De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 11 juni 2017

Heavenletter 1805: Grote Vrede / Geplaatst 11 juni 2017

Heavenletter 1805:
Grote Vrede
Brief uit de Hemel
Geplaatst 11 juni 2017

God zei:

Ontlast je gedachten en ontlast je leven. Ben je niet bezig geweest je leven te overladen? Heb je niet al je hele leven opgevuld om jezelf ervan af te leiden?
Maak nu jouw leven liever een rustig meer in plaats van woeste stroomversnellingen.
Creëer ruimte in jouw leven. Gebruik je ellebogen om ruimte te maken.

Laat vrede zijn als een ster in de top van de Kerstboom. Laat vrede zijn waar jouw ogen gaan.
Laat vrede als een groene weide zijn. Spreid een deken uit en hou daar een picknick. Laat vrede het gras zijn waarop jij rust.
Laat vrede heersen in jouw hart.
Laat jij een toverstaf van vrede zijn.


Wanneer jij ruimte in jouw leven toelaat, zal er geen haast zijn. Er zal geen rennen zijn. Er zal gelopen worden. Er zal een bezadigdheid zijn in het leven.
Jij bent bang dat het uitblijven van opwinding vervelend zou zijn. Jij ziet het verkeerd. Vrede is opwindend. Vrede zal onverwachte schatten in jou in beweging brengen.

De schatten zullen als sterren zijn die naar buiten komen. De hele wereld zal uit zijn schuilplaats komen wanneer er vrede komt.

Vrede zal niet versierd worden, maar zal heldere zonneschijn zijn. Hij zal als de natuur met al zijn kroonsieraden op.

Kijk naar de natuur in volle bloei en jij zult weten hoe vrede voelt.
Vrede is niet een stilte. Het is het perfecte voorbeeld van het leven op Aarde. Probeer het.

Leef vandaag alsof er overal vrede was. Haal eens diep adem en heb het vertrouwen dat vrede brengt. Opeens zal de wereld in Technicolor zijn. Deuren en ramen zullen opengaan. Het leven zal een Koninklijk bal zijn, en het leven zal gedanst worden. Er zal lichtvoetigheid en lichtheid van geest. Iedereen zal met de Koning en Koningin dansen. Iedereen zal Koning en Koningin zijn.

Ik zou niet een Koninkrijk hebben waar Ik koning ben en niemand anders. Ik zal Eenheid hebben, dus dans ik altijd met Mijzelf, en dat ben jij. Jij bent Mijzelf dansend hier op Aarde. In vrede zal jij de tegenwoordigheid van geest hebben om te begrijpen Wie jij bent en met Wie jij zogezegd aan het dansen bent.

Het leven zal als een waterval worden glinsterend in het zonlicht. Alles wat jij aanraakt zal in een gouden licht veranderen. Alles zal een gouden licht zijn. Niets anders zal bekend zijn. De wereld zal gouden licht op gouden licht zijn, overal gouden licht.

Liefde zal niet opgemerkt worden want alles zal liefde zijn. Liefde brengt vrede en vrede is gemaakt van liefde. Ze kan niet van iets anders gemaakt zijn. Vrede is het laten vallen van alles wat niet als liefde geteld kan worden. Alles wat verkeerd is zal weggaan en de gezegende Waarheid zal overblijven, en Waarheid en liefde zullen gevierd worden in de straten. Liefde zal een viering van zichzelf worden. Iedere dag een feestdag. Iedere dag een Heilige dag van liefde. Liefde zal geen onderbreking kennen.

Liefde zal een optocht van liefde worden. Glanzende stokken zullen in toverstokken van liefde veranderen. Trommels zullen roffelen in de echo van jouw hartslag. Voeten zullen hoog stappen. Er zal gezongen worden in de straten. De wereld zal vol met geluid zijn van liefde. In plaats van toespraken zal er liefde zijn.

Waar vrede is zal geen ronddwalen zijn. Er zullen geen weduwen en wezen zijn. Alles zal in harmonie zijn. Er zullen geen afscheidingen bekend zijn. Eenheid zal bekend zijn. Iedereen zal moeder en vader zijn, en iedereen zal kind zijn. Niemand zal in een hoek zijn. Angst zal niet bestaan. Wat een verandering zal dat maken in de opleving van het leven.

Ontlast zal het leven beginnen, en blijdschap zal gekend worden. Grote vrede is hetzelfde als grote blijdschap.

vertaald door: