De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 14 juni 2017

TIBOR PUTNOKI geeft 24 + 25 juni een lezing

TIBOR PUTNOKI

geeft 24 + 25 juni een lezing


Je zou er versteld van staan als je wist hoeveel mensen een bijna-doodervaring hebben gehad. Hoewel de meeste mensen er niet over kunnen of durven te praten, verschijnen er steeds meer berichten, beschrijvingen en zelfs wetenschappelijke onderzoeken over dit onderwerp.

Tibor is geboren op 1 oktober 1946 in Hongarije, waar hij opgroeide in een tehuis. In 1994 werd hij getroffen door een ernstige ziekte waarbij zijn hart er plotseling mee stopte, liggend op de IC-afdeling van een ziekenhuis. Het bracht hem op het randje van de dood. Deze bijna-doodervaring heeft zijn leven cruciaal veranderd. Hij is er een ander mens door geworden.

“Je moet de mensen vertellen dat ze anders
moeten leven, anders handelen.”

Later werd dit een motivatie voor zijn leven. Over deze 9 minuten deelt hij zijn ervaringen met iedereen middels lezingen die hij over de hele wereld houdt.

Tijdens zijn bijna-doodervaring kwamen deze drie gedachten bij hem op:

1. Heb ik echt geleefd voor mijn dood?
2. Heb ik een menswaardig leven geleid?
3. Kon ik oprecht, met opgeheven hoofd en met een rein hart in andermans ogen kijken?

Meer lezen >>>