Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zondag 2 juli 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Zaterdag 1 juli 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Zaterdag 1 juli 2017  


Jullie vakanties zijn zo verjongend voor jullie omdat het dagen zijn die zijn gevuld met uitbreiding en vreugde. Omdat jullie door de dag heen navigeren met plezier en doorstroming, zijn jullie veel meer aanwezig en expansief. Wat zou er gebeuren als jullie je dagelijks leven begonnen met dezelfde elementen?

Wat zou er gebeuren als jullie jezelf afvroegen: 'Wat zou mij vreugde brengen?' Elke dag en dan er een punt van zouden maken om dat element aan jullie routine toe te voegen? Wij zullen jullie dat vertellen. Jullie gezondheid zou verbeteren. Jullie stemming zou verbeteren.

Jullie zouden lichter worden en veel meer vreugdevol. Jullie zouden veel meer consequent tevredenheid in jullie leven ervaren. Jullie zouden jullie toekomst voorbereiden doordat jullie veel beter bij elkaar zouden passen met jullie aanwezigheid en waardering.

Het leven van een leven met sporadische vreugde was nooit het plan voor jullie, beste mensen. Jullie interesses zijn er om jullie te helpen jullie levensuitdrukkingen te navigeren. Dus leef. Ervaar. Volg de vreugde. Dat is wat we meer dan wat dan ook voor jullie wensen.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl