Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 26 juli 2017

Benjamin Fulford: De weg naar Rome leidt door Mekka en Jeruzalem / 24 juli 2017

De weg naar Rome leidt door Mekka en Jeruzalem
24 juli 2017 / Auteur: Benjamin Fulford

De schurkenstaten Saudi Arabië en Israël verkeren onder enorme aanval van een Russisch, Chinees, Pentagon en Iranese alliantie en zullen geen andere keus hebben dan zich over te geven. Hun leiding zal worden gedwongen om prijs te geven wie hen hun orders geeft en ze zullen naar Rome wijzen en naar de zwarte zon aanbidders bij de P2 Vrijmetselaars lodge. Deze zijn de door zichzelf aangewezen sociale ingenieurs die achter het meeste van de problemen in de wereld zitten. Wanneer ze eenmaal ontmaskerd zijn, zal het game over zijn en zal er een wereldrevolutie, welke leidt naar wereldvrede, plaatsvinden.


De P2 vrijmetselaar leiders die achter terreur acties zitten zoals 911 en Fukushima zijn deze dagen ziek van ongerustheid omdat ze kunnen zien dat ze aan alle kanten worden ingesloten in een vangnet. Deze schrijver onderzocht bijvoorbeeld claims over hun betrokkenheid bij deze verschrikkingen, deze informatie verspreid zich razendsnel.

 
De rechtszaken tegen Saudi Arabië door de families van de slachtoffers van 911 zijn een sleutelbron voor ongerustheid. Dat is omdat de rechtszaken onvermijdelijk zullen leiden naar de geheime Westerse controleurs van Saudi Arabië. In het VK, bijvoorbeeld, heeft de Labour Partij, welke klaar staat om de macht te grijpen, zich geschaard aan de kant van de families van slachtoffers van de 911 ramp in de eis dat de regering van het VK zijn geheime rapporten vrijgeeft over hoe Saudi Arabië de terreurgroepen financiert. De Regering van Eerste Minister Theresa May zegt dat ze deze informatie niet openbaar kunnen maken “om redenen van nationale veiligheid.”

Wat ze werkelijk bedoelen is dat de betrokkenheid van Saudi Arabië openbaar maken betekent, de betrokkenheid van mensen als voormalig Eerste Minister Tony Blair bij 911 openbaar maken. Sinds Blair naar de voormalige paus Maledict ging (Paus Benedict XVI) voor bescherming na het verlies van macht, kun je er zeker van zijn dat het spoor van Blair naar Rome leidt.

Dan hebben we de Iranese Minister van Buitenlandse zaken, Mohammad Zarif die wordt geciteerd in Engelstalige media als dat hij zegt dat 94% van het terrorisme in de wereld naar Saudi Arabië teruggevoerd kan worden.

Weer opnieuw zul je de P2 lodge en hun zwarte zon vinden wanneer je achter Saudi Arabië kijkt en zijn pseudo Moslim, Satan aanbiddende regerende familie. Nu heeft het leger van de VS de Iraniërs en Russen toegestaan zich op te stellen langs de grens tussen Syrië en Israël en langs de grens van Saudi Arabië, wat er voor zorgt dat de Israëliërs op tilt slaan.Het leger van de VS concentreert zijn gewapende strijdkrachten nu in het Midden Oosten om Daesh te vernietigen, wat een Israëlisch en Saudi Arabisch front is. Dus het leger van de VS is de facto in een alliantie met Iran en Rusland tegen Israël en Saudi Arabië.

Nu heeft Turkije de locaties van VS bases in Syrië openbaar gemaakt zelfs terwijl het Russische s-400 defensie raketten koopt. Pentagon bronnen zeggen dat dit lek opzettelijk werd gedaan om een VS, Russisch militaire alliantie te laten zien in het Midden Oosten. Dit gebeurt terwijl Duitsland zijn troepen terugtrekt uit Turkse luchtmachtbases en stopt met de verkoop van wapens aan Turkije. Herinner je dat Turkije, na de VS het grootste leger heeft binnen de NATO alliantie. De sterke man van Turkije Recep Erdogan is heen en weer aan het flippen en flappen geweest tussen Rusland en de NATO afhankelijk van wie sterker leek. Herinner je dat het niet lang geleden was dat Erdogan aan de NATO vroeg om te helpen nadat zijn gewapende strijdkrachten een Russisch gevechtsvliegtuig neerschoten. Nu lijkt het samen te werken met Rusland en het leger van de VS tegen de NATO.

We zien ook dat de Serviërs vragen om een Russisch defensie systeem om “zich te verdedigen tegen NATO agressie.”

Herinner je ook hoe VS President Donald Trump Duitsland “erg slecht”noemde en de eerste VS president werd in de geschiedenis van de NATO die niet de artikel 5 defensie clausule noemde in het NATO verdrag. Pentagon bronnen hebben deze schrijver al lang verteld over hoe veel plezier ze hebben om onderzeeërs te laten zinken welke aan Israël zijn verkocht door de Duitsers. Nu zeggen ze dat de Duitsers worden afgehouden van het plan om nog 3 onderzeeërs aan Israël te verkopen. Ook de Duitsers verloren van het Franse bedrijf DCNS een contract om 12 onderzeeërs aan de Australiërs te verkopen, zeggen Pentagon bronnen.

Dus nu zien we dat Duitsland, Israël en Saudi Arabië allemaal samen in het vizier zijn. Wat hebben deze landen gemeen?  Ze worden gecontroleerd door de Khazariaanse maffia bloedlijnen families, inclusief de oude Romeinse families die de P2 Vrijmetselarij lodge controleren.

Herinner je ook hoe tijdens de laatste G20 bijeenkomst Paus Francis samen was met de Duitse Eerste Minister Angela Merkel, het koor leidend voor de Parijse akkoorden, terwijl Trump er tegenin ging. De Parijse akkoorden zijn in werkelijkheid een poging van de bloedlijnen families zich voor te doen als vriendelijke schaapsherders met de bedoeling om aan de macht te blijven en een wereldregering te creëren welke door hen gecontroleerd wordt. Dus, oppositie tegen de Parijse akkoorden door Trump is in werkelijkheid gnostische illuminatie oppositie om de bloedlijnen regering voort te zetten. De gnostische illuminatie claimen dat ze duizenden jaren tegen de bloedlijnen regering hebben gevochten en eisen de Franse, VS en Russische revoluties op. Hun leiders zeggen dat ze nu aandringen op een wereldrevolutie tegen de bloedlijn regering.

Dus, wat we in het recente nieuws terugzien is een voortzetting van een burgeroorlog in het Westen met landen die nog steeds door de Khazariaanse bloedlijnen families worden gecontroleerd (Saudi Arabië, Duitsland, Israël) die onder aanval zijn van degenen die niet langer meer onder hun controle vallen (de VS, Rusland, Iran, enz.) Frankrijk wordt ook uit zijn alliantie getrokken met Duitsland wat is waarom de Daesh ondersteunende top Franse generaal Pierre de Villiers ontslagen werd, zeggen Pentagon bronnen. Het tij is duidelijk aan het keren tegen de door bloedlijn geregeerde landen.

Binnen de VS leden de neocon Khazariaanse dienaren een enorm verlies doordat Trump werd gedwongen een overeenkomst met Iran te vernieuwen ondanks de voormalige houding tegen dat land. De zuivering van bloedlijn dienaren gaat ook verder met oorlogverspreidende Senator en Daesh (ISIS) oprichter John McCain die een kwaadaardige hersenkanker gekregen heeft. Hij belandt samen met George Soros, David Rockefeller, Zbigniew Brzensinski, de Clintons en vele anderen in de prullenbak van de geschiedenis.

De bloedlijnen vechten terug tegen deze zuivering met hun “Rusland deed het” campagne. Dus, vorige week gaf voormalig veiligheidsadviseur van President Barack Obama, Susan Rice, een geheime verklaring aan de geheime dienst van de Senaat Commissie over “Russische inmenging” bij de VS verkiezingen. “Russisch inmenging,” is een Khazariaanse bloedlijnen familie code naam voor de gnostische Illuminati. Nu proberen hun huispolitici in het Congres (die door minder dan 10% van de VS bevolking worden ondersteund) een nieuwe serie sancties tegen Rusland uit te vaardigen die gelijk staan aan een verklaring tot oorlog. Natuurlijk zal het leger van de VS deze omgekochte acteurs negeren maar wat ze werkelijk zouden moeten doen is hen bij elkaar jagen en in de gevangenis gooien. En gevangenis is wat ze verdienen.

Als je wilt weten hoe corrupt de Westerse machtsstructuur is, beveel ik zeer aan om te luisteren naar dit 37 minuten durende interview met Tony Gambino, voormalig top baas van de Gambino misdaad familie.

De bloedlijnen families denken dat ze het werk van God doen door de Islam en het christendom te dwingen zich te mengen en samen te smelten zo dat ze monotheïsme kunnen verenigen, volgens verschillende P2 ambtenaren die ik heb geïnterviewd. Ze willen ook Eurabië creëren, geregeerd vanuit Jeruzalem, als stap op hun weg naar het creëren van een fascistische wereldregering.

Hun plan is nu uiteen aan het vallen zowel in Azië  als in Europa. In Japan, heeft de Elektriciteitscentrale weer een andere robot gestuurd naar de reactoren in Fukushima alleen om weer opnieuw niets te vinden. Dat is waarom het officiële verhaal over een smeltende reactor een leugen is. De reactoren werden opgeblazen door atoombommen daar geplaatst door het Israëlische bedrijf Magna BSP. Dit zal binnenkort algemeen bekend worden omdat de CIA en het Pentagon besloten hebben om Fukushima te onthullen als de door de P2 gedirigeerde massa moordaanval die het was, volgens CIA bronnen in Azië.

Bazen binnen het Aziatische geheime genootschap zeggen dat ze het hierover eens zijn met het Pentagon en zullen eventueel als dit nodig is vroeg in het volgende jaar ten strijde trekken om de Khazariaanse invloed uit Japan en het Koreaanse schiereiland te verwijderen. De Japanse onderwereld is ook een revolutie aan het plannen tegen het slavenregiem van Eerste Minister Shinzo Abe in deze herfst, beweren verschillende rechter vleugel bronnen.


Vertaling: Lia