Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 25 juli 2017

Bashar: De Overziel. / Darryll Anka/Justin Mazza Geplaatst: 25 juli 2017

Bashar:
De Overziel.
Darryll Anka/Justin Mazza
Geplaatst:  25 juli 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

“Jullie zullen een beter begrip en een helderder verbinding hebben met het idee van de Hogere Geest en de Overziel die er altijd is geweest om jullie als een baken te begeleiden.” Bashar

Bashar: Het idee is dus gewoon te weten dat dit natuurlijk is, het is een van de geldige manieren die “Al Wat Is” heeft om zichzelf uit te drukken.

Het is een van de manieren die de Overziel laat verschillen en zich verandert en kristalliseert om bepaalde soorten ervaringen te hebben.

Jullie kunnen naar elk van jullie levens kijken als naar de Overziel die gaat diepzeeduiken. Hij plaatst zichzelf in het idee dat bepaalde gereedschappen vereist om de fysieke realiteit te ervaren op dezelfde manier waarop jullie bepaalde dingen nodig hebben om onder water in de oceaan te kunnen ademen.  

Om zoals de Overziel vrijer in de lucht te zijn in een niet-fysieke realiteit zet het zelf een masker op, de ademhaler, de tank, en gaat dan diep, diep naar beneden in de zee – de diepe blauwe zee van de fysieke realiteit.


Er is altijd een verbinding met het oppervlak maar het idee is dat als jullie in de diepe, blauwe zee zijn en hoe dieper jullie gaan hoe moeilijker het is om de dingen die voor jullie liggen, te zien.

Door aan en boven het oppervlak te zijn kunnen de Hogere Geest en de Overziel samenwerken en de koers uit te zetten en zeggen: “Zodat wij de horizon en verder kunnen zien.”

Wij zullen jullie begeleiden. Wij zullen jullie begeleiden als jullie willen, als jullie gewoon het licht willen volgen, die frequentie zullen volgen, dat geluid willen volgen, die kennis volgen, die vibratie van het zijn van jezelf – van jullie vreugde – jullie opwinding.

Dan zullen jullie niet op een dwaalspoor geraken en wat jullie ook tegenkomen in de diepe blauwe zee, jullie zullen in staat zijn om ervan te leren, het te absorberen, om het toe te voegen op een positieve, constructieve en creatieve manier.

Op een dag als jullie dan weer teruggaan naar het oppervlak, zet dan je masker af, zet de ademhaler af, leg de tanks weg en bevrijd jezelf weer en ontwaak in Spirit.

Jullie zullen een beter begrip en een helderder verbinding hebben met het idee van de Hogere Geest en de Overziel die er altijd is geweest om jullie als een baken te begeleiden.

Maar jullie kunnen ook een sterker gevoel hebben van deze verbinding in de fysieke realiteit omdat dit de tijd van transformatie op jullie planeet is, op die kleine bol waarop jullie door de ruimte zweven.  

Dit is wat jullie nu voor jezelf scheppen; dit is de tijd waarvan de Overziel wist dat hij dit in jullie realiteit van ontwaken zou gaan ervaren – wat de delen hiervan zijn in verhouding met de delen die ontwaken voor de grotere som die zij samen scheppen en zijn.

Dit is een opwindende tijd op jullie planeet om meer van jezelf te ervaren en als jullie dit doen voor de verschillende delen van jullie bewustzijn dat jullie helemaal meeneemt naar de vibratie van de Overziel. En ook voor wat de verbinding met alle andere Overzielen betreft, tot welke graad, op welke manier jullie deze verbinding in je leven ook wensen toe te voegen.

Jullie zijn EEN FAMILIE.

Een familie van Overzielen, jullie zijn alle kinderen – alle Overzielen in de zin van dat jullie een familie zijn en wij op een bepaalde manier neven zijn en wij zien op die manier dat wij en jullie een prachtige familiereünie hebben.

En als jullie steeds meer van jezelf ontdekken zullen jullie ook je eigen familiereünies van bewustzijn hebben zodat jullie elke dag op elke manier kunnen handelen als je grotere “jullie” die het partnerschap vormen, die relatie tussen de fysieke hersenen en de Hogere Geest, zodat jullie kunnen functioneren als “hele personen” en jezelf toestaan om de vruchten te plukken van het op die manier met je acties door je levens te gaan van jullie creativiteit, door jullie welwillendheid, door jullie bewustzijn, door jullie liefde, om meer te zijn van Wie Jullie Zijn. 

En door jullie bereidheid om die vibratie te geven aan de wereld, door elke hartslag, zodat jullie die frequentie uitzenden naar de wereld  zodat jullie allemaal ondergedompeld zijn in die zee.

In die zee van inter-verbonden hart-energie, die vibratiebel die vanuit het hart van ieder van jullie straalt met de snelheid van het licht, en die jullie hele planeet overspoelt en jullie met de lichtsnelheid allemaal onderdompelt in deze energie. Dat doen ook al deze bellen, zij smelten samen en overlappen elkaar en de Overzielen vibreren met die prachtige overall-vibratie en sturen die terug naar jullie en versterken die en jullie sturen die nogmaals uit en zij sturen het terug en versterken het weer, en jullie sturen het weer uit…..

En uit, en terug, en uit, en terug en bouwen en bouwen en bouwen zodat jullie steeds meer van je ware wezen in licht uitdrukken zodat de Overziel de totaliteit ontvangt van de ervaring van de unieke uitdrukking van de Overziel die elk en iedereen van jullie is…..

Haal even diep adem en adem weer uit, haal diep adem en adem weer uit, haal diep adem en adem die weer uit naar de wereld. 

Weet dat jullie de atmosfeer van jullie realiteit beeldhouwen met elke ademhaling – om zachter te zijn, meer te ondersteunen, om lichter te zijn, vrijer, om zoveel energie te hebben dat jullie weer door het leven kunnen gaan zoals het leven door jullie heen gaat via een uitgebalanceerd doelbewust punt, makkelijk, prachtig, artistiek, creatief, vloeiend, muzikaal.

Bashar