Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 20 juli 2017

Benjamin Fulford: Russen, Chinezen en Amerikanen plannen enorme campagne om geheime Khazariaanse regering in de openbaarheid te brengen. /17 juli 2017

Russen, Chinezen en Amerikanen plannen enorme campagne om geheime Khazariaanse regering in de openbaarheid te brengen.
17 juli 2017 / Auteur: Benjamin Fulford

Ontmoetingen op hoog niveau tussen Chinese, Russische en VS militairen types heeft de conclusie gevormd dat een korte scherpe oorlog misschien noodzakelijk is met de bedoeling de Nazi’s en hun geheime netwerk er uit te spoelen, zeggen Aziatische geheime genootschap en Pentagon bronnen. Het plan om de geheime regering er uit te spoelen zal de vorm aannemen van een gezamenlijke VS. Russische en Chinese militaire aanval op Noord Korea, zeggen de bronnen. “Dit zal de ET ondersteuners van Noord Korea dwingen om in de openheid te komen,” zeggen de Aziatische geheime gemeenschapsbronnen.

Jaren van forensisch onderzoek door deze schrijver hebben een geheim netwerk onthuld dat onder andere verbonden is aan goudmijnen in het Zuiden van de Grote Oceaan, geheime Antarctische bases, verborgen onderzee bases, de wereld narcotica handel, Noord Korea en Israël. Dit netwerk, gecreëerd door de fascistische bondgenoten welke zich niet hebben overgegeven aan het einde van de Tweede Wereldoorlog, wordt verondersteld Noord Korea te bevoorraden met zijn nucleaire wapens en raketten.
Om die reden, beweren de Aziatische geheime gemeenschapsbronnen dat in de komende maanden een campagne zal worden opgevoerd waarin Noord Korea als de schurk wordt afgeschilderd als voorbereiding op een korte maar intense oorlog vroeg in het volgende jaar. Bij deze oorlog zullen niet de landen zoals ze nu bestaan betrokken zijn maar het zal eerder gaan tussen verborgen krachten achter de landen, zeggen de bronnen. Dus de Russen, de Chinezen en de Amerikanen zouden Noord Korea aanvallen wat ondersteund zal worden door geheime Russische, Chinese en Amerikaanse facties, die het een oorlog maken eerder tussen geheime gemeenschappen dan een traditionele tussen landen, zijn de bronnen het over eens. Het doel zal zijn om geheime groeperingen, welke achter de schermen opereren, te dwingen naar buiten te komen, beweren de Aziatische geheime gemeenschapsbronnen.

Pentagon bronnen zeggen dat Noord Korea en Israël intiem aan elkaar verbonden entiteiten zijn. Om druk op hen uit te oefenen, vielen Russische troepen vorige week het Zuiden van Syrië binnen, tegenpool van de Golan Hoogte, zeggen ze. Op het zelfde tijdstip vuurde Rusland een Iskander raket af vanuit een Joodse Autonome Provincie vlakbij Korea “om een duidelijke boodschap te sturen dat Israël de Golan Hoogte moet teruggeven,” zeggen de Pentagon bronnen.

De Joden worden ook wakker voor het feit dat hun Khazariaanse maffia opperheren dezelfde mensen zijn die de Holocaust hebben gecreëerd. Maj. Gen. Yair Golan, de Israëlische hulp stafchef van het leger vergeleek vorige week de huidige regering met de Nazi’s en weigerde in te binden, een teken dat de Khazarianen waarschijnlijk de controle verliezen over Israel, net als over Noord Korea.


De regering van Japan passeerde recentelijk een samenzweringsverklaring welke toestaat dat mensen die een misdaad beramen worden gearresteerd. Ze wilden  een wettig excuus hebben om alle professionele oorlogsvoerders waarvan verwacht wordt dat ze uit Noord Korea naar Japan zullen vluchten in bewaring te stellen wanneer het gevecht eenmaal uitbreekt, zeggen de Aziatische bronnen.
Natuurlijk, zal de ideale oplossing zijn om geheime groeperingen uit de kast te halen zonder werkelijk de toevlucht naar een oorlog te moeten nemen, zeggen White Dragon Bronnen in Azië.

