Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 1 juni 2017

Vanuit de Akashic Archieven Juni 2017 Boodschap / Gechanneld door: Jen Eramith MA

Vanuit de Akashic Archieven
 Juni 2017 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA
Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Juni 2017 verwachten?
De energie deze maand is opdringerig. Er is een heleboel beweging en een gevoel van gedwongen en onder druk gezet te worden. Dit heeft betrekking op de fysieke en emotionele beweging. Het omvat ook beweging binnen jullie sociale kringen, en via jullie beroep. Er is een gevoel dat niemand van jullie in kan passen waar jullie voorheen waren. Jullie moeten bewegen. Het is een noodzakelijkheid.  
Weerstand is één van de belangrijkste thema’s waar jullie deze maand mee zullen werken. Omdat er zo een opdringerige energie is, zullen velen van jullie een eerste weerstand voelen om te bewegen, niettemin is bewegen wat jullie moeten doen. Gedurende de maand vraag aan jezelf, “Wat is er aan het proberen om te gebeuren? Wat wil ik dat er gebeurt? Waar ben ik bang van? En hoe kan ik in beweging komen?” Als jij je deze vier vragen stelt, zal je in staat zijn om ritmisch voorwaarts te stappen, stap voor stap gedurende de maand.
Voor sommigen van jullie, zullen de bewegingen plotseling en verrassend zijn. Voor sommigen zal het een lange, langzame serie van veranderingen zijn. Er bestaat geen twijfel over dat jullie allemaal op belangrijke manieren in beweging zullen komen in Juni, of je het nu wilt of niet. Als je het bewegen tegenwerkt op manieren waarop je leven probeert jou naar te verschuiven, dan ga je een plotselinge, moeilijke beweging krijgen. Hoewel, als jij jezelf vragen stelt en probeert gedurende de maand stappen voorwaarts te zetten, je dan zult ontdekken dat je iets meer gratie en gemak kunt vinden en zelfs een klein beetje een gevoel van controle over de bewegingen die je maakt. Er is een gevoel van urgentie in de energie deze maand, maar het hoeft niet naar moeilijkheden te leiden.

Zijn er specifieke activiteiten die ons tot voordeel zullen strekken als wij deze maand proberen de energie te gebruiken?
Kom je angsten onder ogen. Jullie hebben dit gedurende een lange tijd geoefend, en nu gaat het serieus worden, zogezegd. Heel veel angst komt er deze maand naar boven, en de beste manier om ermee om te gaan is ernaar te kijken als een energie en een emotie binnenin jezelf. Je moet werken aan de angst binnenin. Probeer niet om de dingen die jou van buitenaf angst aanjagen te elimineren of ervoor weg te lopen. Velen van hen zijn groter dan jij, en heel veel van hen zijn niet zo angstaanjagend als je voelt dat zij zijn. Dus werk met het gevoel binnenin je in plaats van het te negeren of tegen te werken. Werk doorheen de angst en neem je eigen stappen voorwaarts. Als de meesten van jullie over de gehele wereld heen hun angsten onder ogen kunnen komen en voorwaarts kunnen stappen met moed in hun leven, dan zal de algehele mensheid in beweging komen op de manier dat het moet. Iedere uitoefening die jou helpt om je angsten onder ogen te komen zal in deze maand nuttig zijn.
Het zal in het bijzonder bruikbaar zijn om te lachen in het aangezicht van angst. Zoek naar een gevoel van luchthartigheid aangaande je werk met het onder ogen komen van je angst. Streef ernaar te bewegen zoals een kabbelend beekje, in plaats van te wachten op een tsunami die jou omver duwt. Een luchthartige, gelach-gevulde benadering om deze maand te veranderen zal je helpen de druk en urgentie los te laten, zodat je met meer gemak doorheen de angst kunt gaan dan waartoe je voorheen in staat was.
Is er iets dat wij deze maand zouden moeten vermijden?
Vermijd het om je te stevig aan je plannen vast te houden. Je gaat plannen maken om op wat voor manier dan ook in beweging te komen waar je leven je tot oproept om te doen, en deze plannen gaan niet echt werken. Je moet op grotere manieren in beweging komen dan je verwachtte. Maak een plan en verander dan het plan onderweg. Vermijd het om gefixeerd te raken op één idee. Vermijd het te gehecht te raken aan de manier waarop de dingen gaan, en blijf lachen zoveel als je kunt.
Is er nog iets anders wat de Opzichters ons over Juni 2017 willen vertellen?
De urgentie en de opdringerigheid is niet gemeen of wreed. Het is eenvoudig groot. Als je het tegenwerkt, zal het wreed aanvoelen; maar als je ermee beweegt, zou het in feite plezierig kunnen zijn. Dit is zoals het surfen op een golf. Eén van de sleutels om de energie deze maand goed te gebruiken zal zijn om jezelf groot te laten zijn. Neem grote diepe ademteugen, neem grote sterke stappen, lach hardop, zeg wat je bedoelt met een duidelijke stem, ontspan, open jezelf, en ben zo groot als je kunt om de energie tegemoet te treden en te vangen. Ga er in mee, in plaats van erdoor opgeveegd en rondgegooid te worden. Dit zou ongelooflijk plezierig kunnen zijn als je vriendelijk en ontspannen over je angsten kunt worden.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2017 - This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution.http://akashictransformations.com/