Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 20 juni 2017

9e Graancirkels in eigen land. Boer vindt mysterieuze graancirkels in Lochem / 20 juni 2017

9e Graancirkels in eigen land. Boer vindt mysterieuze graancirkels in Lochem
20 juni 2017


In Lochem zijn graancirkels verschenen, meldt Omroep Gelderland. De graanformatie is ontstaan in een veld met zomertarwe.

Boer Wim Post ontdekte de graancirkels maandagochtend. Zijn buren merkten de mysterieuze cirkels zondagavond al op.

Geen sporen
Met behulp van een hoogwerker zijn beelden van de formatie gemaakt, die op dit moment op sociale media worden verspreid.

“Er staan een stuk of vier, vijf. Het rare is dat je er geen sporen naartoe ziet lopen,” vertelde Post aan de zender. “Heel raar.”


Niemand
“Ik ben wel benieuwd hoe dit nu komt of wie erachter zit,” vervolgde hij. Post denkt niet dat buitenaardsen er verantwoordelijk voor zijn.

Het is onduidelijk door wie de graancirkels zijn gemaakt. Niemand heeft iets gezien of gehoord. De boer hoopt dat het gewas vanzelf herstelt, al is hij bang dat het ‘naar de haaien is’.

Bekijk de reportage van Omroep Gelderland hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=4K817KUl8MY


http://www.ninefornews.nl/