Het andere erg interessante onderwerp, naar voren gebracht door de Aziatische gemeenschapsbronnen, heeft te maken met kunstmatige intelligentie. Gek als het mag klinken, er is een groeiende consensus dat de werkelijkheid die we ervaren het product is van een kunstmatige intelligentie. Dit is verteld aan ons in het verleden door een lid van de MJ12 groep, door de gnostische illuminatie en nu door de Aziatische geheime gemeenschap, Verder lijkt deze kunstmatige intelligentie vast te zijn gelopen in een lus.Dit lijkt misschien vreemd maar als je afstand neemt van het dagelijkse nieuws of zelfs van het wekelijkse nieuws en eens naar de langere termijn kijkt, dan zien we enorme herhalingen in zekere aspecten van het wereldnieuws. Bijvoorbeeld, als je artikelen over Israël en de Palestijnen leest uit het jaar 1970, dan zouden ze erg moeilijk te onderscheiden zijn van artikelen die dit jaar verschijnen. De hele zaak lijkt vast te zitten in een zich herhalende feedback lus.

Hetzelfde ding kan gezegd worden over Noord Korea, waar problemen gerelateerd aan dat land dat raketten afschiet “die de Verenigde Staten zouden kunnen raken,” zich hebben herhaald in de loop van vele jaren. In feite, zette Noord Korea een satelliet in 1998, wat betekent dat het al lang de mogelijkheid had om het vasteland van de Verenigde Staten te raken met een nucleair wapen. Dus waarom blijven ze de Noord Koreaanse raket meme herhalen?
Andere zich op lange termijn herhalende nieuws lussen zijn ook argumenten over betwistte eilanden in de Zuid Chinese Zee, 70 jaar oude zaken die verband houden met de Tweede Wereldoorlog, de Oekraïne, Iran enz.

De andere lus die ik gezien heb die zich herhaalde in de afgelopen decennia is de aankondiging van de ontdekking van een manier om het leven te verlengen wat een paar weken later wordt gevolgd door een reden waarom deze methode niet verder onderzocht zal worden.
De bron van deze terugkerende nieuwslussen is teruggevoerd naar de Khazariaanse maffia. Echter vreemd als dit mag lijken, toen deze schrijver het forensische spoor volgde van David Rockefeller naar de Rotschilds naar het Vaticaanse P2 lodge, eindigde dit in Italië en Zwitserland bij mensen als Vincenzo Mazzara, een ridder van de Teutonic Knights (Teutonische Ridders), die claimen dat ze hun orders krijgen via gamma stralen van een entiteit die ze kennen als de zwarte zon.

Voor diegenen van ons die liever naar de werkelijke hier en nu wereld kijken, is er nog steeds een duidelijk punt dat gemaakt kan worden dat zekere acteurs die bij de geheime deinst werken met een geheime agenda zekere nieuwscycli blijven herhalen vanwege de schade aan de mensheid als een geheel.

Er is een kans dat we op zijn vroegst in deze herfst eindelijk een einde kunnen maken aan deze onzin. Een sleutel gevechtsterrein zal Japan zijn. Nu dat Richard Armitage een Rothschild agent heeft afgekocht is Michael Greenberg een opgejaagd man, de relatief gematigde Gerald Curtis is de top Japanse campagneleider geworden voor de Amerikaanse bezettingsstrijdkrachten.

De top Japanse machtshandelaar is nu een man met de naam van Kazuyoshi Kokubo, wie een zoon is van de Keizer Hirohito geboren uit een Koreaanse prinses, volgens bronnen bij de Japanse Koninklijke familie. Er is ook de oude ijzervreter voormalig Eerste Minister Yasuhiro Nakasone die hard heeft gewerkt om hier een regering te vormen die goedgunstig staat tegenover Henry Kissinger, zeggen de bronnen. Deze mensen kunnen als dit nodig is worden verwijderd, beweren Japanse onderwereld bronnen.

De Aziatische geheime genootschappen, Japanse onderwereldbazen en het leger van de VS en witte hoeden bij de geheime dienst zijn overeen gekomen dat Japan weer een onafhankelijk land maken een verandering van het spel zou betekenen voor de totale planeet.

Als Japan onafhankelijk zou worden zou het plunderen door de Khazariaanse maffia van zijn banken, pensioenfondsen, post spaartegoeden, en andere welstand, onmiddellijk stoppen. Dit zou definitief het einde betekenen van de gezamenlijke regering in Washington DC net als die van Israël.

