Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 20 juni 2017

Zomer Zonnewende Meditatie op woensdag 21 juni: Verschuiving naar een Hogere Tijdlijn Prepare for change / 17 juni 2017

Zomer Zonnewende Meditatie
op woensdag 21 juni 2017
Verschuiving naar een Hogere Tijdlijn

Prepare for change / 17 juni 2017 / herplaatst 20 juni 2017

Het is tijd is gekomen voor alle Lichtwerkers op onze planeet om een uniforme actie te ondernemen!
Doe mee met de zomerzonnewende meditatie


Lichtwerker Eenheid is het enige wat we allemaal kunnen doen - samen - wat de positieve veranderingen die we allemaal willen met de snelheid van het licht naar onze Aarde zal brengen.

Een van de beste manieren waarop we Lichtwerker Eenheid kunnen bereiken, is door samen te mediteren om onze intentie te versterken om onze planeet te genezen en vrede te brengen voor haar mensen.

NODIG ALSJEBLIEFT ZOVEEL MOGELIJK MENSEN UIT ALS MOGELIJK IS OM ZICH AAN TE SLUITEN BIJ DEZE BELANGRIJKE MEDITATIE MET ONS!

Laten we 144.000 mensen of meer proberen te bereiken door andere groepen uit te nodigen die voor de bevrijding van de planeet werken, om deel te nemen aan deze zomerzonnewende meditatie!


Wanneer we onze meditaties synchroniseren, is er een veel sterker effect, omdat onze verenigde intentie uitgestuurd wordt naar het veld waar we onze realiteit samen creëren.