Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 30 juni 2017

SAUL: Jullie Zijn Uitgebreider Dan Het Universum! / John Smallman / 26 juni 2017


SAUL:
Jullie Zijn Uitgebreider Dan Het Universum!
John Smallman / 26 juni 2017

Zoals jullie je allemaal heel goed bewust van zijn, vinden er enorme veranderingen over de hele wereld plaats, terwijl het ontwakingsproces verder momentum verzamelt en de Tsunami van Liefde intensiveert, en de gehele mensheid tot ontwaken oproept. Het is tijd dat jullie ontwaken, het is essentieel dat jullie wakker worden en als jullie dat doen, kunnen jullie je in het ervaringsgerichte verheugen dat jullie inderdaad Eén zijn, Eén met elkaar zijn en Eén met jullie Goddelijke Bron, Moeder / Vader / God. Onschatbare vreugde zal jullie harten vervullen, terwijl alle angst, haat, bitterheid, wrok, zelfverwerping en enig gevoel van 'waardeloosheid' of 'niet goed genoeg zijn'  gewoon weg zal vallen en oplossen in het oneindig krachtige 'oplosmiddel' Liefde.

Het bewustzijn dat er alleen Liefde is, dat al het andere onwerkelijk, illusoir is, terwijl het door vele intellectuele geaccepteerd is, nog niet in hun hart is gevoeld. Dat is nu aan het veranderen. In de afgelopen jaren - niet decennia, laat staan honderden jaren - hebben meer en meer van jullie de intentie om alleen te houden van wat er in jullie persoonlijke leven is geweest en die meest krachtige intentie drijft de implementatie van veel van de veranderingen die moeten worden gepland en ten uitvoer moeten worden gebracht.


Conflict is de poging van de mensheid om tot oplossing te komen voor alle grote problemen en kwesties, voor veel te lang en uiteindelijk realiseren velen van jullie de absolute krankzinnigheid van deze aanpak - het werkt gewoon niet - en dus veranderen jullie het, jullie kiezen voor liefde in plaats in plaats van conflict, in plaats van angst! Hier in de spirituele rijken waar we constant over jullie waken en direct reageren op jullie oproepen, zijn we verheugd om deze enorme verandering in gedrag en houding te zien omdat het zo erg effectief is, veel verder dan jullie vermogen om te waarderen terwijl jullie werken met jullie ernstig beperkte menselijke opvattingen die bijna uitsluitend afhankelijk zijn van de fysieke omgeving om jullie te voorzien van feedback en bevestiging van het feit of wat jullie doen, effectief of ineffectief is.

Jullie moeten je veel meer richten op jullie innerlijke kennis, jullie intuïtie, dan jullie hebben gedaan, zodat jullie gewend raken aan het ernaar luisteren, en het horen, en handelen op zijn leiding en niet op jullie meestal stoer en angstgedreven suggesties van het Ego, waarvan jullie vinden dat die volledig geldig zijn. Jullie hebben allemaal een goddelijke verbinding, maar als jullie ervoor hebben gekozen om afscheiding te ervaren, hebben jullie ervoor gekozen om te stoppen je daarvan bewust te zijn. Als jullie dagelijks naar jullie heilige innerlijk heiligdom gaan en jullie hebben de intentie om jezelf te openen voor de liefde en het door je heen te laten stromen, zal dat jullie weten versterken dat jullie intuïtie geldig is. En natuurlijk is het geldig omdat het jullie onbreekbare verbinding met de Bron is.

Er is slechts De Bron, de goddelijke creatieve bedoeling waarin alles wat God schept eeuwig en meest vreugdevol aanwezig is. Het feit dat jullie leven en dat jullie je er van bewust zijn dat jullie in leven zijn, is het bewijs, het enige bewijs dat jullie bestaan. Lichamelijke sensaties zijn gewoon dat, sensaties die aangeven dat jullie lichamen leven. Als je lichaam wordt neergelegd omdat je het niet meer gebruikt, zijn deze sensaties er niet meer, ze zijn er gewoon tijdelijk net als het lichaam. Jullie ware of echte zelf, Zelf met een hoofdletter 'S', heeft geen lichamelijke sensaties nodig omdat het puur bewustzijn is, puur bewustzijn dat alles weet wat er in het nu moment te weten is, dat door zijn natuurlijke aard eeuwig is.