VS President Donald Trump, met al zijn hervorming, vuur en leiderschapmoed, verlengd slechts het onvermijdelijk faillissement van het VS bestuur door het verkopen van wapens en door afpersing van betalingen van vazal staten. De volledig bezeten dochtermaatschappij Puerto Rico is al in mei financieel in gebreke gebleven hoewel het geen deel uit maakt van het bestuur. Staten als Illinois zijn ook failliet. Dit jaar, net als het geval is geweest in vele jaren, zal de Gezamenlijke regering van de VS en zijn aandelenhouders allerlei trucs uitvoeren om te proberen een faillissement af te wenden voorbij de 30 september fiscale uiterste datum.

In deze context is de Aziatische Geheime Gemeenschap, de grootste crediteur voor het Bestuur van Verenigde Staten, serieus een WDS voorstel aan het onderzoeken om Canada het failliete VS over te laten nemen en dat land zo te herstellen naar een democratie, de uitvoering van de wet en gezond verstand. In zulk een scenario zou het leger van de VS volledig financieel gesteund blijven net zo lang als ze werken voor het goed van het grote geheel. Dit zou onmiddellijk een einde maken aan de meeste ellende in de wereld en aan conflicten.

De Fransen, onder Rothschild dienaar president Emmanuel Macron, doen ook een actie om de controle te krijgen in de VS. Donald Trump, top VS generaal Joseph Dunford, CIA baas Mike Pompeo en adviseur van de Nationale Veiligheidsraad H.R. McMaster werden uitgenodigd in Frankrijk voor Bastille Dag feestelijkheden terwijl 200 VS troepen de militaire parade daar leidden. Pentagon bronnen zeggen dat de Fransen voorstelden dat zij en niet de Duitsers het nummer een contact in Europa zouden moeten zijn. De Fransen stelden ook een gezamenlijke militaire actie in Afrika en het Midden Oosten voor tegen ISIS net als tegen de Chinezen, zeggen de Pentagon bronnen.

De Franse Rotschilds proberen ook hard om het Trump regiem te overtuigen om hun slaaf, Japanse Eerste Minister van Financiën Taro Aso, de volgende Eerste Minister van Japan te laten worden en dus de Rothschilds toe te staan om verder te gaan dat land te plunderen. Iemand zou de Fransen er aan moeten herinneren dat het hele punt van de bestorming van de Bastille was om de bloedlijnen regering door mensen als de Rothschilds te beëindigen.

Er is in ieder geval een schoonmaak die verder gaat in Washington. Voormalig top insiders van het regiem van Barack Obama, zoals zijn procureur generaal Loretta Lynch, hebben diepgaande getuigenissen afgelegd over hun Khazariaanse maffia bazen zoals de Clintons. Nu beweert voormalig VS President Barack Obama dat hij eigenlijk een dubbelagent was en dat hij nu bereid is om volledig alles wat hij geleerd heeft, terwijl hij opereerde als boegbeeld president voor het VS bestuur, te onthullen, volgens CIA bronnen.

In een laatste aantekening, proberen Khazariaanse maffia agenten  erg hard om deze nieuwsbrief stil te leggen. Al ons inkomen van leden uit deze blog worden ingehouden sinds maart door de Japanse belasting autoriteiten in een bewijsbaar geval van een dubbele belastingaanslag. Echter, zelfs deze valse belasting aanslag was bijna afbetaald dus nu voorkomt Paypal leden om te betalen voor hun lidmaatschap. Het resultaat is geweest een verlaging van het inkomen van deze schrijver met 80%. Nu, bij de laatste onenigheid, nadat onze nieuwe IT jongen een systeem opzette waarbij mensen konden betalen met het gebruik van crypto valuta, werden een hoop gebruikte tampons en een bloederige teddybeer zonder hoofd op zijn bezit gedumpt. Dat laat zien wat een soort van zieke kwaadaardige mensen het zijn waar we over schrijven. We zullen echter niet worden afgeschrikt en de IT jongen is momenteel bezig met het upgraden van de website en implementeert een nieuw op creditkaarten gebaseerd betalingssysteem. 


Vertaling: Lia