De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 29 juni 2017

Heavenletter 1824: Het Licht van de Lichten / Geplaatst 29 juni 2017

Heavenletter 1824:
 Het Licht van de Lichten
Brief uit de Hemel
Geplaatst 29 juni 2017


God zei:

Zie bewust een licht jouw hoofd binnenkomen. Beweeg het voor je uit met je handen op de manier dat je water op je gezicht laat spatten. Leid het licht jouw kant op. Vul jouw hoofd met heldere stromen van wit licht, of gouden als je dat liever hebt.

Door de spleten van jouw verstand zal dit heldere licht de cellen van jouw lichaam vullen. Dit licht zal door jou stromen op dezelfde manier als het stroomt vanuit de hemel. Dit licht zal door je circuleren, en dan zal het zichtbaar van jou uitstralen. Je zult bemerken dat jouw hele lichaam helemaal is omgeven door dit zelfde witte licht dat door jou heen stroomt en dat met vreugde uitbarst. Je kan dit licht aura noemen. In ieder geval is het licht. Het straalt nu een centimeter uit. Een centimeter groeit een centimeter en wordt er twee, en dit vergulde licht begint zich te verspreiden naar de hoeken van de kamer waar je in zit. Dan passeert het de muren en omarmt jouw tuin. Dit licht gaat simpelweg door grenzen. Grenzen zijn niets voor dit licht.


En nu gaat het licht verder tot de hele globe van de Aarde genesteld is in wit licht. Van de Aarde af vangen de witte ridders van het licht de melkwegstelsels verderop, tot jij begrijpt dat er niets anders is dan licht wat jij ademt.

Met de verdwijning van de grenzen is er licht. Niet langer zullen de grenzen binden. Jij zult ze doorbreken. Jij zult ze doorbreken, niet als een agent die aan een deur klopt, maar als Gods licht dat binnenkomt alsof er geen grenzen zouden zijn om te doorbreken, wat ook het geval is.

Of beschouw grenzen als linten waar jij door heen breekt als jij de race wint.
Of beschouw grenzen als wolken die wegdrijven.
Of beschouw de grenzen helemaal niet. Grenzen zijn simpelweg gedachten die jouw hoofd zijn binnengekomen. En nu verspreidt mijn licht ze.

Ik presenter Mijn licht aan jou, en Ik vraag je om het te gebruiken. Vul je hart ermee, geliefden. Vul de beker van het leven. Laat je leven verlicht zijn.

Rust verzekerd in het licht van God dat jij kent als liefde. Niets anders dan liefde vult jou. In niets anders dan liefde leef jij. Laat liefde het veld van jouw leven zijn. Wees een betoger van liefde in wat welke vorm ze zich dan ook het aan jou presenteert.

Beschouw het leven als een parade. Wat voor praalwagen ga jij maken? In welke praalwagen zal jij rijden? Wil jij voor Mij op een schitterend vlot gaan?

Er is licht op Aarde zoals er is in de Hemel. Vanuit licht ben jij gekomen, en licht ben jij, en naar licht ga je terug. Dus waarover kan al deze opschudding gaan? Alle opschudding is alleen maar een schermutseling, een kleine schermutseling op een verzonnen oppervlak.

Verbeeld of niet, vul het oppervlak met licht als een herinnering aan het Ware Licht dat bestaat en dat alles is wat bestaat. Er is een verdienste in jou licht erkennen. Vanuit jouw licht wordt licht bekend.

Jij bent geen geknetter van licht. Je bent licht. Je bent helemaal licht. Kun jij misschien denken dat een lucifer die Ik aangestoken heb uitgaat? Denk jij dat er iets is dat misschien Mijn licht kan dimmen? Nee, Mijn licht overschaduwt duisternis. Mijn licht is de afwezigheid van duisternis, en dat van jou ook.
Hoe kroop duisternis het leven op Aarde in, vraag jij.

Ik antwoord: op dezelfde manier dat het binnengekropen is, zal het eruit kruipen. Licht zal niet de aanwezigheid van duisternis toestaan. Meer licht naar binnen, meer licht naar buiten.

Doe alle lichten aan, en waar kan duisternis dan verschuilen? Duisternis heeft geen andere keus dan weg te gaan, en jij hebt geen keuze dan het licht binnen te laten. Er is hier geen puzzel. Geen hoogdravende gedachte is noodzakelijk. Om het licht binnen te laten, laat je het binnen. Eerst laat je het bij jezelf binnen. Laat het binnen door het te erkennen. Bevestig nu dat jij gemaakt bent van licht, en je zult verlicht zijn, en je zult licht geven zodat de hele wereld het kan zien.

vertaald door: