Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 2 juli 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Zaterdag 1 juli 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Zaterdag 1 juli 2017  


Jullie vakanties zijn zo verjongend voor jullie omdat het dagen zijn die zijn gevuld met uitbreiding en vreugde. Omdat jullie door de dag heen navigeren met plezier en doorstroming, zijn jullie veel meer aanwezig en expansief. Wat zou er gebeuren als jullie je dagelijks leven begonnen met dezelfde elementen?

Wat zou er gebeuren als jullie jezelf afvroegen: 'Wat zou mij vreugde brengen?' Elke dag en dan er een punt van zouden maken om dat element aan jullie routine toe te voegen? Wij zullen jullie dat vertellen. Jullie gezondheid zou verbeteren. Jullie stemming zou verbeteren.

Jullie zouden lichter worden en veel meer vreugdevol. Jullie zouden veel meer consequent tevredenheid in jullie leven ervaren. Jullie zouden jullie toekomst voorbereiden doordat jullie veel beter bij elkaar zouden passen met jullie aanwezigheid en waardering.

Het leven van een leven met sporadische vreugde was nooit het plan voor jullie, beste mensen. Jullie interesses zijn er om jullie te helpen jullie levensuitdrukkingen te navigeren. Dus leef. Ervaar. Volg de vreugde. Dat is wat we meer dan wat dan ook voor jullie wensen.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl