Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 6 juni 2017

Live Kryon Channeling 180: Nieuw Licht. 2 / 14 mei 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 6 juni 2017

Live Kryon Channeling 180:
Nieuw Licht. 2
Deze live channeling werd gehouden in Tel Aviv, Israël.
14 mei 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 6 juni 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Herinneren jullie je de tijd waarin de Caetaceanen (walvissen) zich steeds op de stranden van de planeet wierpen? Honderden van hen, met hun families, schenen doelloos op de stranden te eindigen en om geen enkele reden. Goedbedoelende mensen kwamen vaak samen en kregen hen vaak na grote inspanningen weer terug in het water om te zien dat de walvissen alleen maar in een cirkel gingen en meteen weer het strand op gingen! Dit komt omdat walvissen navigeren met behulp van iets dat magnetisme wordt genoemd, een ingebouwd kompas in hun hersenen.

Het raster was zoveel verplaatst dat enkele migratieroutes die de walvissen al eeuwenlang gebruikten zoveel waren veranderd dat zij steeds richting stranden gingen in plaats van veilig langs de kusten te gaan, bijna als een GPS-systeem dat de verkeerde richtingen aangaf.

Is het jullie opgevallen dat deze gebeurtenis met de walvissen een tijdje geleden is opgehouden? Het gebeurt nu bijna niet meer, omdat zij zich hun migratieroutes opnieuw in lijn hebben gebracht, aangepast aan het nieuwe magnetisme. De magnetische opwaardering is ook gestopt met het zich verplaatsen naar het eerdere punt, en een gehele generatie van walvissen leerde hun nieuwe pad naar hun nieuwe bestemmingen kennen. Ik vertel jullie dit alleen om jullie te laten zien dat hetgeen ik jullie vertel geloofwaardig is.  

Meer lezen >>>