Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 4 juni 2017

Live Kryon Channeling 180: Nieuw Licht. 1 / 14 mei 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 4 juni 2017

Live Kryon Channeling 180:
Nieuw Licht. 1
Deze live channeling werd gehouden in Tel Aviv, Israël.
14 mei 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 4 juni 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Tel Aviv, Israël.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Er is hier een energie die jullie kunnen aanraken en voelen – die hier is omdat hij zo is ontworpen. Oude zielen komen op het einde van de dag, het einde van het leren, en zij beginnen te denken over wat er is gezegd (Kryon heeft het over het seminar van die dag). Bij samen zijn in zang, liefde, is er goedheid, is er is overvloed, er is harmonie en dit is wat er vaak gebeurt als oude zielen samenkomen met anderen die gelijkgestemd zijn. De groep waarover ik eerder sprak is feitelijk veranderd. Die verandert samen met jullie en met de houdingen, het begrip en de wijsheid die jullie vergaren terwijl jullie hier zijn.

Ik wil hier graag spreken over iets dat Nieuw Licht wordt genoemd en deze channeling volgt op alles wat mijn partner eerder vandaag heeft gezegd.