Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 16 juli 2017

Boodschap van Aartsengel Michael / 10 juli 2017 / Leslie- Anne menzies

Boodschap van Aartsengel Michael
 10 juli 2017 / Leslie- Anne menzies    

Lieve mensen,

Massale energieën en Licht Codes die binnen zwiepten bij de kortgeleden Volle Maan. Slaap was geen optie voor velen, en zal doorgaan zodanig in de volgende dagen/nachten. Zoveel integratie van LICHT vond plaats in en om jullie heen. Jullie zijn het overgangsteam voor verandering en jullie rijden op deze energetische golven als een Meester.

Veel eonen geleden, toen we communiceerden hoe deze tijd opduikt, in deze grote verschuiving van Menselijke Evolutie, werd er overeen gestemd dat we ALLEN door deze dagen samen zouden lopen. Wij, ongezien en meestal ongehoord totdat jullie begonnen te ontwaken, en om de herinneringen te her-activeren van wat zich zou ontvouwen in deze meest schitterende tijd. Jullie begonnen ons te “voelen” opnieuw door synchronistische gebeurtenissen die in je leven uitspeelden. Jullie hebben de mantel op geheven voor het welzijn van de Mensheid en jullie zijn meestal geblinddoekt door deze tijd heen gegaan. De blinddoeken zijn verwijderd en zoveel WAARHEID ontknoopt zich nu voor IEDEREEN om te zien en om niet meer te ontkennen.

Het is geen gemakkelijke rit geweest voor degenen die naar de frontlijn stapten maar de beloningen zijn geweldig. Jullie hebben buitengewone ervaringen gehad, op dit oppervlakte niveau verschenen en waren ze zo verwoestend dat ze je naar je kern brachten, je open braken en toestonden om de LIEFDE DIE JULLIE ZIJN naar buiten te laten schijnen.


Lieve mensen, velen van jullie werden in dit leven meegenomen naar de diepten van wanhoop in dit leven. Jullie voelden zo vaak dat je alleen was in al deze problemen. Niets kan verder van de WAARHEID af zijn. De Sluier was niet te doordringen in die vroege tijden en het was alleen dat als je uitreikte naar vertrouwen en geloof dat je alle muren van Illusie kon beginnen af te breken en je liet IEDEREEN toe die daarna kwam, om duidelijker te zien.

Nu is de Sluier ultra dun Lieve Harten en het is alleen een zaak van tijd voordat IEDEREEN de werkelijkheid kan zien van wie JULLIE zijn en jullie zullen dan zonder enige twijfel weten dat scheiding een Illusie was en is. JULLIE plaatstem de Sluier zo dat je het contrast kon beleven, het oplossen en terugkeren naar de HEELHEID.

Lieve mensen, we herinneren je er aan dat JULLIE DE GROOTSTE ZIJN VAN DE ENGELEN, OOIT om uit het duister te stappen en dan door al jullie beproevingen, teleurstellingen, gebrek aan geloof, beperking, je niet geliefd te voelen, ongeliefd zijn, heen, en alleen jullie maken het door stap voor stap alle beperkingen los te laten. Dan om je hart nog maals te openen en terug te keren naar de LIEFDE DIE JULLIE ZIJN en om door te gaan om LIEFDE EN LICHT terug te Verankeren van de Schepping naar een desolate planeet die ploetert in wanhoop.

Lieve Mensen, door jullie dapperheid en het doorbreken van de ketenen van duisternis, door jullie geloof dat er een betere manier WAS EN IS voor de HELE Mensheid om op jullie Planeet te LEVEN EN LIEF TE HEBBEN, zijn jullie zegenrijk geweest en de HELE mensheid zal zegen krijgen door degenen die durfden naar buiten te stappen en het pad te leiden.

Lieve Harten jullie beloningen zijn Goddelijk.

Jullie ruimen vrees op uit je lichaam en laten alleen LIEFDE wonen in die ruimte.
Lieve Mensen, we Weten hoe dit allemaal is uitgespeeld omdat we bij jullie zijn geweest bij elke stap van het pad! We weten hoe moeilijk dit leven is geweest. Nu is het tijd om de beloningen op te rapen waarvan jullie altijd wisten dat die kwamen.

Inderdaad, wat er is gebeurd nam meer tijd dan een van ons zich kon voorstellen. We laten je er aan denken dat dit altijd een Planeet van de Vrije Wil is geweest en daarom waren we niet in staat om tussen beide te komen behalve als het ging om het Hoogste Goed voor alle betrokkenen. Maar, jullie zijn doorgegaan en het doet er niet toe wat er zich afspeelde voor je, en hiervoor worden jullie echt geëerd.

Nu is het tijd om je te verheugen Lieve Harten.
Adem diep in – laat de laatste overblijfselen van de oude wereld los – adem de Krachtige Nieuwe Energieën in van Goddelijke Schepping.

LIEFDE, VREDE, OVERVLOED VOOR ALLE Wezens is de orde van deze Nieuwe Aarde.
Jullie zullen opnieuw regeren in Glorie Lieve Mensen, en zo is het.
In LIEFDE EN LICHT scheppen jullie in LIEFDE EN LICHT zullen jullie gedijen.

En zo is het.

Ik BEN AARTSENGEL MICHAEL
通灵: Leslie-Anne Menzies  http://leslieannemenzies.blogspot.nl/