De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 5 juli 2017

Benjamin Fulford - speciale updates: Bericht aan de lezers & Fulford Reageert op Cobra Post "krachten van Licht en Duisternis" / Dinsdag 4 juli 2017

Benjamin Fulford - speciale updates:
Bericht aan de lezers & Fulford Reageert op Cobra Post "krachten van Licht en Duisternis"
Dinsdag 4 juli 2017

Het paypal account gekoppeld aan dit blog is door paypal afgesloten omdat de Japanse autoriteiten de fondsen illegaal in beslag nemen. We werken aan een oplossing en zullen proberen het blog gratis beschikbaar te maken tot de problemen zijn opgelost.


ingezonden door een lezer:

Benjamin,

Ik zag dit in een artikel getiteld "Krachten van licht en duisternis", wat in "positieve" groepen en gemengde en negatieve groepen verdeeld is.       
WDS was onder de 'gemengde'.

White Dragon Society. Deze groep vertegenwoordigt belangen van een aantal oude Chinese koninklijke afstammingen, ondersteund door vele martial arts groepen over de hele wereld. Hun contactpersoon is Benjamin Fulford. Hun belangrijkste motivatie is om de Cabal ten val te brengen, maar hun motieven zijn misschien niet helemaal zuiver, omdat ze hun rol in de nieuwe samenleving na de Event als een beetje te dominant en beheersend zien. Zij hebben ook een sterk financieel belang in de fondsen die zullen worden vrijgeven na de val van de Cabal. Eigenlijk had de Weerstand [Beweging] in februari [2012] problemen bij de geheime onderhandelingen over het nieuwe financiële systeem en dit heeft geleid tot enkele vertragingen in de tijdlijn voor het EventMijn antwoord,

Bedankt voor dat, maar ik heb geen idee wat ze bedoelde met februari 2012. Ook hebben we de CIA, het Pentagon, MI6, FSB, Noord-Korea, gnostische illuminatie, Japanse militaire inlichtingendienst etc, leden en worden niet alleen ondersteund door de martial arts groepen. De Aziatische koninklijken zijn geallieerde maar afgescheiden van ons.

We hebben het plan gestopt om 90% van de mensheid te doden. We ondersteunen nu de oprichting van een toekomstig planning agentschap met meritocratisch personeel, belast met de taak om armoede te beëindigen, om milieuvernietiging te stoppen en vervolgens de mensheid op een pad te zetten voor exponentiële expansie in het universum. Wij ondersteunen ook democratie, mensenrechten, de rechtsstaat en persvrijheid.

_________________________________________________________

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl