De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 16 juli 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Zaterdag 15 juli 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Zaterdag 15 juli 2017  Sommigen van jullie zijn terughoudend, en aarzelen om je volledig te verbinden met je creaties. Jullie spelen het veilig, voor het geval dat. Dit is te wijten aan het feit dat jullie nog steeds zijn in een succes of falen mentaliteit.

Dierbaren, al jullie ervaringen zijn successen, want ze geven je duidelijkheid en bieden je expansie. Ervaring, is werkelijk, waarom jullie in de eerste plaats in het lichaam zijn.

Als jullie de angst voor succes of mislukking loslaten, hoeveel meer bereid zouden jullie dan zijn om je energetisch te verbinden? Het zou de volledige verbintenis zijn die de deur naar het volledige resultaat zou openen.

Zodra jullie je ware meesterschap en vermogen om te creëren begrijpen, (en als je niet bevalt wat je creëert, jullie vermogen om opnieuw te creëren), beginnen jullie het leven en al wat het jullie biedt te omarmen als nooit tevoren. 

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl