Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

woensdag 14 juni 2017

TIBOR PUTNOKI geeft 24 + 25 juni een lezing

TIBOR PUTNOKI

geeft 24 + 25 juni een lezing


Je zou er versteld van staan als je wist hoeveel mensen een bijna-doodervaring hebben gehad. Hoewel de meeste mensen er niet over kunnen of durven te praten, verschijnen er steeds meer berichten, beschrijvingen en zelfs wetenschappelijke onderzoeken over dit onderwerp.

Tibor is geboren op 1 oktober 1946 in Hongarije, waar hij opgroeide in een tehuis. In 1994 werd hij getroffen door een ernstige ziekte waarbij zijn hart er plotseling mee stopte, liggend op de IC-afdeling van een ziekenhuis. Het bracht hem op het randje van de dood. Deze bijna-doodervaring heeft zijn leven cruciaal veranderd. Hij is er een ander mens door geworden.

“Je moet de mensen vertellen dat ze anders
moeten leven, anders handelen.”

Later werd dit een motivatie voor zijn leven. Over deze 9 minuten deelt hij zijn ervaringen met iedereen middels lezingen die hij over de hele wereld houdt.

Tijdens zijn bijna-doodervaring kwamen deze drie gedachten bij hem op:

1. Heb ik echt geleefd voor mijn dood?
2. Heb ik een menswaardig leven geleid?
3. Kon ik oprecht, met opgeheven hoofd en met een rein hart in andermans ogen kijken?

Meer lezen >>>