Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zondag 4 juni 2017

Live Kryon Channeling 180: Nieuw Licht. 1 / 14 mei 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 4 juni 2017

Live Kryon Channeling 180:
Nieuw Licht. 1
Deze live channeling werd gehouden in Tel Aviv, Israël.
14 mei 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 4 juni 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Tel Aviv, Israël.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Er is hier een energie die jullie kunnen aanraken en voelen – die hier is omdat hij zo is ontworpen. Oude zielen komen op het einde van de dag, het einde van het leren, en zij beginnen te denken over wat er is gezegd (Kryon heeft het over het seminar van die dag). Bij samen zijn in zang, liefde, is er goedheid, is er is overvloed, er is harmonie en dit is wat er vaak gebeurt als oude zielen samenkomen met anderen die gelijkgestemd zijn. De groep waarover ik eerder sprak is feitelijk veranderd. Die verandert samen met jullie en met de houdingen, het begrip en de wijsheid die jullie vergaren terwijl jullie hier zijn.

Ik wil hier graag spreken over iets dat Nieuw Licht wordt genoemd en deze channeling volgt op alles wat mijn partner eerder vandaag heeft gezegd.