Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 12 juli 2017

Benjamin Fulford: Van de 20 G20 leiders zijn er 19 fraude ondersteunende bank slaven / 10 juli 2017

Van de 20 G20 leiders zijn er 19 fraude ondersteunende bank slaven
10 juli 2017 / Auteur: Benjamin Fulford

De G20 bijeenkomst van vorige week van zogenaamde wereldleiders was erg onthullend omdat 19 van de 20 van hen openlijk de op fraude gebaseerde globale opwarming zwendel, bekend als het Parijse akkoord, ondersteunden. Dit gebeurde ondanks het feit dat van door koolstof veroorzaakte globale opwarming zowel wettelijk als wetenschappelijke bewezen is dat het fraude is.

Michael Mann, de auteur van de globale opwarming “hockey stick” grafiek welke gebruikt wordt door de VN ondersteunde IPCC ziet een gevangenisstraf tegemoet nadat hij een verzoek van de rechter weigerde om aan te tonen hoe hij aan de data kwam om zijn beweringen dat de wereld snel opwarmt te ondersteunen. Ondertussen, laat een andere wetenschappelijke studie zien dat bijna alle warmterecords van de laatste jaren het resultaat zijn van de temperatuurcijfers die werden verhoogd nadat ze werden gemeten.Door het negeren van feiten en het doordrukken van de door de Rothschilds ondersteunde globale warmte fraude, bewezen zowel de Chinese President Xi Jinping en de Russische President Vladimir Poetin dat ze lakeien waren van de Rothschilds. De enige leider die openlijk afstand deed van de globale opwarming fraude is VS President Donald Trump en dat is waarom de door de Khazariaanse maffia gecontroleerde media hem beschreven als geïsoleerd.


De dingen zijn echter aan het veranderen op een dieper niveau, volgens CIA, Pentagon en andere bronnen. Het leger en geheime dienst apparaat van Rusland, de Verenigde Staten en China werken nog steeds samen ondanks enige vijandige houding van respectieve politici van deze landen, zeggen de bronnen.

Dit is misschien waarom Paus Francis voelde dat het noodzakelijk was om vorige week een journalist te bellen om de volgende verklaring uit te geven:
“Ik ben bang dat er erg gevaarlijke allianties zijn tussen machten die een vervormd beeld hebben van de wereld: Amerika en Rusland, China en Noord Korea, Rusland en Assad in de oorlog in Syrië.”


Herinner dat het Paus Francis was die Trump een document van 260 pagina’s overhandigde dat de klimaatverandering fraude bevestigde toen ze een ontmoeting hadden in mei.

Het andere ding om op te merken is dat de G20 roept om een wereld heerschappij gecentreerd rondom het IMF. Herinner je alsjeblieft dat het hoofd van het IMF niet gekozen wordt door de bevolking van de planeet maar eerder door dezelfde Khazariaanse bloedlijngroep dat het hoofd van de VN selecteert, de Wereldbank enz. Herinner je dat het IMF en zijn ondersteuners tijdens hun bijeenkomsten poorten heeft opgericht naar de tempel van Baal anders bekend als Satan. Merk op dat de “erg gevaarlijke alliantie” waar de Paus naar verwijst inclusief, Rusland, China, de VS, Noord Korea en Syrië is. Deze landen bewegen allemaal weg van de bloedlijn controle hoewel zelfs Rusland een Rothschild boegbeeld als president heeft. Werkelijke Russische bronnen waar deze schrijver contact mee opnam, zijn het allemaal over eens dat het de Russische Orthodoxe Kerk is en niet Poetin die Rusland regeert.

Paus Francis bedoelt het waarschijnlijk goed maar hij is misleid als hij denkt dat een door de P2 Vrijmetselarij uitgekozen persoon als Marco Di Mauro ingezalfd wordt als de leider van een door bloedlijnen gecontroleerde regering.

In ieder geval, is Francis verontrust door weer een ander Vaticaans schandaal, in dit geval een door drugs gevoede homo orgie welke werd opgerold door de politie nadat buren hadden geklaagd over het lawaai. Dit zou kunnen leiden naar weer een andere Kardinaal die wordt ontslagen, beweren CIA bronnen.

