donderdag 6 juli 2017

Benjamin Fulford: Opruiming van Khazariaans afval vordert in VS, Japan en elders / 4 juli 2017

Opruiming van Khazariaans afval vordert in VS, Japan en elders
4 juli 2017 / Auteur: Benjamin Fulford

Een uitgebreide nederlaag van de Khazariaanse maffia vordert in de hele wereld. De grootste ontwikkelingen waren in de top rangen van het Vaticaan waar de Vaticaanse minister van financiën en nummer 3 leider, Australisch kardinaal George Pell werd geschorst nadat hij aangeklaagd werd wegens kinderverkrachting. Als gevolg hiervan “verkeren de pedofielen in de paniekstand,” zeggen ambtenaren bij het Pentagon. Francis verwijderde ook een andere top leider, kardinaal Gerhard Mueller, uit zijn positie als hoofd van de doctrine en hij verving hem met een meer gematigde persoon.

De schorsing van Pell als minister van financiën houdt bijna zeker verband met de gebeurtenissen in Bougainville en Papoea Nieuw Guinea, gebieden die onder Australische controle staan en daarom op Pells terrein, zeggen White Dragon bronnen. De openbaring dat slechts ongeveer 3% van het geld afkomstig uit het winnen van mineralen in PNG naar de locale bevolking gaat, spreekt volledig de eed van Paus Francis tegen dat hij de Katholieke Kerk wil veranderen in een “arme kerk voor de armen.”

Het WDS plan om met de steun van het leger van de VS en Rusland het goud in Bougainville te verbinden aan de crypto-valuta, en dus zo volledig het bestaande Vaticaanse en Khazariaanse maffia gecontroleerde financiële systeem omzeilend moet urgentie hebben gegeven aan de acties van het Vaticaan om Kardinaal Pell te verwijderen.


De verwijdering van de Duitser Mueller, die door velen werd gezien als het hoofd van de verzetsbeweging tegen Paus Francis, zijn acties om de kerk meer toegankelijk te maken. Dit is ook een zichtbare nederlaag voor de Khazariaanse maffia en hun proxies, beweren P2 Vrijmetselarij bronnen. Deze verwijdering zal waarschijnlijk een effect hebben op wat er gebeurt met de Knights of Malta, waar een Duits/Britse verdeling die werd toegedekt leidde naar een  impasse aan de top van de belangrijkste militaire spirituele orde in het Westen Dit zal op zijn beurt weer effect hebben op hoe het militaire industriële complex van de VS geleid wordt.

Met andere woorden, de fanatieke factie die nog steeds een Derde Wereldoorlog wil beginnen heeft zijn meest senior ondersteuners verloren, zeggen WDS bronnen.

Een andere grote ontwikkeling vorige week was de aankomst van het vliegtuig USS Bush in Israël. De Mossad site DEBKA drukt verwarring uit over de aankomst van het vliegtuig omdat het ogenschijnlijk daar niet was om Iran of Syrië aan te vallen.


In feite, zeggen Pentagon bronnen, is de aankomst van het vrachtvliegtuig in Israël een “ongezouten boodschap dat de VS en Rusland misschien een lucht, zee blokkade uitvoeren als ze toestemming krijgen van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties om zo een vredesovereenkomst af te dwingen en een teruggave van de Golan [Hoogte aan Syrië].”

Iranese, Russische en Hezbollah troepen staan al aan de Israëlische grens en nu lijkt het dat het leger van de VS, in plaats van het beschermen van Israël is gekomen om samen te werken met zijn vijanden om deze schurkenstaat eindelijk op zijn plaats te zetten.

De leden van de regerende Saudische familie zijn uit de kast gekomen als Khazariaanse Satanisten en niet Moslims, ze zullen ook worden gedwongen om op te houden met hun problemenmakerij nu dat ze geïsoleerd zijn van de rest van de Moslim wereld. Dit is waarom het Saudische/Israëlische/Daesh huurlingen proxy leger afbrokkelt.

De Chinezen voegen aan de druk toe door er op te staan dat de Saudis stoppen met de verkoop van hun olie aan hen in Khazariaans gecontroleerde zogenaamde VS dollars. De Saudis zullen spoedig geen andere keus hebben dan het verlaten van de petrodollar, zijn CIA en Pentagon bronnen het over eens.

Nog een derde enorme ontwikkeling was er vorige week in Japan waar de lang regerende Liberale Democratische Partij een historische nederlaag onderging tijdens de prefectuur verkiezingen in Tokyo.

Hier scoorde de door Gouverneur Yuriko Koike en de Boeddhistische Lay Organisation Sokka Gakkai ondersteunde  Komeito Partij een enorme winst, en kreeg 79 zetels van de 127 terwijl de LDP daalde naar 23 zetels van voorheen 57.

Dit verlies betekent dat de Khazariaanse slaven regering van Eerste Minister Shinzo Abe, en de LDP een soortgelijke afbraak tegemoet zien bij de nationale verkiezingen die waarschijnlijk worden gehouden als gevolg van deze nederlaag in Tokyo, zeggen Japanse rechtervleugel bronnen. Dit betekent dat de post oorlog van het Japanse slavenregiem, geleid door Koreanen die zich voordoen als Japanners, eindelijk tot een einde komt.

Een soortgelijke stroom zou waargenomen kunnen worden op het Koreaanse Schiereiland met een Zuid Koreaans aanbod voor een vredesverdrag aan Noord Korea wat het waarschijnlijk maakt dat de kunstmatige verdeling van dat schiereiland ook spoedig ten einde zal komen.


Ondertussen worden in de VS, de New York Times, CNN en andere Khazariaans gecontroleerde propaganda uitlaatkleppen gedwongen om correcties uit te geven en personeel te ontslaan terwijl hun regelrechte leugens en propaganda openbaar worden gemaakt.

CIA bronnen zeggen dat de verwijdering van Khazariaanse vuiligheid uit de machtsstructuur van de VS bijna klaar is en dat dit is waarom er nu veranderingen in Azië worden gezien.

Ook het leger van de VS is in actie om een ruimtekorps te vormen terwijl President Donald Trump een order heeft uitgevaardigd om de Nationale Ruimte Raad weer leven in te blazen. Dit is een mogelijk teken dat het militaire industriële complex van het leger eindelijk bijna klaar is voor disclosure (onthulling) waar de geheime ruimte programma advocaten al lang om roepen.

Deze grote zee aan veranderingen komen voor wat verwacht wordt een sleutel G20 top ontmoeting te worden welke plaats zal vinden in Hamburg, Duitsland op 7 en 8 juli.

In de ren naar boven zien we wat serieus dringen en duwen tussen China en de VS waar wat hoge tensie aan het opkomen is. Het meest belangrijke is dat volgens een hint van Pentagon bronnen, ze vorige week een Chinese satelliet hebben neergeschoten.


De andere acties laten het einde van de huwelijksreis zien tussen de Chinese President Xi Jinping en Donald Trump door een VS overeenkomst om wapens te verkopen aan Taiwan, VS sancties tegen een Chinese bank, tarieven op staal en andere zaken en het wegwerken van een torpedoboot naar de Paracel Eilanden in de Zuid Chinese Zee, merken Pentagon bronnen op.

De Chinezen accepteren al deze dingen niet zo maar en hebben oorlogsschepen en gevechtsvliegtuigen gestuurd voor een confrontatie met de torpedoboot van de VS. Er kan ook twijfel bestaan dat China vorige week een symbolische militairen actie heeft uitgevoerd tegen India net toen Eerste Minister Narendra Modi een ontmoeting had met Trump. De Chinezen hebben voorheen hun tegenpolen in de VS verteld dat ze de technische capaciteit hebben om India omver te werpen binnen twee maanden, als dit nodig mocht zijn.

Het lijkt er op dat Rusland de rol van scheidsrechter zal hebben tussen China en de VS tijdens de opkomende G20 ontmoeting. Trump heeft gepland om daar voor de eerste keer een ontmoeting te hebben met zijn tegenhanger Vladimir Poetin en Pentagon bronnen zeggen dat zijn mandaat zal zijn een einde te maken aan het door de Khazarianen in de VS geconstrueerde gekibbel tussen Rusland en de VS

Russische White Dragon Society bronnen zeggen dat de VS sancties in het verleden Rusland diep wantrouwend over de Amerikanen heeft gemaakt. Echter, de Russische Minister van Buitenlandse zaken Sergei Lavrov en andere Russische ambtenaren hebben herhaaldelijk verklaard dat de Russen de voorkeur geven aan een harmonieus wereldsysteem niet gedomineerd door een enkele macht.

Tenslotte, in iets dat onder de radar van deze schrijver doorglipte, een aantal van de wereld top leiders vaardigden een gezamenlijke oproep uit op 14 juni aan de bevolking van de wereld om zich te verenigen en vrienden te maken zonder te kijken naar religieuze grenzen.Vertaling: Lia