Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 16 juni 2017

Heavenletter 1810: Grijp de Sterren / Geplaatst 16 juni 2017

Grijp de Sterren
Brief uit de Hemel
Geplaatst 16 juni 2017


God zei:

Je bent niet een kleine stip op de wereldbol. Dat is een slechts manier om naar het bestaan te kijken, en hij is niet juist. Jij bent helemaal geen stip. Kan het beeld van God een stip zijn? Je vergeet dat de wereld Eenheid is. Daarom ben jij de wereldbol. In feite ben jij de wereldbol en de melkwegstelsels samen. Begin een flauw vermoeden te krijgen van jouw betekenis.

Dit wordt niet gezegd vanwege jouw ego. Het is jouw kleinerend ego dat jou vertelt dat jij een stip bent, louter een vlekje, vrijwel onzichtbaar. Ik vertel je dat wanneer jij je hand omhoog doet, jij het universum beweegt. Wanneer je praat, laat je het vibreren. Wanneer jij je goed voelt, zal de wereld bloeien. Wanneer jij radslagen maakt, zal de wereld draaien. Wanneer jij je beroerd voelt, zal de wereld zijn hoofd laten hangen.

Jij bent niet een tand aan een wiel. Jij bent het wiel.
Jij bent een openbaring van God op Aarde. Maakt dat jou bang? Waarom zou jij dit dan verborgen houden? Jij hebt jouw identiteit verborgen gehouden voor jezelf en voor de wereld. Je bent een heel goede danser, en je hebt jezelf een muurbloem gemaakt. Voel je hierom niet rot. Sta op en ga nu dansen. Dit is wat jij moet doen.

Er was eens een tijd dat je niet wist Wie je was. Maar nu weet je het. Je hebt het in ieder geval gehoord. Of jij nu gelooft in wat je waard bent of niet, sta op en dans. Misschien als je op de dansvloer bent, zal je het geloven.

Jij hebt gekeken naar een klein onderdeel van de wereld en een klein onderdeel van jezelf. Jij hebt geloofd in kleinheid. Jij bent verliefd geraakt op kleinheid. Jij hebt heel klein over jezelf gedacht, en dus heb jij kleine dingen onderhouden. Begin over jezelf te denken als Grootheid, en hoe snel zul jij je ontwikkelen. Hoe snel zul jij de kleine bezigheden van jouw ego laten gaan. Je zult jouw sigaret uitmaken en je zult een reis van verwondering maken. Jij zult rondwandelen op deze planeet, en je zult je verwonderen over jezelf. Je zult goddelijke licht schijnen op de wereld omdat jij begint te zien wat Ik de wereld heb gegeven toen Ik jou maakte.

Er zijn sterren op Aarde, en jij bent er één. Van het licht van een ster en de liefde van God, werd jij gemaakt. Oh, ja, ook van het stof van de Aarde, maar dat was een oppervlaktestof. Stof is niet de essentie van jou. Licht wel. Liefde ook. Hoe kon je dat vergeten?

Maar als je jezelf moet zien als van stof gemaakt, erken dan dat jij gemaakt bent van Gods sterrenstof dat op Aarde is gestrooid.

Niet langer zal jouw wereld en jouw visie ervan rond dansen in kleine zaken. Geen verwarring meer. Jij zult je altijd herinneren dat jij een hoogwaardigheidsbekleder van de Hemel bent, gezonden naar de Aarde om Mij en Mijn liefde te vertegenwoordigen, en dat is wat je zult doen. Waar kleinheid is, zal grootheid zijn.

Jullie, Mijn geliefden, zullen kleinheid door Grootheid vervangen, en dus zal jij de wereld groot maken. De wereld van het lichamelijke leven zal een harmonische noot bereiken, niet ongehoord, maar toch niet eerder genoeg gehoord. Je zult een symfonie creëren op Aarde die de Hemel waard is. Jij zult de sterren grijpen in de Hemel en de Aarde daar naar optrekken, en er zal niet langer duisternis zijn. Er zal licht zijn. En alleen omdat jij omhoog keek en een ster zag en de Aarde er naar toe bracht. 

Jij bent gestopt met kleine details te knoeien. Jij bent gestopt met aanstoot nemen. Jij bent de onthuller geworden van waar het in het leven werkelijk om gaat. Zeker, het leven gaat niet om de kleine dingen.

vertaald door: