Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zondag 16 juli 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Zaterdag 15 juli 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Zaterdag 15 juli 2017  Sommigen van jullie zijn terughoudend, en aarzelen om je volledig te verbinden met je creaties. Jullie spelen het veilig, voor het geval dat. Dit is te wijten aan het feit dat jullie nog steeds zijn in een succes of falen mentaliteit.

Dierbaren, al jullie ervaringen zijn successen, want ze geven je duidelijkheid en bieden je expansie. Ervaring, is werkelijk, waarom jullie in de eerste plaats in het lichaam zijn.

Als jullie de angst voor succes of mislukking loslaten, hoeveel meer bereid zouden jullie dan zijn om je energetisch te verbinden? Het zou de volledige verbintenis zijn die de deur naar het volledige resultaat zou openen.

Zodra jullie je ware meesterschap en vermogen om te creëren begrijpen, (en als je niet bevalt wat je creëert, jullie vermogen om opnieuw te creëren), beginnen jullie het leven en al wat het jullie biedt te omarmen als nooit tevoren. 

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl