Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 31 juli 2017

BILL GATES VOOR HET GERECHT IN INDIA VOOR SEX DOELEINDEN / 31-7-2017

BILL GATES VOOR HET GERECHT IN INDIA VOOR SEX DOELEINDEN
31-7-2017

Bill Gates Faces Trial in India voor het onwettig testen van stammen met vaccins

Hebben Bill Gates en zijn eugenicistische stichting's misdaden tegen de mensheid hem uiteindelijk vastgezet? Als het Hooggerechtshof van India er iets over te zeggen heeft, zal hij de gevolgen hebben van het vergiftigen van miljoenen Indiase kinderen met vaccins.

Een recent rapport gepubliceerd door Health Impact News laat zien dat een vaccinatie koninkrijk gebaseerd op leugens alleen maar ‘zo lang’ kan doorgaan. In de rapporten staat:

"Terwijl fraude en corruptie bijna dagelijks worden onthuld in de vaccin-industrie, negeert de US Mainstream media deze verhalen   doorgaans. Buiten de VS beginnen de vaccinatierijken echter te verkruimelen, en Engelstalige  versies van het nieuws in gewone media zijn via het internet verkrijgbaar.

Een dergelijk land is India, waar de Stichting Bill & Melinda Gates en  hun vaccinatierijk onder vuur komen, waaronder een hangende rechtszaak die momenteel door het India Supreme Court wordt onderzocht. "

Als u niet op de hoogte bent van de belangrijkste spelers in de vaccinatiechaos die in Afrikaanse landen wordt aangedreven, ze zijn:
  

Als u niet op de hoogte bent van de belangrijkste spelers in de vaccinatiechaos die in Afrikaanse landen wordt aangedreven, ze zijn:

·       De Wereldgezondheidsorganisatie
·       De Bill & Melinda Gates Foundation
·       PATH (Programma voor Geschikte Technologie in Gezondheid, gefinancierd door de Stichting Gates), en
·       GAVI (Wereldwijde Alliantie voor vaccinaties en immunisatie, ook gefinancierd door de Gates Foundation)

Van al deze vier  organisaties zal nu verwacht worden zich te verklaren naar aanleiding van een geschreven petitie die oorspronkelijk aan het Hooggerechtshof van India in 2012 is voorgelegd door Kalpana Mehta, Nalini Bhanot en Dr. Rukmini Rao, die eindelijk door de rechtbank is gehoord.

Indieners verklaarden:

"BMGF, PATH en WHO waren crimineel nalatig bij de tests die de vaccins op een kwetsbare, onopgeleide en ondergeïnformeerde bevolking       schooladministrateurs, studenten en hun ouders werden toegepast, die niet op de hoogte waren gesteld of geadviseerd werden over mogelijke nadelige effecten of die nodig waren om na vaccinatie te worden gecontroleerd. ”

Bovendien, hoewel afwezig bij de meeste gebruikelijke Amerikaanse nieuwsverspreiders, publiceerde The Economic Times van India hun verslag in augustus 2014, waarin zij verklaarde dat jonge stammeisjes met HPV-vaccins werden getest. Dit betrof geen handvol kinderen, maar 16.000 personen in Andhra Pradesh, India, waar ze het Gardasil vaccin kregen.

KP Narayana Kumar meldde dat binnen een maand na toediening van het vaccin veel van de kinderen ziek werden en in 2010 waren vijf van hen dood. Er werden nog twee kinderen gerapporteerd in Vadodara, Gujarat, waar nog eens 14.000 stamleden werden gevaccineerd met een ander merk van het HPV-vaccin, Cervarix, vervaardigd door GlaxoSmitheKline (GSK), die incidenteel is beschuldigd dat het polio-virus in België in de rivier werd gepompt.


Vergunningsformulieren voor het toedienen van het HPV-vaccin werden 'onwettig' ondertekend door waarden van jeugdherbergen, waaruit blijkt dat de Gates 'prooi op de behoeftigen zonder ouders is. Voor degenen die ouders hadden, waren de meesten ongeletterd, en de echte potentiële gevaren van de vaccins werden niet aan hen verklaard.

SAMA, een organisatie in India die de gezondheid van vrouwen bevordert, ontdekte deze verraderlijkheid en meldde het, maar pas nu zullen Gates en zijn cronies zich moeten verantwoorden over hun misdaden. Ongeveer 120 meisjes meldden epileptische aanvallen, ernstige maagkrampen, hoofdpijn en stemmingswisselingen, van degenen die niet gestorven zijn. Andere meisjes die het Gardasil-vaccin ontvingen hebben onvruchtbaarheid ervaren.

De Economic Times meldde verder:

 "Het SAMA rapport zei ook dat er gevallen waren van vroeg begin van de   menstruatie na de vaccinatie, zware bloedingen en ernstige menstruele   krampen onder veel studenten. Het betreffende comité heeft de betrokken   staatsregeringen aangesproken op het prullerige onderzoek naar deze   sterfgevallen.

 Het zei dat het verstoord was dat 'alle zeven sterfgevallen summier   werden afgevoerd als niet-gerelateerd aan vaccinaties zonder diepgaand   onderzoek ...' de speculatieve oorzaken waren zelfmoord, ongelukkige   verdrinking in een bron (waarom niet zelfmoord?), Malaria, virale   infecties, subarachnoïde    Bloeding (zonder obductie) enz. "

De Bill en Melinda Gates Foundation verklaarden hun kleine vaccineproject volledig succesvol. Ik denk dat het Hooggerechtshof van India dat nu zal beslissen.