De Paus zou zich meer moeten concentreren op zijn pogingen om de erg werkelijke dreiging van Satanisten die tot voor kort op het punt stonden om de wereld over te nemen, te bestrijden. Weer een andere voormalige Satanist is naar voren gekomen met een verklaring over grootschalige mensenoffers en andere wreedheden die werden uitgevoerd door deze mensen. Deze negen minuten durende clip is erg verontrustend als je hem beluisterd maar het is beslist een oproep voor actie.


Actie wordt natuurlijk ondernomen. Het laatste was de aankondiging van Duitsland vorige week dat het een pedofielennetwerk heeft opgerold waarbij 87000 mensen waren betrokken. Je kunt er zeker van zijn dat vele van de mensen die kinderoffers uitvoeren werden opgepakt bij deze arrestaties.

in de VS gaat de laatste opruiming van de Khazaranen verder. Het laatste is dat voormalig procureur generaal van President Barack Obama, Loretta Lynch een gedetailleerde verklaring heeft afgelegd over de misdaden van haar voormalige Clinton/Bush bazen, beweren CIA en andere bronnen. Als gevolg hiervan zocht Barack Obama vorige week politiek asiel in Indonesië wat hem werd geweigerd, volgens bronnen bij de White Dragon Society in Indonesië. CIA bronnen in Europa bevestigen dit en zeggen dat Obama naar de VS terug zal moeten gaan met de bedoeling om te worden ondervraagd over wie werkelijk zijn presidentschap controleerde. Herinner je dat toen Obama voor de eerste keer werd gekozen hij bleef zeggen in een tegenovergestelde toespraak: “dank je Satan.”


Nu we het over Obama hebben, de 40 seconden durende video clip hieronder laat duidelijk zien hoe verschillend zijn persoonlijke chemie met de Russische Vladimir Poetin was dan die van de chemie tussen Trump en Poetin.


Pentagon bronnen zeggen dat de verandering in chemie een campagne van het Trump regiem laat zien om Rusland te verleiden in een alliantie tegen Chinese en Khazariaanse controle

“met een klap omlaag van de cabal en de diepe staat, werd de politieke beginneling Trump ‘beloond’ met een ontmoeting met de oudere staatsman Poetin waar het plan van Poetin om Rusland opnieuw groot te maken met symfonie van kerk en staat zonder twijfel de blauwdruk zal zijn voor Trump om Amerika weer groot te maken,” beweren Pentagon bronnen.

“Trump komt naar voren als verdediger van de Westerse beschaving tegenover de Joodse [Satanische] vernietiging, en hij wordt bijgestaan door Poetin en de Paus om een super Christelijk blok te vormen om en China in bedwang te houden en om de Joodse maffia te vernietigen,” beweert een bron bij het Pentagon.

De WDS maakt het duidelijk dat er geen collectieve afstraffing zal zijn en dat de enige mensen die doelwit worden gemaakt degenen zijn die betrokken zijn geweest bij massa moord door middel van biologische wapens, nucleaire terreur, mensen offers, illegale oorlog enz.

Echter, het is duidelijk dat de Trump administratie een zich uitbreidende tegenstroom vertegenwoordigt tegen de Khazariaanse controle welke uit de hand kan lopen naar een aanval op Joden in het algemeen. Tijdens zijn reis naar Polen weigerde Trump een bezoek te brengen aan het Joodse Warschau Getto monument. In zijn toespraak in Polen toen Trump bedreigingen van buiten en vanuit het Zuiden en het Oosten noemde verwees hij naar Saudi Arabië, Israël en zijn 5e column (Amerikaanse politieke partij) in de USA, zeggen de Pentagon bronnen.

Ook werden de Neocons, H.R. McMaster en Jared Kushner tegengehouden toen ze de bijeenkomst wilden bijwonen van Trump en Secretaris van Staten Rex Tillerson met hun tegenhangers Poetin en de Russische Minister van Buitenlandse zaken Sergei Lavrov. Tijdens de ontmoeting drong de VS aan op het herstel van de VS/Russische banden volgens het Pentagon om tegenwicht op China te geven. De Amerikanen stelden ook een Russisch/VS cyber veiligheidseenheid voor gericht op het voorkomen van Israëlische, Chinese hacking, e-mailkaping, en andere cyber aanvallen,” beweren de bronnen.

Russische bronnen gaan op hun beurt verder met te beweren dat ze alert zijn op een plotselinge VS vriendschappelijkheid vanwege de lange geschiedenis van VS agressie tegen Rusland. De Russen zeggen dat ze tegen het vormen van tegengestelde groepen zijn en hebben een voorkeur voor een wereld waar iedereen vriendelijk is.

Echter, recente agressieve Chinese acties tegen India hebben duidelijk hun terugslag gehad op China.

“Rusland is erg bezorgd over Chinese agressie in de Zuid Chinese Zee en het Indische subcontinent, wat is waarom de Vietnamese Eerste Minister uitgenodigd werd bij de G20,” zeggen de Pentagon bronnen. De Marine van de VS stuurde op zijn beurt een boodschap door middel van recente gezamenlijke marine oefeningen met Japan en India

De Chinezen lijken nu wat te zijn teruggekrabbeld als gevolg van een ontmoeting tussen de Chinese President Xi Jinping en de Indische Eerste Minister Narendra Modi aan de zijlijn van de G20.


Een ander interessant ding om op te merken over de G20 is dat de Saudische Koning “Salman en Prins soldaat Mohammed Bin Salma persona non grata werden verklaard bij de G20 omdat ze een proxy waren voor Israël,” zeggen de Pentagon bronnen. Ze zeggen dat Katar aan de winnende kant is bij zijn geschil met Saudi Arabië en dat de afgezette kroonprins Nayef misschien weer opnieuw aangesteld wordt.

De Japanse Eerste Minister Shinzo Abe, bood op zijn beurt koopsommen aan in ruil voor bescherming bij de G20, volgens bronnen bij de Japanse rechter vleugel dicht bij de Keizer. Abe’s partij leed een verpletterende nederlaag bij de recente gemeente verkiezingen en wordt waarschijnlijk gedwongen om verkiezingen te houden dit jaar waarbij het verslagen zal worden en zal verdwijnen uit de nationale politiek, zeggen de bronnen.

Wat onomstotelijk is, is dat er een belangrijke breuk is aan de top van de Japanse machtstructuur. Dit wordt zichtbaar in de opiniepeilingen in de Japanse kranten waar de rechtervleugel nationale Sankei krant een 86% steun voor Abe laat zien terwijl de op links leunende Asahi krant een steun van 14% laat zien. De gematigde regionale Tokyo Shinbum krant laat een steun van slechts 5% zien. De onderstaande link is in het Japans maar het percentage laat de ongelooflijke afstanden zien in de opinie peilingen.


Japanse rechter vleugel bronnen zeggen dat de nationalistische Tanaka factie steeds meer in is voor een verandering van regiem in Japan en dat dit zal resulteren in de verwijdering van Koreaanse proxies die de regering in Japan hebben uigevoerd voor de Khazarianen sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog

Het feit dat Abe een enorm onderzoekcentrum voor chemische en biologische oorlogsvoering aan het opzetten was dat vermomd werd als het Kake Gakuin Veeartsen College heeft hem en zijn regiem ontmaskerd als genocidale oorlogsmisdadigers. Verschillende rechter vleugel bronnen hebben gebeld om deze schrijver te vertellen dat Abe waarschijnlijk niet langer dan drie maanden meer zal leven.

Terwijl de oorlogstichters ondertussen in de hele wereld worden verwijderd uit de macht, komen de tekenen van een oplevende constructieve golf naar voren. WDS bronnen in Indonesië zeggen dat de Indonesische regering van plan is een nieuwe hoofdstad te bouwen om de overbevolkte en zinkende stad Jakarta te vervangen.


De Japanse onderwereld, kijkt op zijn beurt voorwaarts naar een succes terwijl de Chinese regering zich voorbereid om alle kapitale functies te verwijderen naar een nieuwe stad 150 kilometers van Beijing. Een Japanse onderwereldbaas zegt dat Japanse bedrijven lucratieve contracten krijgen voor de afvoer van afval en andere milieu werkzaamheden voor de nieuwe hoofdstad omdat de Chinezen de Japanse kennis willen om schone mega steden te bouwen. Shit gebeurt en iemand moet het opruimen.

Wanneer de Khazariaanse regering in Japan, Israël, Saudi Arabië en de Oekraïne eindigt, zal de wereld er klaar voor zijn om naar een gouden tijdperk te gaan.


Vertaling: Lia