De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 15 juni 2017

Heavenletter 1809: Volg de Schuimkop / Geplaatst 15 juni 2017

Heavenletter 1809:
Volg de Schuimkop
Brief uit de Hemel
Geplaatst 15 juni 2017


God zei:

Het maakt niet uit hoe groot je bent, jij zwemt in de Oceaan van Mijn Liefde. Er zijn geen kleine kikkers in grote vijvers of grote kikkers in kleine vijvers. Gouden licht is gouden licht. Grootte komt er niet aan te pas. Het Gouden licht heeft geen grenzen. En jij ook niet.

Dat jij van ganser hart in grenzen hebt geloofd is begrijpelijk. Jij accepteerde ze niet alleen, jij betaalde ervoor, en je betaalt er nog steeds voor. Hoe meer grenzen jij accepteert, de hoger de prijs. De prijs is de ontkenning van jouw echte waarde. Jouw echte waarde is wat jij voor Mij betekent.

Ik maakt geen onderscheid tussen gouden licht en gouden licht. Er zijn geen grenzen aan, dus hoe zou Ik een onderscheid kunnen maken? Elke grens wordt verondersteld en opgedrongen. Zij zijn niet-bestaand.

Jij hebt de grenzen van tijd en ruimte geaccepteerd en de hele vuurzee die erbij hoort. Jij hebt beperking op beperking geaccepteerd, en nu heb jij jezelf beperkt.


Jij bent als een cowboy die het idee heeft dat zijn lasso korter is dan hij is en dus denkt hij dat jij hem maar zover kan gooien.

Jij bent als een bergbeklimmer in de mist die met nog een stap de top zou bereiken, en onwetend weer naar beneden gaat.

Jij bent als een Menselijk Wezen op Aarde dat niet omhoog reikt, overtuigd dat hij dat niet kan.

Geliefden, je werd niet veroordeeld tot het binnen grenzen blijven op Aarde. Je werd niet tot de Aarde veroordeeld. Jij bent er niet toe beperkt. Verander jouw beeld van het leven op Aarde.

Te vaak zie je jezelf gevangen.

Jij bent niet aan de Aarde gebonden. Jij bent een vrij Wezen. Jij bent vrij om het leven te zien op elke manier die jij kiest. Jij bent niet beperkt om het maar van een kant te zien. Jij bent niet verplicht om je aandacht op zijn fouten te vestigen. Jij bent niet veroordeeld om dienstbaar te zijn. Jij bent gelast om plezier te hebben. Als Ik je tot iets verplichtte, dan is het vreugde.

Waarom denk jij dat Ik jou van liefde gemaakt heb? Zeker niet om jezelf te overtuigen dat jij iets anders bent. Wat kan je meer zijn dan liefde als Ik jou ervan gemaakt heb? Ik denk dat jij misschien naar het verkeerde beeld in een kapotte spiegel hebt gekeken. Kijk naar waar Ik jou wijs. Hierheen, geliefden.

Sla je ogen op en kijk naar de zon. Vang een glimp van Mij op. Vang een glimp op van jezelf. Kijk in de spiegel, de Maan, en zie de energie van liefde zoals die wordt gereflecteerd. Haar witte licht stroomt over jou als de zoete room die ze is. Kijk naar de sterren en zie de liefde en blijdschap die zij sturen. Ze knipogen naar jou. Zij zijn vol blijdschap en gevoel van verrukking.

Wat is er gebeurd met jouw gevoel van plezier en waardering? Wat is er gebeurd met jouw gevoel voor humor?

Het heeft geen zin om op het leven te mopperen. Het heeft zin om het te verheffen. Wees welwillend naar het leven toe. Verzorg het. Vertroetel het. Maak het vertrouwd met de kostbaarheid van zichzelf, en jij zult die van jou kennen. Jij hebt de dagen behandeld als wegwerpartikelen, en jij hebt jezelf ook zo behandeld.

Begin nu om te herkennen wat jij voor heilig houdt. Niet pijn, niet verachting, niet kritiek, maar omarming. Omarm in je hart je medemens, en weet dat jij in dezelfde boot roeit. Kijk anders naar de boot. Zie zijn zeewaardigheid. Net als jij, is het goed om op Gods Oceaan te zeilen. En wat als de golven omhoog en naar beneden gaan? Jij roeit op de golven van Gods Oceaan.

Onder de golven ligt Gods Stilheid. Onder de golven lig jij. Van Ons komt het aanzwellen van de golven. Sinds wanneer zijn Wij afhankelijk van de golven? Samen zijn Wij Gods heldere licht en Wij schitteren gouden licht in alle golven. Volg de schuimkop en jij zult het zien.

vertaald door: