De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 20 juni 2017

Kryon: Vraag en Antwoord 787: Gevangenisstraf voorbestemd? / 19 juni 2017 / Lee Carroll


787: Gevangenisstraf voorbestemd?
19 juni 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik moet een straf van 20 jaar uitzitten voor een fataal incident dat zich voordeed terwijl ik donken was. Ik herinner mij niet veel van wat er is gebeurd, maar ik weet dat ik nu de consequenties moet aanvaarden. Ik begon jouw boeken te lezen en ik worstel over de manier waarop spirituele contracten werken. Heb ik eerder besloten om deze man “per ongeluk” te doden? Was hij het hier op voorhand mee eens? Als dit zo is, betekent dit dan dat wij Gods werk doen? Hoe werkt dit bij zulke tragische voorvallen? Ik worstel hier elke dag mee. Ik wil echt weten hoe ik dit kan goedmaken!

Antwoord: Dank je wel, lieverd, voor deze diepgaande vraag. De menselijke tragedie is zeker moeilijk uit te leggen als wij het hebben over contracten, maar jouw intuïtie heeft het bij het goede eind aangaande jouw overeenkomst met deze man. Zijn familie kan het er niet mee eens zijn maar hij en jij hebben een dualiteit die sterk is op dit gebied – schijnbaar gepaste dood en slachtofferschap.