Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 23 juli 2017

BINNENKORT - Speciaal Cobra en Corey Goode Interview! (Stuur uw Vragen) / Zaterdag 22 juli 2017

BINNENKORT
- Speciaal Cobra en Corey Goode Interview!
 (Stuur uw Vragen)
Zaterdag 22 juli 2017

(Stillness in the storm redacteur) Ik ben blij om te melden dat ik een speciaal interview zal voeren tussen Cobra en Corey Goode  samen met Lynn van de Prepare For Change crew. Dit zal hopelijk het begin zijn van een grotere mate van samenwerking tussen deze twee figuren en hun respectieve volgelingen. Eenheid in de gemeenschap is gebaseerd op diversiteit.

Wij zullen vragen beantwoorden van het publiek, via een aanvraagformulier. We bespreken ook de twee eclips meditaties die gepland zijn voor augustus van dit jaar (numerologische reductie van 8/17 is 8/8).

De eerste is een gedeeltelijke maanverduistering op 8/07 tot 8/08. De tweede is op de laatste dag van de Eclipse van deof Disclosure Conferencie, waar ik ook zal spreken, op de 21ste. Deze twee verduisteringen die in de maand van de leeuwenpoort vallen, zullen waarschijnlijk uitstekende kansen zijn om samenhang te geven aan het collectieve bewustzijn via gesynchroniseerde massa meditatie.


Zorg ervoor dat jullie je vragen voor het interview uiterlijk op woensdag 26 september van deze week naar ons versturen door gebruik te maken van dit formulier.

Het moet een verhelderende discussie worden!

door Lynn (AKA Angel Eyes ~**~), July 22nd, 2017

Dit is een oproep aan alle lezers / luisteraars van onze Cobra interviews. Ik zal worden vergezeld door Justin Deschamps als co-host van dit bijzondere interview. Prepare For Change is krachten bundelen met Corey Goode en Justin Deschamps om een speciale meditatie te promoten die zal worden gehouden op de dag van de eclips: 21 augustus 2017.

Voor de komende 4 dagen alleen ben ik op zoek naar vragen over alles rond het onderwerp van meditatie. Dit is onze kans om als verenigd volk voort te gaan, om solidair te zijn voor een gemeenschappelijke zaak. We willen allemaal een nieuwe samenleving, vrij van schuldenslavernij, waar mensen het pad van het hart kunnen volgen, zich bezig houden met werk dat vreugdevol en vervullend is. Nu is onze kans om samen te werken met een grotere gemeenschap om te creëren wat we willen. Het is door vreedzame middelen dat we het duister zullen overnemen en onze nieuwe samenleving zullen creëren. Het is door liefde die we zullen winnen.

Corey Good zal samen met Cobra vragen beantwoorden. Ze komen beide uit een andere ervaring, maar het doel is hetzelfde: het creëren van 'eenheid in de samenleving'. Gelieve alleen meditatiegerichte vragen in te dienen voor dit speciale interview. De dagen voor deze vragen zijn 22 juli tot en met 25. Plaats deze vragen op de normale "Cobra Questions" link van de website:


Gebruik de Cobra Interview FAQ pagina onder meditatie om te controleren of jouw vraag nog niet is beantwoord: http://prepareforchange.net/cobra-interview-faq/#titleArchive
We kijken uit naar een levendige discussie en wijze woorden van onze beide vereerde gasten.

Lynn


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.