Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 8 juni 2017

Heavenletter 1802: De Manier waarop de Zon Licht Geeft / Geplaatst 8 juni 2017

De Manier waarop de Zon Licht Geeft
Brief uit de Hemel
Geplaatst 8 juni 2017


God zei:

Beschouw dat in je dagelijks leven jij aan het zoeken bent naar getuigenissen over Mij. Wees de scherpziende verslaggever die aandacht besteedt aan de ontelbare zegeningen die Ik op Aarde uitschenk. Wees een jachthond voor nieuws dat waard is om te verslaan. Help het goede op Aarde te adverteren en gebruik het als speciaal artikel als de roddel van de dag. Laat het de krant zijn die 's morgens gelezen en besproken wordt aan de ontbijttafel.

Waar jij naar zoekt, zul jij vinden.

Schrijf en lees een dagelijkse getuigenis die van Mijn liefde spreekt. Wat anders is het waard om over te spreken? Waarom een klein hapje nemen als je de hele taart kunt hebben? Waarom geruchten geloven als je de Waarheid kunt hebben?

Als je niet de kennis uit de eerste hand van Mij voelt, accepteer dan het van horen zeggen totdat jij het aandurft Mij zelf te kennen.


Waarom er moed voor nodig is om jouw ogen voor Mij te openen, weet Ik niet. Is er moed voor nodig om rijk te zijn? Misschien wel. Is er het moed voor nodig om je hart te openen? Misschien wel. is er het moed voor nodig om te zijn wie je bent? Misschien wel.

Je zou denken dat er moed voor nodig zou zijn om onjuist te zijn, maar de wereld is een ondersteboven plaats. En nu ben je hier om hem weer rechtop te zetten. Hoe je het doet is met jouw aandacht.

Hoe laat je het zonlicht in je huis? Je opent de luiken zodat de zon binnen kan komen. Het zonlicht zal jou niet verblinden. Jij bent zonder dat blind geweest.

Zonder van jouw plek weg te gaan, kun je de vijf bewijzen van liefde identificeren. Eerst, is er jij, die hier zit. Geef tenminste jouw potentie voor liefde toe. Dan zijn er jouw handen die de wereld aanraken. Dan zijn er jouw ogen die kunnen zien, jouw adem die op en naar gaat. Er is een raam waardoor jij kan kijken naar het universum.

Er is een schoorsteen van de open haard die vreemde handen voor jou hebben gesneden voor jij werd geboren, voor jou gelaten zodat jij de liefde zou voelen voor de persoon die het uit het hout heeft gesneden. Het hout zelf is een drager van liefde.

Draag de liefde van de vreemdeling voor jou. Liefde duurt voort. Zelfs als de schoorsteen weggehaald is, blijft de liefde hetzelfde. Liefde kan niet weggehaald worden. Ze kan niet veranderen. Liefde kan alleen liefde zijn, en jij bent een drager en ontvanger ervan.

Vijf bewijzen van liefde zijn te weinig voor de plek van waar jij zit. Laten we de lijn optrekken naar 100. Zonder op te staan, kan jij er negentig meer bemerken. En dan ben je nog niet klaar.

En dan denk je aan alle gelegenheden in het leven toen jij liefde gaf of liefde ontving. Er is geen tijd om ze overnieuw te tellen. Wanneer dit zo is, waarom dan ,Mijn geliefde kinderen, moet je een gelegenheid vinden om verzoeken te hertellen als het leek of de liefde er niet was?

Kies liever de verzoeken van liefde.

Er is geen moment in de wereld dat zonder liefde is. Er is geen berg of gletsjer zonder liefde. Er is geen verzoek zonder liefde. Ik ben een specialist in liefde dus weet Ik dit. Jij hebt geen bevestiging nodig van wat Ik zeg. En, als je dat toch nodig hebt, liefde zelf is een bevestiging.

Vandaag, struikel over liefde. Bemerk haar rechts en links. Bemerk haar in ieder klein ding. Bemerk haar in alles. Bemerk haar in iedereen. Het is een grotere liefde die iedereen of alles voor jou zet. Vergeet niet om hallo te zeggen. Zeg hallo tegen liefde deze morgen, en jij zult er niet eens aan hoeven denken om haar te geven omdat jij de liefde zult laten uitstromen op dezelfde manier waarop de zon licht geeft.

vertaald door: