Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

woensdag 7 juni 2017

Verstrikt in de slangenkuil die ‘NAVO’ heet.. / 5 juni 2017 © WantToKnow.nl/be


Verstrikt in de slangenkuil die ‘NAVO’ heet..
5 juni 2017 © WantToKnow.nl/be

 Carin Bruekers woont in Deurne werd in 1941 geboren in Oudenbosch en groeide op in Helmond. Na de middelbare school ging ze naar Zwitserland voor de opleiding Europees Secretaresse. Op 23-jarige leeftijd, in januari 1964, wordt ze door het Ministerie van Buitenlandse Zaken uitgezonden naar het buitenland en werkt onder andere op de Nederlandse ambassade in Bonn; later in Pakistan en Dacca. Dan nog meer omzwervingen: Parijs, Luxemburg, Monaco en Johannesburg, om tenslotte te belanden op het hoofdkwartier van de NAVO in Brussel. Daar ontmoette ze o.a. de presidenten George Bush sr. en Gorbatsjov.

Carin spreekt vier talen en werkte tot aan haar pensionering voor de NAVO in Brussel. In de jaren negentig was ze secretaresse in het kantoor van de hoogste baas, secretaris-generaal Manfred Wörner. Na diens overlijden werd ze overgeplaatst naar Sectie Vijf, een afdeling waar hooggeplaatste militairen werken. Al gauw raakte Bruekers daar verstrikt in een web van interne chantagepraktijken.

Deze afdeling Sectie Vijf blijkt een regelrecht wespennest. Daarover schreef ze een boek, dat bol staat van onthullingen: ‘De Slangenkuil’. Memoires die voor een groot deel gebaseerd zijn op feiten en voor een klein deel op fictie. Hieronder enkele citaten uit haar interview met het Eindhovens Dagblad, ter gelegenheid van de presentatie van dit boek op 11 juni.