Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 28 juni 2017

Vreemde gebeurtenissen in ons luchtruim / Gepubliceerd 22 juni 2017 | Door Ans Hoornweg

Vreemde gebeurtenissen in ons luchtruim
Gepubliceerd 22 juni 2017 | Door Ans Hoornweg

Vorige week vertelde een kennisje van mij het volgende bijzondere, maar waargebeurde verhaal:

Het gebeurde op één van die hele warme dagen in deze maand juni. De zon scheen toen volop en de lucht was prachtig blauw. Mijn kennisje had ‘s middags enkele familieleden op visite, maar omdat het buiten té warm was bleven ze liever binnenshuis.

Rond een uur of 4 zaten ze gezellig in haar woonkamer te praten, maar toen werden hun gesprekken verstoord door het geluid, of beter gezegd kabaal, van een helikopter die vlak boven hun huis leek te hangen. De man des huizes ging samen met één van hun gasten naar buiten om te kijken waarom die helikopter zo irritant boven hun huis hing. Ze speurden de hele lucht af, maar tot hun grote verbazing zagen ze geen helikopter, terwijl ze hem wél hoorden?!

Verbijsterd gingen beide mannen weer naar binnen en vertelden hun familieleden dat er nergens een helikopter te zien was.


Het geluid van de helikopter begon langzaam weg te sterven, maar op dat moment werd het, voor heel even, aardedonker om hen heen …. en dát op een zonnige dag om 4 uur ‘s middags?!

Na deze vreemde gebeurtenis keken de familieleden elkaar verbijsterd en vol ongeloof aan …. wat was hen, in Godsnaam, zojuist was overkomen?!

Het kennisje vroeg aan mij of ik een verklaring wist voor deze, door haar én haar visite ervaren, vreemde gebeurtenissen.

Mijn antwoord was dat ik dacht dat er die middag waarschijnlijk een ‘experiment’ met de psyche van haar en haar visite had plaatsgevonden – momenteel vinden er nl. vele geheime experimenten plaats, waaronder ook manipulatie van onze geest.

Ja, er gebeuren vreemde dingen in ons luchtruim waar wij mensen niets van mogen weten …… en degenen die daar verantwoordelijk voor zijn zwijgen in alle talen.

Veel liefs, Ans