Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zondag 11 juni 2017

Kryon Family Bulletin: Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen. Juni uitgave / 6 juni 2017


Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen.
Juni uitgave
6 juni 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk! 

Terwijl ik dit schrijf sta ik enkele uren voor het vertrek uit  Chamonix, Frankrijk. Dit was de plaats van het 7e Pijnappelklier-koor en een heerlijk Kryon-seminar (hoofdzakelijk voor de Fransen).


De ochtend na het seminar namen wij bijna 250 deelnemers, uit twaalf verschillende landen, mee op een excursie naar het basiskamp van de Mont Blanc (Hijg, hijg) dat flink hoger lag.

Ik heb in mijn leven een aantal gondels gezeten om bergen op te gaan, maar deze was de steilste! Na twee “ritjes” waarbij de kabels abnormaal heen en weer gingen, kwamen wij op een hoogte van ongeveer 4.000 meter met temperaturen die onder nul lagen en waar 45% minder zuurstof aanwezig is dan normaal het geval is. Wij gingen de gondel uit en en waren opgewonden over het prachtige uitzicht en de toeristische omgeving (en wij liepen een flink stuk!).


Wij waren daar samen met de skiërs, de para-gliders, en de bergbeklimmers, terwijl wij rondliepen in het ijs en de promenades. Later kwamen wij samen op een terras in de buitenlucht voor een korte, ma
ar krachtige channeling van Kryon, die vertaald is in vele talen. Hij was kort omdat het KOUD was!

Meer lezen >>>