Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 12 juni 2017

Heavenletter 1806: Wat Zou de Mens Zijn als Hij Niet Droomde? / Geplaatst 12 juni 2017

Heavenletter 1806:
Wat Zou de Mens Zijn als Hij Niet Droomde?
Brief uit de Hemel
Geplaatst 12 juni 2017


God zei:

Alles wat jij wenst is precies in de palm van jouw hand. Waar verlangens bestaan is waar ze worden vervuld. Als er een verzoek komt uit Panama, gaat het antwoord naar Panama.

Jouw verlangens zijn boemerangen. Als een verlangen eenmaal uitgestuurd is, zal het terugkeren naar waar het verzonden was. Soms is jouw gedachte aan een verlangen de vervulling. De gedachte was genoeg. Hij vulde jouw hart. Het verlangen zelf is het antwoord op jouw verlangen. Dus sommige verlangens zijn vervuld voordat ze verzonden zijn. Begrijp je dat?

Het verlangen is in de palm van jouw hart net als een paardebloempluis, en jij blaast ernaar. Paardebloemen zullen groeien, en het verlangen is vervuld. Op het beginmoment is het volbracht. Het zal zichzelf manifesteren op zijn eigen tijd en eigen manier. Jouw verlangens hebben een eigen leven.


Dan zijn er verlangens waarvan de vervulling meteen in jouw hand zal floepen. Zulke verlangens zijn niet meer vervuld dan anderen. Het is zo dat zij er precies op het juiste moment zijn. Ogenblikkelijke verlangens zijn niet beter dan die welke moeten bakken. Sommige verlangens moeten bovenop het fornuis bakken of sudderen. Net als puddingen kookt de pudding die van ieder natuurlijk element is opgebouwd, op het fornuis, neemt zijn tijd en is niet gelijk klaar en vaak erg lekker.

Maak jij je zorgen en ongerust over jouw verlangens? Dit is niet nodig. Verzend ze gewoon. Zij zijn geen TNT pakketjes die jij gaat volgen. Zij zijn onzichtbare boodschappen die gestuurd zijn. Zij zijn onzichtbaar voor het blote oog tot zij zich manifesteren dit jaar of het volgende, in jouw of een ander land. Jouw verlangens worden vervuld waar en wanneer zij aankomen. Daarom worden jouw verlangens vervuld dezelfde minuut als jij ze hebt. De overeenkomst is beklonken. Jij hoeft alleen op de brief van bevestiging te wachten tot die aankomt met de post, of misschien zal je het in de krant lezen.

Oh, verlangens, verlangens, verlangens! Ze zijn mooie vlinders die jij moet laten vliegen. Een vlinder gevangen in de palm van je hand is niet een vliegende vlinder.
Vlinders moeten vliegen. Zij kunnen niet gevangen worden en vliegen op hetzelfde moment. Laat jouw verlangens gaan. Laat ze hun eigen weg vinden.

Verlangens zijn mooie dingen. Zij zijn geen slechte dingen. Voel je niet slecht dat jij meer verlangt. Er zal een dag komen dat jij weet dat jij alles hebt, en misschien zal je dan stoppen met verlangen. In plaats daarvan zul jij jouw verlangens opdrinken. Net als een ober zal de wereld ze aan jou serveren.

Maar, werkelijk, het verlangen ligt in het verlangen en niet in de vervulling.
Wees blij dat jij degene bent die verlangt.

Verlangens zijn dromen. Wat zou een mens zijn als hij niet droomde? Dan zou hij alleen op Aarde zijn en alleen aan de oppervlakte schrapen net als een kip met de aarde doet.
Jij bent een Menselijk Wezen, en dat betekent dat jij een Wezen bent van Verbeeldingskracht. Het betekent dat jij gedachten schept en beelden van gedachten.

Misschien zijn jouw verlangens simpele visies van wat al naar jou onderweg is. Misschien ben jij een dromer. Misschien ben jij een profeet. Misschien ben jij een kenner. Misschien ben jij een ontvanger.

Ongetwijfeld ben jij bent deze allemaal.
Jij bent de vervulling van jouw eigen droom! Jij bent de droom zelf. En jij bent de vervuller ervan. Misschien gebeurt er niets. Misschien is alles al gebeurd. De zon schijnt voor ze jou bereikt. Sterren schijnen voor je hun sterrenlicht ziet. Is wat jij nog niet gezien hebt minder echt dan wat jij elke dag ziet?

Weet dat met gedachte alles wordt bereikt. De gedachte zelf is een grote vervulling. Al jouw dromen zullen geheel verwezenlijkt voor jou staan. Wees er zeker van dat je droomt, en om de Onmetelijkheid te dromen die Ik voor jou vertoon.

vertaald door: