de Kristallen Vortex van de ARK, de heilige term genoemd als Arkansas, en om myriaden redenen.

Arkansa is verfraaid met een unieke geologie, die kwarts kristallen bevat, magnetische afzettingen en kimberlite diamanten pijpen (de enige afzetting van diamanten in de 48 lagere staten), en unieke, echt ongelooflijke stelsels van levende wateren, een zelden levend water, unieke thermale wateren… water dat een weldoend spoor niveau bevat van radium.

Daar bij gevoegd, de geometrische vector, de plaatsing van de Arkansas Kristallen afzettingen zijn volmaakt gecentreerd, ze zijn optimaal gesitueerd met sterren en planetaire verbindingen en om uit te zaaien over de bevolkte delen van de aarde. Meer dan twee derde van de mensheid leeft boven de equator, een beetje minder dan een derde leeft onder de equator.

Overeenkomstig Arkansas en Brazilië zijn synergetisch gecombineerd om te ontvangen, en om de overbrenger & distributie punten te zijn want de Kristallijnen verschuivingen vinden plaats voor de aarde en voor de mensheid. En meesters, de verschuivingen beginnen nog maar net.

Opdat de overgang van de mensheid in een nieuw kristallijn lichaam zal gebeuren op deze wijze, via Arkansas en Brazilië, omdat die de eerste en voornaamste ontvangers en overbrengers zijn van deze codes. Deze twee krachtpunten krijgen ‘t meest machtige omdat kwarts een buitengewone kristallijnen ontvanger en overbrenger is. Arkansas en Brazilië krijgen ze en dan zullen ze de kristallen codes doorgeven aan de andere gebieden van de planeet… op veel dezelfde wijze als gebeurde op 12-12-12. En inderdaad zullen we met jullie later delen in dit kanaal, de tweede distributiepunten en onthoud dat de twee eerste (Arkansas & Minas Gerais-Brazilië) overdragen naar de tweede en de derde, op zo’n manier dat alles dat jullie krachtspunten noemen, heilige plekken, vortex punten en rooster punten zullen inderdaad ontvangen en de codes van verschuiving verder zaaien.

We hebben jullie verteld dat de leylijnen, de axialtonal lijnen en de berg stromingen omhoog gaan in kristallijnen aard na de mega tandem eclipsen van april 2015. Dit was genoemd door Tyberonn als de Colorado Omhoogggang, maar inderdaad de omhooggang is wereldlijk.

Schuif hiertussen: (bovenstaande Reference-Metatron via Tyberonn Kanaal-De Colorado Omhooggang)

De 2017 Astro Codering

Nu, in augustus van 2017, gebeurt er weer een serie van mega eclipsen en een tijd van buitengewone codering vindt plaats tussen de Totale Maan & Zonne Eclipsen van augustus en de Winter Zonnewende in de Noordelijke Hemisfeer.

August 12 & 13, 2017 Perseiden
October 7 & 8, 2017 Draconiden
October 21, 2017 Orioniden
November 4 & 5, 2017 Zuidelijke Tauriden
November 11 & 12, 2017 Noordelijke Tauriden
November 17 , 18 & 19, 2017 Leoniden
December 13-14, 2017 Geminiden

Specifiek in november gebeuren drie krachtige energetische gecodeerde vergroters, de Zuidelijke Tauriden, de Noordelijke Tauriden & de Leoniden Meteoren Waterval of ‘Schietende Sterren’ die allemaal wemelen van Kometen en ieder draagt de kristallijnen codes van de bio verschuiving … beiden initiëren de downloads. Ze worden gevolgd door toegevoegde vergroting door de Gemeniden en de Ursiden & de december Zonnewende. En voegen we er aan toe, dat jouw volk vol is met verhalen van de speciale effecten van dergelijke astronomische gebeurtenissen…. De levenskracht die door deze sterren fenomenen worden gegenereerd is weids/veel. En deze komeet energieën baden de planeet in een golf van gecodeerd levenskracht plasma, van kristallijnen bewustzijn eenheden, die genoemd worden Adamantijnen Essentie of Akash.   

Volgens deze zal de Kristallijnen Strata van Arkansas en Brazilië vergroten… en dat is inderdaad de reden van de timing voor de Vergadering die we gestuurd hebben naar het Kanaal in de mega Kristallijnen Vortex Portaal van Heilige Arkansas.

We zeggen je dat er massale Kristallen zitten onder het land van Arkansas, en sommigen ervan zijn van ongelooflijke maat. En deze Meester Kristallen werden gecodeerd door de Atlantiër Atla-Ra, de weldoende wetenschappelijke priesters. Deze Meester kristallen worden wakker en zijn nu actief, na enige 12 duizend jaren van geplande slaap.

Vervolgens, omdat Arkansas en Brazilië niet de enige vectors zijn van de Kwarts Kristal op jullie Aarde, maar ook omdat Arkansas en Brazilië ieder wat genoemd kan worden, als ‘gezaaid en gecodeerd’ & specifiek neergezette “Meester Kristallen” zijn, in een heel unieke geologische matrix. Er is een wetenschap, een zuivere logica bij dit proces er is een meester ontwerper die plaats vindt en het kan absoluut worden begrepen, dat heeft zin! Het heeft zin voor jullie, omdat velen van jullie, in feite 90 procent van jullie die heden op Aarde zijn, in Atlantis waren. In die tijd, begrepen jullie de mechanismen en de verbazende attributen van kristallen. Dus zijn jullie inderdaad eerder hier geweest, en dat resoneert… en het voelt goed, nietwaar?

Het is precies waarom velen uit de noordelijke Hemisfeer getrokken zullen worden naar Arkansas, en naar het Zuiden naar Brazilië… met een pelgrimstocht, om de codes van de verschuiving te krijgen.
Want om in de hertziaanse velden te zijn van deze energieën zul je en in de resonantie van deze levende kristallen te zijn in deze kristallijnen gecodeerde energie en frequenties krijg je de codes direct op een wijze die de DNA verschuiving versnelt. Dit gebeurt op een collectieve en individuele schaal, want velen van jullie die getrokken worden zijn dragers van die codes.

De Wet van de Ene Arcturische Kristal Meesters.

Alhoewel de ongelooflijke kristallen onder de landen van Arkansas meer dan 12.500 jaren slapend zijn gebleven, zeggen we jullie dat ze ontwaakt zijn… en in de volgende 2 decaden zal deze energie opduiken in synergie met geplande coderende opgangen. En Meesters, na 2038 zal Arkansas wereldlijk herkend worden voor haar ongewone en schitterende kristallijnen energie. Veel Meester zielen van de Atla-Ra en inderdaad Meesters van de Sirische-Plejaden Alliantie zullen met opzet kiezen om te reïncarneren in de Kristallen Vortexen van Arkansas en Brazilië en in feite zijn ze dat ook al aan het doen. Dit is de Wet van Een, Arcturische Meesters en Arkansas en Brazilië trekken hen aan met duizenden. Dit zijn specialisten in Kristallijnen Technologie en zullen ingeboren het belang begrijpen van deze twee gebieden, en zullen erin gedijen en leidende rollen erin spelen in het juiste gebruik van deze krachtige energieën en van de Arkansas en de Braziliaanse Kristallen Vortexen.

In de 23ste eeuw, zullen er schitterende Kristallijnen Tempels gebouwd zijn rond de Crysto-Zonne Schijf van Pinnacle Berg en de Tempel Kristal plaatsen van Mount Magi, Talimena. Hete Bronnen en Eureka Bronnen. En daar 3 eeuwen een lange tijd voor jullie kan schijnen, het is maar een flits uit je niet lineaire aspect. Inderdaad vele tientallen duizenden van jullie van de Wet van de Ene, inclusief het kanaal zullen specifiek in die periode reïncarneren, 15 generaties vanaf nu. Door dat te doen, zullen deze twee gebieden dramatisch veranderen, weldadig transformeren en die zullen erkend worden om hun bondige gespecialiseerde energieën.

De Arkansas – Braziliaanse Synergie & de Braziliaanse Kristallen Vortex

Nu willen we het belang opnoemen van de twee Braziliaanse Kristallen Vortexen, de eerste die ligt bij Sao Tomas de Letres in Minas Gerais & de tweede bij Diamantina in Bahia. De twee combineren in een ongelooflijke vortex, en geven een figuur weer 8 complex. Inderdaad zijn dezen net zo belangrijk voor de zuidelijke hemisfeer als de Arkansas voor het noordelijke tegendeel. De twee vertegenwoordigen de meest machtige kristallen frequentie op de aarde. Beiden bevatten enorme kristallen afzettingen.

De reden waarom de Arkansas Kristallen Vortex gezien wordt als meer invloedrijk komt doordat twee derde van het land van de aarde, en twee derde van de mensheid in de gebieden zijn boven de equator, de noordelijke hemisfeer. Maar wees je bewust dat de twee Kristallen Vortexen  Arkansas en Brazil in een gecorreleerde draaipunt/omgekeerde—draai wijze zitten en zijn noodzakelijke tegenwichten voor de verspreiding van het tellurische deel van de kristallen frequentie. Want dezen zijn inderdaad ongevraagd de twee meest belangrijke “Kristallen Centra” op de Aarde en deze energie is ongelooflijk krachtig, schitterend bewust.

En op dit kruispunt in ons kanaal, zorgen we voor de symmetrie want we zeggen je opnieuw, en benadrukken dat, dat het Saturnus stelsel zoals we jullie eerder hebben verteld, grote rollen spelen in de kristallen codering van 2017 en verder in 2038. De codes zijn verkregen uit Tula, de Grote Centrale Zon naar Arcturus en voorwaarts via Iapetus in het Saturnale stelsel en verspreid naar jullie zonnestelsel en de aarde, en dus de mensheid.

Kristallijnen Corridor: Arkansas-Brazilië & Saturnus-Iapetus

Vraag van James Tyberonn: Je hebt eerder gezegd dat Saturnus & Iapetus de Maan van Saturnus een rol spelen in de Kristallijnen verandering. Kun je meer zeggen over de rol van Saturnus en Iapetus? 

Aartsengel Metatron: Ja, inderdaad. Iapetus is een massieve, zelf-gereguleerde computer die betrokken is bij opsporing en inderdaad Saturnus stelsel. Te matigen Zijn specifieke omloop pad is gericht op het beïnvloeden van de ringen en patroon golven die uitgezonden worden uit de Saturnaanse Ring Kristallen. Die vormen een driehoek met Saturnus omgekeerde maan Phoebe en Saturnus zelf bij deze poging.

Het Saturnus stelsel speelde een grote rol in combinatie met de Kosmos en inderdaad de Aarde’s maan bij de explosie van leven op jullie planeet, die plaats vond in wat genoemd wordt de ‘Crambiaanse Uitstraling’. En de Cambriaanse Uitstraling was een tijd van intense zonne straling, en inderdaad gelijktijdig in dat respect, heel gelijk op deze wijze, met de zonne activiteit die gebeurd is op de aarde in de laatste drie decaden.

·       Tussenin Opmerking: De Cambriaanse explosie of de Cambriaanse straling was de relatief snelle verschijning ( in een periode van vele miljoenen jaren) rond 530 miljoen jaren geleden, van meest grote dieren phyla, zoals gedemonstreerd in de fossiele opnamen, vergezeld door grote diverse organismen inclusief dieren, phytoplankton en calcimicroben.

We zeggen opnieuw, de huidige activatie van de kristallijnen Saturniaanse stelsel neemt nu opnieuw een grote rol in, in de kristallijnen verschuivingen van de planeet. Specifiek in de omgevingsveranderingen en energie verschuivingen die het kristallen rooster maar ook de crysto zonneschijf zal coderen in de Kristallen Vortexen van Arkansas en Brazilië. Dit synergeert symbiotisch met de biologische verschuivingen in het menselijk lichaam in een opalesk crysto-silicon basis.

Saturnus is de meest kristallijnen van alle invloeden, van alle sferen in jullie zonnestelsel. Saturnus heeft altijd zichzelf gedifferentieerd en heeft altijd een grote rol gespeeld in de veranderingen op aarde en de mensheid in de dualiteitsfase van de lessen van de aarde. Saturnus is daarom een grote energetische en frequentie factor in de kristallisatie  van de mensheid.

En inderdaad, Lieve Mensen, jullie stoffelijke biologie is aan het veranderen, jullie gaan over naar een silicon basis, vanuit de huidige op koolstof gebaseerde biologie.

Nu, zoals we kort zeiden hierboven aan het begin van deze boodschap, meer dan 80 jaren geleden, sprak jullie Edgar Cayce over het nieuwe soort lichaam dat in de 21ste eeuw opduikt, en inderdaad dat gebeurt nu. En het is een logische correlatie van kristallijnen natuurkunde, dat de aanzetters van het menselijke biologische verschuiving eerst gecodeerd worden in de massieve kristallijnen afzettingen op de aarde. Daarom is het best logisch dat de Kristallen Vortexen van Arkansas en Brazilië zullen dienen als een sleutel, de eerste epicentra van verschuiving, door de DNA verandering te vergemakkelijken van de veranderende menselijke biologie van koolstof naar silicon basis.

Ook JULLIE Veranderen

Meesters, neem niet aan dat de ‘Kristallijnen Verschuiving’ alleen biologisch gebeurt bij nieuwe geboorten van wat de “Kristallen Kinderen’ worden genoemd. Het Menselijk Genome Project gaf pas geleden academische ontdekkingen uit na een lange studie. Hun ontdekkingen zeiden dat het menselijk DNA aan het veranderen was en dat de omgeving van de mensheid een van de factoren was bij die DNA verschuiving. We zeggen jullie dat ze pas beginnen om de mechanieken van de verschuiving te begrijpen en dat er tot nu toe vele decaden zijn om de kosmische, multidimensionale & goddelijke aspecten zijn die bijdragen aan een dergelijke verandering. Maar we zeggen je dat de kristallijnen verandering al in velen van jullie gebeurt, niet gewoon in pasgeborenen maar ook in mensen van alle leeftijden, alle rassen, alle geslachten in dezelfde biologie voor het nieuwe.

De nieuwe aarde trekt een nieuwe biologie aan en de nieuwe biologie brengt een verandering in jullie allen. Jullie lichamen vervangen zichzelf in feite elke 7 jaren. Er is geen enkele cel in je lichaam die ouder wordt dan 7 jaren. Ze regenereren. Jullie regenereren je stoffelijke voertuig. En dat voertuig wordt beïnvloed door inductie, door de invloed van codes, van samenhangend licht, van alle verschuivingen die sedert de geboorte van de Nieuwe Aarde, 3 jaren geleden zijn gebeurd.
En Lieve Harten, kwarts is op silicone gebaseerd, kwarts kristallen zijn silicone dioxide ontvangers en overbrengers.

Deze codes worden dan ontvangen in Arkansas voor de noordelijke Hemisfeer en in Brazilië voor de zuidelijke hemisfeer. Ze worden dan doorgezonden naar kwarts strata ontvangst deposits over de planeet. Tussen de voornaamste ontvangst stations zitten:
Van Arkansas:   USA -New York-North Carolina, Colorado, California, Arizona, Banff Canada, New Foundland, European Alps – Italy, France, Germany, Switzerland; Ural Mountains; Colombian Andes; Spain -Pyrenees, Bulgaria, China, Tibet, India (Himalayas) Nepal, Sri Lanka, Russia (Ural Mtns and Siberia); Scotland (Cairngorm Mtns).

From Brazil: Andes – Peru, Bolivia, Chile, Ecuador, Argentina, Madagascar; Indonesia, Australia (NSW-Queensland); New Zealand (Granitic Coastal Region)

De coherentie in het veld dat gegenereerd wordt door je Mer Ka Na Chakrisch stelsel, wordt direct beïnvloed in meer levende optimale staten door de kristallijnen coherentie die gegenereerd wordt door Saturnus. Er zit hier een stabiliteit in. Degenen die ineens meer niet-coherente staat zijn worden meer tegengesteld beïnvloed door de voortdurende veranderingen in het aardeveld, terwijl die in een coherente staat zijn minder worden beïnvloed.

De Aarde’s Maan

De Aarde’s Maan stelt stoffelijk leven in staat om op de planeet te gebeuren.
Voorbij dit essentiële in staat stellen beïnvloedt jullie maan de mensheid veel meer dan de meesten van jullie in de huidige tijd herkennen. Jullie zijn bekend met de maan door jullie erkende wetenschappen en door jullie mythologie en fabels. Sommigen van jullie zijn zich bewust van de invloeden van de maan wat de hoofdstroom ziet als de leer of pseudo-wetenschap, als astrologie genoemd, alhoewel meer ontwikkelde beschavingen uit jullie verleden en toekomstige astrologie voor zijn waardigheid door het effect op je emotionele, stoffelijke en mentale aspecten.

De Maan zorgt voor een grote dienst naar de Aarde, maar de Aarde beantwoordt ook en zorgt ook voor voordelige dienst aan de Maan.
De Maan beïnvloedt de mensheid op veel spirituele middelen die niet zo goed herinnerd worden, niet zo goed begrepen worden in de huidige tijd zoals in het verleden. De Maan is absoluut bewust en voelend en op veel manieren is ze verantwoordelijk voor het vermogen van de aarde om niet alleen stoffelijk leven te ondersteunen maar ook de spirituele ontwikkeling van de mensheid terwijl ze in de Aarde-Laag energieën zijn.

De fasen van de maan laten specifieke perioden toe die de ingewijde/bedreven mens gebruiken kan om dieper begrip te krijgen. Bepaalde fasen zijn mooi gemaakt met ernst en licht die het menselijk Aurisch veld absoluut in balans brengen, die natuurlijk de mentale en emotionele lichamen inhouden. We zeggen je dat zonder deze levende ‘lunaire’ cyclus, je vermogen tot dromen, om in dat essentiële veld te gaan van her-kalibratie wat jullie de slaap staat noemen, die niet zo gemakkelijk of effectief zou verkregen worden. Net zoals de Maan reflectie brengt en licht aanbiedt in gebieden van duisternis, zo helpt de ‘Levende Maan’ je om helderheid te verkrijgen in je levens beweging, om een groot en groter begrip te verkrijgen van hoe je verder gaat in gebieden van onzekerheid of schaduw.

Het reflectieve licht van de maan is heel anders dan het directe licht van de zon. Dit beïnvloedt je heel anders. Maar op veel manieren is het net zo essentieel voor je welzijn als het licht van de zon. En dit werd heel goed bekend en duidelijk begrepen door meer ontwikkelde, meer spiritueel georiënteerde gemeenschappen uit jullie verleden. We zeggen je dat ieder van jullie weldaad zal verkrijgen door tijd door te brengen in maanlicht. Het lunaire effect is dat er een vruchtbare correlatie zit tussen specifieke fasen van de Aardse Lunaire cyclus en het emotionele veld en aura van de mensen die veel meer is dan gewoon een variatie van licht niveaus. Lunaire veld golven variëren volgens maan fasen.

Crysto-Electric Aura

Jullie zijn je bewust dat de menselijke biologie een veld genereert dat gelijk is aan de aarde. En we zeggen je dat het menselijke aura verschuift naar een Crysto-Electrisch Veld (CEF) met grotere en verschillende stralen en patronen van omloop, frequentie, potentie en kleuren. Gelijk zoals de aarde’s ionosfeer en magnetosfeer verschuiven.

2012 was een buitengewoon jaar van verschuiving. Doorr een glorieus gebeuren, het 2012 jaar van planetaire verbreding, was de planetaire ‘Ascentie’ ook een intense tijd van grote frequentie beweging.  Terwijl de 144 Kristallijnen Roosters zich voltooide op de 12-12-12, versnelden de tellurische frequenties zich en drastisch. Er bestonden sterke correlaties tussen de staat van het aardeveld en het effect op het aurische veld van elke mens. We zeggen je dat iets dat het aarde veld verandert ook dat van jullie verandert. Dat is de fysica van inductie. Als zodanig het menselijk aura conversie naar het crysto-electrische Mer-Ka-Na laat een meer stromende omhoog gang toe om met de stress van die veranderingen om te gaan. De nieuwe omloop werkt in een samenhangend licht en de Mer-Ka-Na wordt aangepast voor de veranderingen om de dimensionaliteit van de aarde te verbreden… en laat een meer versterkt stromende menselijke aurische resonantie toe.
Maar 2012 was een begin, een teken van een nieuwe era... het was geen einde.  De periode die december 2012 inwijdde leidde naar de volgende ‘kwantum sprong’ die in 2038 gebeurt. En Lieve Mens er is veel werk te doen, inspanning is nodig van de mensheid, massaal en individueel.

Dit is wat we gechanneld hebben het belang van Aurische Handhaving als de hoeksteen van de leringen die door de Metatronische Sleutels verzorgd worden. Het gebruik van levende kristallen en coherente phi kristallen zijn belangrijke instrumenten bij dit proces. Neem tijd om de energieën te bestuderen door aparte brekende en dubbel brekende edelstenen in combinatie met lapis lazuli zoals geleerd werd in het vestigen van het ‘Metatronische Energie Schild’ die toepasbaar is op het crysto-elektrisch aura.  

Deze versterken niet alleen het crysto-elektrische aura maar helpen ook symbiotisch & en stellen in staat de ‘biologische samenhang verschuiving’ die nu meer effectief geprojecteerd kan worden uit elke menselijke cel en inderdaad het menselijke hart in de kristallijnen fase die jullie Ascentie noemen.

Zij die in een meer niet-coherente staat zijn worden meer beïnvloed door veranderingen in het aardeveld terwijl zij in een coherente staat zijn om met de verschuiving om te gaan zonder te grote dramatische aurische omloop verstoring door mechanische gelijkmaking van de buitenste toename in hertz 7 geen-hertz frequentie staande golven op jullie planeet.

Alle mensen zullen op zijn tijd verschuiven van het e-magnetische polariteits lichtlichaam naar het kristallijnen geen-polariteits lichtlichaam. Dit zal gebeuren of bewust door het bedoelende proces of onbewust door inductie. Maar de bewuste omkering laat een veel zachtere en gemakkelijkere verschuiving toe en het laat een begrip achter van de mechanica en attributen van de Mer-Ka-Na en kristallijnen veranderingen in het aura.
(Dit gesprek wordt in detail geleerd in de Metatron-Sleutels)

We zeggen je dat Phi Kristallen maar ook de piezoelectrische edelstenen en het opaal buitengewoon nuttig zijn bij de Saturnaanse en Maan verschuivingen die de energie vormen van de Ascenderende Aarde.

Kennis Breidt zich uit Met de Kosmos

Jullie wetenschappers beginnen te herkennen dat er een intelligent ontwerp is in de Kosmos en jullie godsdienst leiders beginnen te erkennen dat ‘jullie niet alleen zijn.’

Er zijn visionaire academici en schrijvers die het pad leiden om meer aan jullie te onthullen over de ware oorsprong en geschiedenis van de mensheid. En we zeggen jullie dat het verwijderen van de schaduw gelijkwaardig is aan het bereiken van helderheid en wijsheid.

De Kosmos verschuift, verandert, fysica breidt zich uit. Jullie ontdekken dat de Wetten van Natuurkunde waarvan jullie dachten dat die in steen waren geschreven, verschuiven en die verbreden zich. Die uitbreiding is multidimensionaliteit.  En wat meer Meesters, jullie ontdekken dat gedachte, goddelijke gedachte de schepper is van alles dat is… en dat jullie daar deel van zijn. Zelfs de meest ‘die-hard’. De hoofdstroom wetenschappelijke denk tanks worden overstroomd met een jongere generatie van meer ijverig, niet onderdrukte onderzoekers die zich bewust zijn dat er intelligentie in de Kosmos is, in de veranderende orde van natuurkunde. Niet alleen in de realisatie dat jullie niet alleen zijn, maar in de kennis dat de schepping om je heen niet random/algemeen is.

Er is een leidende kracht in natuurkunde, een bewuste intelligentie. We hebben jullie eerder verteld dat wat jullie “Engelen” noemen de bewaarders zijn van de “ Wetten van de Fysica” en we zeggen jullie dat alles in de Kosmos zich bewust is.

Afsluiting

Het is 2017, jaar 5 van de Nieuwe Aarde. Het is een overvloedige tijd en schaduwen worden verwijderd. Energieën bombarderen de planeet en door dat te doen in intelligent bedoelde patronen en goddelijk gecodeerde goedwillendheid.

De geweldige energieën die nu de aarde baden, het rooster en de mensheid zijn talloos. Er zijn CME’s coronale massa injections, gamma energie en een harmonische gecodeerde instroom uit de planeten, maan en sterren, uit allerlei bronnen die nog niet gerealiseerd zijn, bijna onvoorstelbaar voor jullie wetenschappers. Saturnus speelt een sleutelrol net als de ‘komeet achtige’ meteoor showers, jullie maan … en specifiek de ontvangende kristallen vortex velden van Arkansas en Brazilië op jullie prachtige levende planeet.
Het is kwantum, het is hyper en multidimensionaal. Het is goddelijke intelligentie, jullie worden kristallijn!

Ik Ben Metatron en ik deel met jullie deze Waarheden. Jullie worden Geliefd.!

…En zo is het… en het is zo…

The above channel is Copyright Protected © All Rights Duly Reserved 2017 to James Tyberonn & Earth-Keeper Publications