Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 13 juni 2017

Raphaël en de groep, Isoritas de buitenaardse en de Elohim groep. Channeling nr. 29. /10 juni 2017 / Margreet de Carpentier

Raphaël en de groep, Isoritas de buitenaardse en de Elohim groep.
Channeling nr. 29.
10 juni 2017 / Margreet de Carpentier

Wees allen welkom op deze zonnige dag. Het is nog lente, velen denken dat het al zomer is maar het is nog lente op weg naar de zomer. In de lente hoort u blij en vrolijk te zijn, te genieten.

Het is jammer dat velen van u dat nog niet kunnen, dat zij nog niet kunnen loslaten. Daar is dat woord weer” loslaten”, dat makkelijke woord wat zo moeilijk toe te passen is. Het loslaten is ook het daar laten waar het is en als er emoties naar boven komen laat het dan komen, wees er niet bang voor. Als u verdriet heeft, als u moet huilen en u weet niet waarom, door mooie muziek of een boek wat u leest. Ga het huilen dan voeden, u hoeft niet exact te weten waarom u huilt, ja u denkt om die zin uit dat boek maar het is uw eigen verdriet en ga dat voeden. Denk aan iets ergs bijvoorbeeld wat één van uw dierbare kan overkomen en huil dan vanuit uw tenen zodat als u uitgehuild ben u, uzelf uitgeput voelt of zo als zovelen een zware hoofdpijn hebt. Dan heeft u wel een oud stuk losgelaten, uw rugzak is dan een stukje lichter en is iets minder zwaar. Als u als reactie een zware hoofdpijn heeft ga dan niet denken: 'ik neem niet dat aspirientje in want ik doe alles homeopathisch'. Als u hoofdpijn daar van overgaat mag u dat rustig nemen.

Velen mensen denken ook dat ze alleen homeopathie moeten gebruiken maar het mag samengaan. Wij hebben Margreet omdat ze bang was om te veel pillen te slikken in de periode dat zij zware hoofdpijnen had, vaak gezegd neem die pillen en wacht er niet te lang mee, wacht niet totdat het migraine wordt, neem ze.


Zij heeft tientallen jaren maar een paar uur per nacht geslapen. Zij moest weer leren slapen dus nam ze melatonine en toch hebben wij haar aangeraden om iets van de dokter erbij te gaan slikken zodat zij beter ging slapen en zo na  jaren haar lichaam weer het stofje melatonine zelf weer ging aanmaken, wat je nodig hebt om te slapen. Dan kunt u het overdag beter aan, dan kan u meer genieten.
Wij zien u heel graag genieten, wij zien u graag dansen als een vlinder, dit zeggen wij vaker.

Natuurlijk zijn er emoties, maar blijf er niet in hangen, verwerk ze, zo snel mogelijk en parkeer ze of ga er doorheen en probeer stukje bij beetje uw rugzak te legen want ieder mens heeft een rugzak. Margreet had ook een zware, hij is leeg, zij heeft het geleerd en ze vond het niet leuk, Zij vond het niet vaak nodig om hem te legen, zij vond het niet leuk om te leren huilen. Huilen is belangrijk, voor mannen en voor vrouwen zonder het weg te slikken. Het weg slikken of zuchten wordt veel te veel gedaan. Dan stapelt u, dan stapelt u, uw emoties op.

Niet denken ik doe het straks wel als mijn kinderen weg zijn. Nee het is een levensles, leer uw kinderen huilen, zij mogen zien dat volwassene ook huilen. Het is een deel wat bij hun opvoeding hoort. Dat werd vroeger niet zo gezien maar het is wel heel belangrijk. Die hele kleintjes die huilen als ze verdriet hebben, die zijn boos als ze boos zijn en blij als ze blij zijn. Alle emoties mogen er zijn maar ze worden afgeleerd. U mag ze weer leren, u mag weer leren om te gaan met uw emoties en ze te uiten. U mag óók boos worden.

Veel mensen in de spirituele wereld denken dat zij altijd een heilig bekkie moeten hebben. Ja dit zijn woorden die wij zeggen vanuit het licht. U mag boos zijn, het hoort bij de emoties en die mag u uiten. Als u het naar een persoon uit, praat er dan ook over waarom u boos bent geworden en maak het daarna weer goed. Spreek het uit zodat u die andere persoon er niet mee opzadelt.

Als u boos bent op iemand die er niet meer is kan u het misschien van u afschrijven, maar u kan ook naar een foto zoals Margreet zegt gaan zitten tetteren. Maak uzelf vrij, vrij om te kunnen dansen als een vlinder, vrij om te genieten van de natuur, vrij om te genieten van de zon, om te genieten van de lach van een ander. Dat kan u vaak niet meer zien, het is er wel. Eens zei iemand: 'hé, iedereen in het dorp lacht naar me en zegt me gedag'. 'Ja' zei haar man, 'dat deden ze altijd al maar jij kon het niet zien'.

De mens is geneigd om het leven voor zichzelf moeilijk te maken. Probeer dat te veranderen, probeer het leven zo gezellig mogelijk te maken. Stap naar buiten, stap over drempels. Soms is dat moeilijk om die drempel over te stappen de menigte in, de buitenwereld in. Doe het, het is minder eng als dat u vermoed.

Geef u zelf een duwtje en ga niet ergens in een hoekje zitten in uw eigen gekozen gevangenis en denk 'niemand praat met mij'. Durf zelf naar buiten te treden, durf zelf uw mond open te doen en een gesprek aan te gaan. Kom uit uw eenzaamheid, velen zijn eenzaam ook als ze onder de mensen zijn. Iedereen heeft contact nodig. U mag zelf het eerste stapje doen de rest volgt dan vanzelf. Het lijkt moeilijker dan dat het is.

Er is te veel angst om gekwetst te worden, omdat ze al zoveel gekwetst zijn. Sta rechtop, doe uw schouders naar achteren en zorg dat men u ziet, iedereen mag gezien worden.
Durf voor uw mening uit te komen, u vind het ook niet erg als een ander voor zijn mening uitkomt. Als u iets niet uitkomt durf dan ook néé te zeggen en durf ook ja te zeggen als u ergens voor uitgenodigd wordt en u angst heeft om tussen vreemden te zijn.
Als u een gesprek aangaat en u staat er open voor, desnoods met een vraag om hulp aan ons, dan moet het lukken. Er zijn altijd overeenkomsten, er is altijd iemand te vinden voor een gesprek. Op deze manier kunt u een kennissen groep opbouwen.

Vrienden vinden is moeilijker, vrienden zijn er weinig. Vrienden door dik en dun zijn er niet zo veel, die zijn voor iedereen op één hand te tellen. Eén of twee, waar je echt van op aan kan. Koester ze, zorg goed voor elkaar en als ú diegene die open naar buiten is en makkelijk praat, ziet dat iemand het moeilijk heeft en alleen in een hoekje staat, probeer dan een gesprek aan te knopen, probeer om er doorheen te komen.

Wij hopen dat veel mensen deze les die wij nu geven zullen lezen en dat zij bij zichzelf te raden gaan om zich zelf te helpen, maar ook die ander, die makkelijk contacten legt hun te gaan helpen zodat er steeds meer mensen naar buiten kunnen treden.

U kan feilloos voelen, het gevoel wordt steeds sterker, de energie wordt steeds hoger, de intuïtie wordt steeds beter. Ga geloven, ga geloven in de waarheden. Als u een  mooi persoon tegen komt wordt er heel vaak gedacht, als ik er instap dan is het op een dag misschien weer weg en dan ben ik weer alleen. Dus doe ik dat stapje maar terug. Nee durf die stap over de drempel te nemen, en geniet van de momenten die er zijn en die er gaan komen.


Mensen hebben mensen nodig, dit kunnen wij niet vaak genoeg vertellen. Mensen worden niet voor niets in groepen geboren. Men hoort niet eenzaam te zijn. Dan blijven ze rondjes draaien in hun hoofd en zakken ze steeds verder naar beneden. Durf naar buiten te treden er zijn mogelijkheden zat. Er wordt vaak gezegd die arme bejaarde, maar ook voor die bejaarden zijn er mogelijkheden zat om naar buiten te treden, maar zij moeten het gaan durven. En nogmaals met onze hulp, als u ons vraagt 'Help mij' dan krijgt u die hulp, dan krijgt u die kracht en kom dan uit dat veilige huisje/ kamertje tevoorschijn.

Ga liefdevol met elkaar om. Wat soms bij de oudere die in huizen wonen bij elkaar, de bejaardenhuizen er ook nog aan mankeert. Dit is mijn stoel en dat is haar stoel en niet de woorden 'Welkom bent u nieuw '?  Zij worden direct verstoten en worden eenzaam gemaakt. Dit is dus ook een roep naar de bejaarden. Er zijn er best wel veel die met het medium van de computer werken en velen daarvan lezen deze channelingen. Ook u, ga dit uitdragen, ga dit uitdragen in de gemeenschappen waar u woont.

Wees soepel, soepel naar elkaar. Kijk naar de regeringen, daar is van soepelheid niets te merken. Het is daar ieder voor zich en God voor ons allen. Business zolang iets geld oplevert is het goed, saamhorigheid is ver te zoeken.

Margreet mag de scholen en parlementsgebouwen in Turkije nog niet zuiveren en in het licht zetten want de onregelmatigheden in Turkije zijn nodig maar ook in Amerika en Rusland. De chaos is nodig. Wij proberen zoveel mogelijk de mensen te laten beseffen dat er vanuit die chaos orde komt.

Zorg dat er in uw omgeving rust komt. Met die landen komt het uiteindelijk goed. De mensen die er wonen gaan de verkeerde dingen die er gebeuren wel inzien. De wereldbevolking, ook dit herhalen wij, gaat inzien dat het met de chaos die nog erger gaat worden, de mensen wijzer worden, ze gaan inzien dat het zo niet verder kan.

Ieder mens heeft zijn eigen verantwoording voor zichzelf maar ze horen ook een stukje verantwoording naar buiten uit te dragen voor hun medemens, de medemens die eenzaam is en uw hand en hulp nodig heeft. Begin in het klein, in uw gezin en omgeving.

Ga uw gedachtekracht gebruiken, want die gedachtekracht is zo enorm sterk.
Ga positief denken, zet de mensen, uw buren of kinderen die niet aardig zijn voor u in het licht en stuur liefde en licht en geen haatdragende gevoelens want dan voelen ze dat onbewust. Stuur ze liefde, daar kunnen ze niet tegen. Dit is moeilijk, dat valt heus niet mee om dat te doen. Als u haat stuurt krijgt u haat terug. Van die personen zal u waarschijnlijk geen liefde terug krijgen, maar zij kunnen er niet tegen maar u geeft ze geen voedingsbodem meer. Het zal dan voor u iets makkelijker gaan worden, iets soepeler gaan verlopen. Wees zelf soepel met uw gedachtekracht, uw gedachtekracht die steeds sterker wordt.

Er zijn steeds meer mensen die telepathisch met elkaar kunnen communiceren en iedereen voelt telepathisch wel eens iets aan van een ander, neem een moeder en een kind. Soms hoef je niets te zeggen dan weet je al. Probeer zoveel mogelijk via de gedachtekracht te werken, met liefde en licht. Uiteindelijk zal dat alles overwinnen. Er zijn hier op dit moment velen, velen lichtwezens aanwezig ook vanuit de hoogste orde, maar ook velen buitenaardse mensen die ons komen helpen. Die onze pijn verzachten geestelijk of lichamelijk. Vraag ons om hulp als het even niet lukt. Echt het werkt, probeer het uit.

Men vraagt wel voor een ander maar niet of te weinig voor zichzelf, dat vergeet men vaak. Honderd keer het zelfde vragen dat hoeft niet, als u het kenbaar heeft gemaakt weten wij het. Dan mag er wat gebeuren op de tijd die wij weten als het goed voor u is. Af dwingen kan u niet. Er komt altijd hulp op welke manier dan ook. Daar zijn velen voorbeelden van, probeer het maar uit met de vraag naar een parkeerplekje voor uw auto. Hij komt er op een plekje waar u makkelijk in kan draaien. Sommige dingen gebeuren direct en andere vragen worden als u terug kijkt na een maand, een halfjaar, een jaar pas gehonoreerd en dan kan u vaak zien dat er toch wel iets veranderd is. Alleen soms op een andere manier als dat u verwacht had.

Vraag voor uzelf, wees positief egoïstisch, dat mag u zijn. Egoïsme is iets heel anders, heel wat anders. Als u dat bent dan zat u hier nu niet, dan kwam u hier niet. Wees positief egoïstisch, neem uw eigen ruimte in en ga leven. Ga mee met de stroom van het leven. Probeer uw kinderen en kleinkinderen een beetje te sturen.

De scholen in Nederland zijn allemaal gezuiverd en in het licht gezet. Zodat de kinderen daar rustpunten krijgen ook de grotere kinderen, dat als ze losgeslagen zijn daar even tot rust kunnen komen in een zuivere energie en hopelijk tot inzicht.

Wij zijn héél, héél hard aan het werk voor u, voor de jongeren die de toekomst zijn en u mag ze proberen te begeleiden. Als de ouderen de kleinkinderen willen begeleiden is het vaak subtiel en moeilijk omdat de pappa’s en de mamma’s van de kinderen niet willen dat opa en oma zich er mee bemoeien.

Stuur dan liefde en licht en kracht.

Hou van u zelf. Ga genieten, ga genieten van de mooie dagen en de zomer die komt.

Raphael, Isoritas en de Elohim

Margreetdecarpentier.com