Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 24 juli 2017

Aardse ervaring in een ‘andere dimensie’ / Gepubliceerd 20 juni 2017 | Door Ans Hoornweg / Geplaatst 23 juli 2017

Aardse ervaring in een ‘andere dimensie’
Gepubliceerd 20 juni 2017 | Door Ans Hoornweg / Geplaatst 23 juli 2017

Vorige maand ben ik met een klein groepje vrienden 3 dagen op vakantie geweest in Overijssel. Gelukkig hadden we alle dagen goed weer, en we hebben het erg gezellig gehad samen.

Voor ons vertrek voelde ik al dat er, ergens in die 3 dagen, ‘iets bijzonders’ zou gaan gebeuren, maar ik had geen idee wat of wanneer dat zou gebeuren. Wél ‘zag’ ik gedurende de eerste 2 dagen steeds blauwe energieën om me heen, en dat is voor mij altijd het teken dat mijn wezens, de Lobobjes, in de buurt zijn en dat er ‘iets’ staat te gebeuren.

Tijdens de 2e nacht van ons verblijf daar had ik een ‘uittreding’, en mocht ik de volgende prachtige ervaring/ceremonie meemaken:

Op een akker met daarop nog hele kleine, pas ontsproten maïsplantjes, zag ik mezelf hand in hand in een kring staan met m’n 5 Aardse vrienden (tezamen vertegenwoordigden wij 6 verschillende sterrenbeelden), en tussen ons in stond, als 7e, mijn buitenaardse vriend Lobob.


Hij was gekleed in een glimmend pak, dat prachtig versierd was met vele schitterende Kristallen (deze Kristallen hoorden specifiek bij onze 6 verschillende sterrenbeelden). Hand in hand vormden wij met z’n zevenen een kring rondom een enorme grijze steen van wel 7 meter hoog – er werd mij verteld dat deze steen symbool staat voor de ‘versteende’ Vrouwelijke Energie op onze Aarde.

Rondom onze eigen ‘vriendencirkel’ stonden – in een grotere kring en óók hand in hand – vele Lobobjes die op dat moment prachtige klanken begonnen voort te brengen; het leken wel mantra’s. Vervolgens zag ik dat, door die klanken, de grijze steen in ons midden – als door een wonder – begon te transformeren; voor mijn ogen veranderde hij van zowel structuur als kleur.

En even later zag ik dat die enorme steen ‘los kwam’ van de Aarde, waarna hij heel langzaam opsteeg naar de hemel, alwaar hij in miljoenen gouden stukjes uiteenviel, die zich vervolgens als een soort van ‘Gouden Energie’ over de Aarde zullen gaan verspreiden.

En ik hoorde op dat moment dat op die manier de Mannelijke en de Vrouwelijke Energie op onze Aarde weer in balans gebracht kunnen worden.

Deze bijzondere ceremonie – die op een ‘hoger niveau’, oftewel in een andere dimensie, plaatsvond – was voor mij een prachtige en bijzondere ervaring omdat mijn buitenaardse vrienden, de Lobobjes, daarin een unieke rol speelden samen met mijn Aardse vrienden.

Veel liefs, Ans