Ik blijf jullie eraan herinneren en benadrukken hoe belangrijk het is om dagelijks naar binnen te gaan, omdat het van vitaal belang is dat jullie dat doen. Naar binnen gaan is kiezen voor het meest positieve om te ontwaken, en ik weet dat jullie allemaal willen ontwaken. Maak er daarom een punt van om mijn aandrang hierover op te volgen. Dikwijls, omdat jullie menselijk leven zo druk is, zo gedreven, en ondanks dat jullie van plan zijn om dagelijks naar binnen te gaan, vergeten jullie dat te doen omdat er "iets" tussen komt, of omdat je het zo druk hebt, kun je gewoon niet de tijd vinden en dus doe je het niet. Maar naar binnen gaan is DE belangrijkste dagelijkse verbintenis die jullie mogen maken en eren!

Jullie kozen er allen voor om op dit moment mens te zijn om het meest krachtig te helpen bij het ontwaken door je ervan te bewust te zijn dat het aan het gebeuren was en door ondersteuning te geven aan anderen die twijfels hadden of door de zaden van bewustzijn te verspreiden voor degenen die het meest in slaap lijken te zijn of wie er onbewust van blijven dat ze spirituele wezens zijn. Dit is een tijd van enorme spirituele groei voor de gehele mensheid, en jullie zijn op Aarde als mensen om te helpen deze groei aan te moedigen.

Soms lijkt het vaak erg veeleisend, aangezien de verontrusting en zorgen van de wereld in het algemeen - armoede, dakloosheid, verslavend gedrag, conflicten, onrechtvaardigheid, ongeneeslijke ziekten - en welke voortdurend op de media worden gerapporteerd, lijken te suggereren dat je iets Actiefs moet doen in een van die gebieden om deze lange termijn problemen op te lossen. Sommigen van jullie kunnen wellicht naar deze gebieden worden geroepen om actie te ondernemen, maar jullie levensdoel is spiritueel. En dus, ondanks het schijnbare tekort aan tijd, en de vele te rechtvaardige oproepen ervoor, zet alsjeblieft tijd opzij voor deze essentiële spirituele activiteit. Het lijkt misschien dat je inactief bent, ga gewoon zitten, vaak met je gedachten die dwalen, maar ik verzeker jullie dat deze keer tijd opzij zetten om elke dag naar binnen te gaan, veel effectiever is dan al het andere dat jullie doen. Vaak hebben jullie niet dat gevoel, geen respons, dat is waarom ik jullie ervan blijf verzekeren dat het belangrijk is.

Ga dagelijks naar binnen, stel opnieuw de intentie om alleen maar te houden van wat er zich voordoet, en open je hart om de Liefde toe te laten die je nooit verlaat, zelfs niet voor een moment, om je te omhelzen. Als je Liefde toelaat om je te omhelzen, zul je het voelen en als je het voelt, zal Het jouw eigen intentie om alleen liefde te geven, sterk versterken, het energieke veld te vergroten waarin jullie je eeuwig bestaan hebben en wat voortdurend in interactie is met de velden van iedereen over wie jullie denken en met wie jullie fysiek contact hebben voor zelfs de kortste momenten.

Jullie zijn allemaal KRACHTIGE wezens, want dat is hoe jullie gecreeerd zijn, en dat verandert nooit. Jullie worden nu opgeroepen om die macht opnieuw te claimen, in plaats van doen alsof jullie geen macht hebben terwijl jullie jezelf voorstellen als kleine en onbeduidende wezens in een oneindig groot universum dat zich niet bewust van jullie is. Jullie zijn uitgebreider dan het universum! Eis opnieuw de kracht op waarmee jullie Vader jullie heeft toegewijd, en maak er volledig gebruik van om de mensheid tot volledig ontwaken te brengen.

Met heel veel liefde, Saul.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl