De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 19 juni 2017

Heavenletter 1813: De Voeding van Liefde / Geplaatst 19 juni 2017

Heavenletter 1813:
De Voeding van Liefde
Brief uit de Hemel
Geplaatst 19 juni 2017


God zei:

Jullie zijn Mijn troepen van gulheid, barmhartigheid, vriendelijkheid, blijdschap. Niemand hoeft minder te zijn dan gul, barmhartig, vriendelijk en blij. Als jij er onzeker over bent wat jouw speciale doel in het leven is, dan weet je al wat jouw algemene doel is. In welke arena jij je ook bevindt in het leven, jij hebt je taak.

Iedereen kan een helder licht zijn. Iemand zal het zijn. Laat het jou zijn.
Als jij een lieflijker wereld verwelkomt, dan zal jij aan de regels van het verleden voorbijgaan. Is er soms een ongeschreven wet geweest die zegt dat jij streng moet zijn? Misschien dacht jij dat een betere manier van leven leren betekent vroegere dictaten te volgen, die jou een instructeur maakte, niet een gever, een instructeur die zelf niet leerde behalve bewijzen dat de oude dictaten correct waren.

Geliefde, jij bent iemand die in Gods wereld beweegt. Heb Ik niet de grondslag daarvan geschapen? Ik schiep de mens en alle ingrediënten van de wereld, en Ik schiep jou. Ik zei je niet doodsangsten uit te staan. Ik zei je niet verwarring te maken, groot of klein. Ik zei je de wereld te bevolken en te vermenigvuldigen wat Ik had geschapen, niet om verwarring te vermenigvuldigen of te overdrijven. Verontrusting was niet Mijn zegen. Ik zei niet, "Ga, en wees verontrust."


Ik ontwierp jou om jouw geluk te zoeken met een rugzak op je rug. Hij was gevuld met de voeding van liefde. Ik vulde hem niet met koekjes gemaakt van wanhoop of verontwaardiging. Ik, de Schepper, Ik weet niet hoe Ik wanhoop en dat alles moet scheppen. Dat gaat Mijn pet te boven, maar, blijkbaar niet die van jou.

Nu is de tijd dat je een nieuwe bladzijde omslaat. Nu is het tijd dat je opstaat aan de goede kant van het bed. Nu is de tijd dat je opspringt in blijdschap en in niets minder. Laat jouw gedachten vandaag de wereld doorkruisen in liefde. Verban niemand uit jouw hart. Laat liefde heersen. Liefde is de maat waarop Mijn toepen marcheren, en jullie zijn Mijn troepen.

Laat onbeduidendheden gaan, geliefden, en je zult niet onbeduidend zijn. Verwelkom blijdschap en je zult er een gever van zijn. Jij zult een aankondiger van vrede en blijdschap zijn. Jij zult een vlag van de liefde dragen. Er zullen geen banieren zijn die iets anders zeggen dan liefde en vrede. Je zult een plezierige uitdrukking op jouw gezicht hebben. Geen humeurigheid meer. Alleen goede buien zullen regeren. Dat zal de Hemel op Aarde zijn.

Geliefden, hebben jullie niet genoeg geproefd van wat jullie niet heilig achten? Hebben jullie niet genoeg gehad van wat jullie naar beneden haalt?

Wat vind je fijn aan ruzies? Denk je nou echt dat boosheid begrip bevordert en dat jij boosheid met haar hele verzameling onderdak moet geven? Wat vind jij leuk aan vijandigheid? Waarom zou jij die in je hart bewaren zelfs maar een minuut als er zulke prachtige dingen zijn die jij hier kon bewaren? Misschien denk jij dat verdeeldheid jouw recht en privilege is? Het is jouw keus maar niemand zijn privilege.

Denk jij dat vergelding goed is? Het moet een Menselijk Wezen geweest zijn die schreef: "Wraak is van mij, zegt de Heer, "want Ik zou nooit zoiets zeggen. Ik zou zeggen. "Liefde Is van Mij, en liefde is van jou, en liefde is wat Ik geef, en liefde is wat Ik wil dat je geeft.

Verder, zou Ik jou vertellen om te stoppen met jouw zakken met liefde te vullen. Ik zou jou vertellen dat zij niet leeg zijn maar vol, en Ik zou jou vertellen dat jij liefde moet verspreiden op de straten zodat iedereen op Aarde liefde zal kennen. Markeer Mijn woord, het zal algemene kennis en algemene ervaring zijn dat liefde is, en Ik ben Liefde, en dat ben jij ook.

vertaald door: