De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 6 juni 2017

Twee Componenten voor de Energie Golven / 5 juni 2017 / Jenny Schiltz

Twee Componenten voor de Energie Golven
5 juni 2017 / Jenny Schiltz

Two Components to the Energy Waves

De vorige nacht zat ik in meditatie, terwijl het huis sliep. Ik deed dat met de bedoeling om te begrijpen hoe je de mensen door dit proces heen kunt helpen met groter gemak.
Het was niet lang nadat mijn vorm ontspannen was dat ik me zelf uit de staat getrokken voelde worden om gewoon een met de co-creatie te zijn. Ik vond mezelf spoedig voor de Venusiaanse Raad staan.

Ik legde aan hen uit dat mensen pijn hebben en ik wilde een betere manier hebben om ze te helpen begrijpen, dat ik voelde dat er iets mist. Ze stemden ermee in dat velen gefocust zijn op maar een aspect van dit proces en ze ontkenden een heel cruciaal element. En dat er inderdaad iets miste.


We worden aan alle kanten energetisch geraakt op dit moment, met de volle bedoeling om geloof, weerstand en oude patronen op te graven die gewoon niet langer meer werken.
We worden aan alle kanten energetisch geraakt op het moment, met de volledige bedoeling om geloof, weerstand en oud programma’s op te graven wat niet langer meer werkt. Deze energie komt in golven uit de CME’s, zonnevlammen, uit planeet en maan energie maar ook uit onze eigen innerlijke aarde.

Er is een massale poging om de mensheid te doen ontwaken om duidelijk het dysfunctionele, het omgekeerde denken te tonen die onze werkelijkheid is geweest. Die komen in golven, halen lagen er van af zodat niets wordt achtergelaten dan onze eigen individuele waarheid, die in het hart is gecentreerd, overblijft.

We worden beroeps om los te laten en om de energie te transmuteren maar dat zou het enige resultaat moeten zijn door de energie ontploffingen. De raad legde uit dat met elke energie golf die binnenkomt, ondanks zijn bron, er twee basische componenten beschikbaar zijn. Het eerste deel van de golf is ontworpen om ons spul op te graven – dit kan van emotioneel of stoffelijke dichtheid zijn. Het tweede component bij ELKE golf zijn dingen die ons verder op onze reis brengen. Dat kunnen codes zijn die het hart chakra verbreden, de kristallijnen lichaamscodes, de blauwdruk & chakra opwaarderingen, en zelfs codes die ons helpen om onze natuurlijke geschenken te ontsluiten en ons potentieel. Waar zo velen gebrek aan hebben zit in het ontvang departement.

Ze legden uit dat weigering om te ontvangen komt door een diepe onwaardigheid die zo velen voelen. Dit gekoppeld aan sociaal programmeren dat ons is geleerd om dat te krijgen egoïstisch is en dat als we iets ontvangen dat dit van een ander is afgenomen die ons heeft verlaten en daardoor zijn we niet in staat om te accepteren wat van ons is.

Daar velen op het intellectuele niveau begrijpen dat die gevoelens niet juist zijn, is er nog iets daarin wat werkt vanuit die diepe zin van gebrek en onwaardigheid. We moeten naar alle gebieden kijken die we hebben weggeduwd wat het universum voor ons heeft. We moeten zien waar we het universum gevraagd hebben om iets, met een hand terwijl we dat wegduwen met een andere.

Hieronder is een korte video die uitlegt dat dit een manier is waarmee we kunnen beginnen te zien waar we niet open zijn om in alle gebieden van ons leven te ontvangen.

Ik stuur jullie alle soorten liefde < 3.

Jenny

https://www.youtube.com/watch?v=0m25t5OchKw

http://jennyschiltz.com/two-components-energy-waves/